:|Dati-mi si mie un sfat,va rog.

•  
    • 1 mesaje
    28 Apr 2011, 11:59
    0 0

Hei:*.Eu am 13 ani si tot asa as vrea sa dau burtica jos am 1m 60cm si 56 de kgX_x.Am inceput sa tin o diete in care ar trebui sa mananc in prima ziua doar fructe apoi doar legume apoi doar carne apoi numai lactate apoi doar oua..Si mi se pare foarte greu.Tu ce dieta ai tinut?

•  
    • 34 mesaje
    28 Apr 2011, 12:12
    0 0

Buna, eu cred ca esti prea mica pentru a incepe diete de pe acuma. Tot ce iti sugerez este sa incepi prin a avea o alimentatie sanatoasa, sa mananci multe fructe si legume, sa bei apa multa macar 1l sau 1,5l pe zi si sa faci putin sport dar in nici un caz sa te pui la dieta. Ar trebui sa eviti dulciurile, bine asa cateodata mai poti manca ceva dulce de pofta dar sa nu exagerezi. Ai putea merge la sala sau seara la alergat si vei vedea ca vei avea rezultate, dar cel mai important trebuie sa ai o alimentatie sanatoasa. Acum ca vine vara sa mananci multe multe fructe si sa faci sport.

•  
    28 Apr 2011, 12:44
    0 0
    Dieta la 13 ani? Si mai ales disociata? Despre ce fel de dieta vorbim la 160cm/56 kg?!
    In ce lume traiesti?
    Sport, mancare sanatoasa, multe lichide, fara sucuri si carbogazoase.
  •  
    • 232 mesaje
    1 Mai 2011, 11:29
    0 0
    tu esti in crestere, nu ar trebui sa te gandesti la dieta, iar burtica o dai jos mai repede cu sport
  •  
    • 5 mesaje
    2 Mai 2011, 14:38
    0 0
    va rao sami dati unraspuns este adevarat ca lamaia slabeste inima?
  •  
    • 5 mesaje
    2 Mai 2011, 14:40
    0 0
    eu am 17 ani si am 156 si 50 kg si am inceput o cura cu apa calda si o felie de lamaie dimineata pe stomacul gol a inceput sa dea rezultate dar am auzit k lamaia slabeste inima este adevarat? va rog sa ma ajutati
  •  
    • 19 mesaje
    2 Mai 2011, 20:27
    0 0
    e prima oara cand aud de asa ceva
  •  
    • 5 mesaje
    3 Mai 2011, 15:34
    0 0
    da si eu ....cand am auzit am intrat pe net si mam informat insa nu zicea nimic depre asta insa de teama mam gandit sa va intreb si pe voi..ms mult
  •  
    • 8 mesaje
    3 Mai 2011, 15:48
    0 0
    Buna, @ alissa94 zi mi si mie ce regim e asta cu lamaia si apa calda?

Mersi
  •  
    • 5 mesaje
    3 Mai 2011, 20:41
    0 0
    buna rosa_blanco nu e neaaparat un regim e o cura care la mine a dat rezultate foarte bune si nu o stin decat o sap bei in fiecare dimineata o cana de cana calda cu o felie de lamaie poti sa si mananci sau nu eu o manac..
  •  
    • 5 mesaje
    3 Mai 2011, 20:41
    0 0
    am slabit 1 kg o saptamana
  •  
    • 232 mesaje
    17 Mai 2011, 03:01
    0 0
    Alissa, o felie de lamaie nu mi se pare o cantitate semnificativa.

Stiam si eu o astfel de cura, doar ca trebuia sa bei un pahar de limonada, neindulcit, pe stomacul gol
  •  
    • 1148 mesaje
    17 Mai 2011, 11:55
    0 0
    o prietena a mea a tinut si ea un regim f asemanator cu tine, a slabit dar i-a crescut colesterolul de s-a imprumutat de bani sa se trateze. Ideea este sa manaci legume, sa nu papi nicodata carne fara legume, asa dai in colesterol, chiar daca esti slab.

Pt burtica cel mai bine este multa bicicleta, banda si apoi cateva abdomene.
  •  
    • 1148 mesaje
    17 Mai 2011, 11:57
    0 0
    alissa94 said:
    eu am 17 ani si am 156 si 50 kg si am inceput o cura cu apa calda si o felie de lamaie dimineata pe stomacul gol a inceput sa dea rezultate dar am auzit k lamaia slabeste inima este adevarat? va rog sa ma ajutati

Nu stiu daca slabeste inima, dar tre sa ai grija sa nu dea prea multa aciditate > garstrita.

•  
    • 260 mesaje
    18 Mai 2011, 00:01
    0 0
    Poti sa bei chiar si sucul de la 2 lamai pe zi, cat timp e diluat si nu il bei pe stomacul gol.
  •  
    • 3 mesaje
    28 Mai 2011, 09:26
    0 0
    Eu personal am slabit cu regimul disociat al lui Michel Montignac, si bag mana in foc pt el. E ft sanatos, nu ca astea azi lactate maine carne... Si m-a mai ajutat mult dupa si programul Colonix. Si asa pt grasimea depusa neproportional (burtica cam maricica ) folosesc un aparat Vela nu-stiu cum care cica e ultima tehnologie. Da acu de ce sa fiu carcotasa ca e super tare.. chiar a dat rezultateeee. Yuppy
  •  
    • 168 mesaje
    29 Mai 2011, 00:49
    0 0
    Nu e nicio problema daca la 13 ani ai cateva kilograme in plus. Iti garantez ca le vei da jos in urmatorii ani doar prin foarte putin sport. Corpul tau acum isi gaseste echilibrul hormonal, deci kilogramele tale vor varia destul de des in aceasta perioada.