o noua strategie:sport,sport si iar...sport!
-
0 0
Buna ziua si Hristos a inviat!
Sper ca ati avut parte de o mini-vacanta de Paste relaxanta si linistita...
Ca si mine, sunt convinsa ca multe dinte voi v-ati propus ca "dupa Paste" sa va apucati de o dieta, de sport sau pur si simplu v-ati propus sa faceti mici schimbari pentru a ajunge la un mod de viata mai sanatos.
Eu personal am incercat aproape tot ce se poate in materie de diete (daneza, South Beach, Atkins, Weigh Watchers,Dukan si multe altele),suplimente ( Reductil,Capsula de slabit, Zein etc) si sport (callanetics, Pilates, tae-bo, P90X,Insanity,SWAT etc) .
N-am ajuns la niciun rezultat satisfacator...inca nu sunt multumita de mine si acum vreau sa schimb putin strategia.
De mai bine de un an de cand m-am lasat de fumat fac sport in fiecare dimineata, cam 1 h. Inainte nu gaseam timp deoarece locul de munca, unde imi petrec mai bine de 10 h/ zi, copilul si alte activitati casnice nu imi prea lasau timp si pentru asta. Am gasit solutia trezindu-ma cu 1 h mai devreme, indiferent de cat de obosita eram.Dupa aproximativ o luna m-am obisnuit cu noul program.
Acum nu mai urmez nicio dieta, incerc sa nu fac excese ,beau 2 l ceai sau imi prepar sassy water (2 l apa, o lamaie, un castravete, o lingurita de ghimbir proaspat ras si cateva frunze de menta) -NU POT sa beau apa chioara
) si incerc sa mananc ultima masa cu 3-4 h inainte de ora de culcare.Am decis sa introduc mai multe antrenamente cardio .Am cercetat si m-am oprit la zumba.
Mi-am procurat un antrenament zumba si alt antrenament "la saltea" cu Tracy Anderson si de azi m-am pus pe treaba. De dimi am avut o ora de sport cu d-ra Tracy, iar in seara asta am ora de dans

As vrea sa dau jos vreo 4-5 kg si sper sa reusesc pana pe 1 iunie.
O zi frumoasa tuturor!
Acest mesaj a fost editat de către ruxandra_ioana: -
Buna Ioana,
Te tin la curent cu rezultatele.Mult succes si tie!
Am facut aseara zumba si mi s-a parut foarte distractiv antrenamentul, parca prea... usor
O sa vad saptamana viitoare daca apar modificari la cantar .Am decis sa schimb putin si planul alimentar, introduc alimente cu "calorii negative" aproape la fiecare masa.
O zi buna!
-
Eu am slabit cu Dunkan 3kg in 3 zile, iar apoi am bagat sport si am ajuns sa dau jos 7kg.
Daca faci sport si dimineata si seara sigur vei slabi, dar nu te lua dupa cantar, ci dupa marimea hainelor. Vei da jos din grasime si se va depune masa musculara care te va face sa crezi ca n-ai dat niciun kg jos.
Iti doresc mult spor si tine-ne la curent cum merge treaba! -
Solutia este unica: miscarea, indiferent care este aceea, de preferat zilnic daca este posibil (chiar mai putin, dar zilnic este mai bine decat rar si mult). Eu mergeam la sala de trei ori pe saptamana. Acum merg deja zilnic (hmmm... duminica nu... nu stiu de ce, dar duminica ramane ziua de leneveala...

-
'Neata fetelor,
Multumesc pentru incurajari,mult succes si voua!
Kaspi,chiar functioneaza munca in echipa
suportul moral este foarte important...ne ajuta sa ramanem motivate.In primul rand ar trebui sa stabilim niste teluri pe care ar fi ideal sa le atingem.Daca nu, trebuie reanalizata situatia si gasite alte solutii (ceea ce am facut si eu acum).Eu am deadline 1 iunie sa slabesc cele 5 kg si sa ma transform in cea mai buna versiune a mea
Concomitent ma ocup si de celulita,care dupa sarcina mi-a dat batai de cap .Am slabit foarte mult intr-un timp scurt si nu mi-am dat seama ce efecte negative va avea acest lucru...telul meu era sa slabesc si ...am reusit,insa platesc acum cu varf si indesat.Miruna si eu am tinut Dukan anul trecut, e chiar in regula daca nu ai mai tinut astfel de diete inainte. La mine nu mai functioneaza deloc tactica asta,deoarece am apelat de foarte multe ori la eliminarea carbohidratilor/fructelor pentru o vreme apoi introducerea treptata in alimentatie ( South Beach).Felicitari pentru kg pierdute!
Yoshinkan la fel procedez si eu, las duminica pentru leneveala
la mine sportul a devenit o obisnuinta, chiar imi place si ma face sa ma simt bine.O zi minunata!
-
Si eu am aplicat aceasta aceasta strategie. Si functioneaza. Cu dieta, cu cat nu te mai gandesti ce sa nu mai mananci cu atat nu slabesti.
Vezi ca la un moment dat o sa intervina o perioada de platou si atunci trebuie sa schimbi ceva:ori la alimentatie ori mai mult cardio.
Acest mesaj a fost editat de către mihaelaa21: -
Salutare,
Mihaela, asa a fost la mine in ultima vreme: m-am tot chinuit sa evit anumite alimente, sa mai tin o dieta si NIMIC.Incep sa cred ca functioneaza, simt mici schimbari
Multumesc pentru sfat!Pentru cele care adora cartofii prajiti,dar ii evita din cauza continutului foarte mare de calorii:
Ieri dupa-amiaza m-a cuprins o pofta nebuna de...cartofi prajiti.N-am mai mancat de luni bune, cu toate ca sotul meu este mare consumator (nu ma mai tenteaza, m-am obisnuit sa-i pregatesc tot felul de mancaruri interzise,prajituri fara sa poftesc).
Mi-am amintit ca am gasit la un moment dat o reteta de cartofi "prajiti" la cuptor.Am cautat-o si mi-am facut o portie.Nu mi-a venit sa cred...nici nu se simte diferenta .Am curatat 3 cartofi potriviti, i-am taiat ca pentru prajit si i-am amestecat cu 2 linguri de ulei de masline.I-am bagat la cuptor intr-o tava in care am pus hartie de copt vreo 20 de minute, timp in care i-am mai intors din cand in cand.Pofta buna!

Nu m-am stresat foarte tare, i-am mancat pe la 16.30

O saptamana excelenta va doresc!
-
ruxandra_ioana said:
Buna ziua si Hristos a inviat!
Sper ca ati avut parte de o mini-vacanta de Paste relaxanta si linistita...
Ca si mine, sunt convinsa ca multe dinte voi v-ati propus ca "dupa Paste" sa va apucati de o dieta, de sport sau pur si simplu v-ati propus sa faceti mici schimbari pentru a ajunge la un mod de viata mai sanatos.
Eu personal am incercat aproape tot ce se poate in materie de diete (daneza, South Beach, Atkins, Weigh Watchers,Dukan si multe altele),suplimente ( Reductil,Capsula de slabit, Zein etc) si sport (callanetics, Pilates, tae-bo, P90X,Insanity,SWAT etc) .
N-am ajuns la niciun rezultat satisfacator...inca nu sunt multumita de mine si acum vreau sa schimb putin strategia.
De mai bine de un an de cand m-am lasat de fumat fac sport in fiecare dimineata, cam 1 h. Inainte nu gaseam timp deoarece locul de munca, unde imi petrec mai bine de 10 h/ zi, copilul si alte activitati casnice nu imi prea lasau timp si pentru asta. Am gasit solutia trezindu-ma cu 1 h mai devreme, indiferent de cat de obosita eram.Dupa aproximativ o luna m-am obisnuit cu noul program.
Acum nu mai urmez nicio dieta, incerc sa nu fac excese ,beau 2 l ceai sau imi prepar sassy water (2 l apa, o lamaie, un castravete, o lingurita de ghimbir proaspat ras si cateva frunze de menta) -NU POT sa beau apa chioara
) si incerc sa mananc ultima masa cu 3-4 h inainte de ora de culcare.Am decis sa introduc mai multe antrenamente cardio .Am cercetat si m-am oprit la zumba.
Mi-am procurat un antrenament zumba si alt antrenament "la saltea" cu Tracy Anderson si de azi m-am pus pe treaba. De dimi am avut o ora de sport cu d-ra Tracy, iar in seara asta am ora de dans

As vrea sa dau jos vreo 4-5 kg si sper sa reusesc pana pe 1 iunie.
O zi frumoasa tuturor!
Buna,
Ai putea incerca si mersul pe role. Am citit pe un site de role (www.susperole.ro parca) faptul ca in 30 de minute de patinaj lejer pe role poti arde chiar si 300 de calorii. E ceva!
-
Sportul e mana cereasca in orice situatie. Dar daca nu combinam cu o dieta sanatoasa o sa ne demoralizam putin cand o sa vedem ca nu dam nici un kg jos.
Eu am mancat de 5 ori pe zi si am facut miscare moderata, dupa cum mi-a permis timpul.
Am mancat lactate slabe in grasimi, initial cele cu 0% grasime, iar acum mi le-am luat pe cele de la tnuva slim care au 1,8% grasime.
Si pot spune ca inca slabesc usurel dar eficient, ca sa zic asa... -
Salutare tuturor,
Ioana, ma bucur ca ti-au placut...eu sunt foarte incantata de aceasta descoperire
nu ii voi manca foarte des,dar ma bucur ca imi pot satisface aceasta pofta din cand in cand fara mustrari de constiinta 
Kaspi, exact asa am si facut duminica, aceea a fost ultima masa, iar pe la 19.00 am facut zumba vreo 50 de minute.
Andrei, multumesc pentru sfat! stiu ca mersul pe role este foarte eficient,insa din pacate nu il mai pot practica in mod frecvent.Acum cativa ani era un mod de a ma mentine...iarna mergeam la patinoar, vara mergeam in parc cu rolele si nu aveam probleme.Insa de cand au intervenit serviciul, familia s-au schimbat putin prioritatile si nu dispun de foarte mult timp liber.Fac sport cu noaptea-n cap cand toata lumea doarme si mai nou seara.Cand o sa mai creasca putin piciul, o sa-i cumpar si lui role si voi relua aceasta activitate placuta

Voi cu ce sporturi/activitati va mentineti in forma?
O zi placuta in continuare!
-
'neata!
ce faceti, dormiti?
eu am terminat acum cateva minute ora de sport 
m-am urcat pe cantar in dimineata asta, arata cu 2 kg mai putin,ceea ce inseamna ca...functioneaza.
mmmm...simtiti si voi? miroase a "uichend"

un sfarsit de saptamana minunat va doresc!
va mai tin la curent cu rezultatele...
-
Salutare!
Vremea asta ma deprima...nu am chef de nimic!!!
Tocmai mi-am facut un ceai, yerba mate...e bunicel.In ultimele luni am incercat tot felul de ceaiuri: verde, rosu,alb,combinatii de ceaiuri detoxifiante... insa acesta imi place cel mai mult, e foarte aromat.
Daria, cu siguranta vei observa schimbari in timp...2-3 ore in wk-end sunt mai bune decat sa nu faci miscare deloc.
DeeDee am incercat si eu branza cottage Tnuva Slim azi, este foarte buna...eu imi mai luam diverse sortimente de branza degresata sau dietetica, dar nu prea ma omoram dupa gust.
Am si un iaurt cu fibre tot de la tnuva dar il las pentru ora 17

Azi am mancat de dimi fritatta din 2 oua,3 rosii cherry si cateva bucatele de branza telemea.la 11 un baton siluet bar,la pranz 50 g graham cu 100 g branza cottage.desert : o lingurita de unt de arahide
azi cred ca mai mananc doar iaurtul...Cand am inceput sa fac zumba acum 2 saptamani nu prea eram increzatoare, mi se parea destul de light...insa acum de cand am invatat bine pasii,altfel ma implic.dupa 50 min sunt extenuata

o saptamana placuta si usoara!
-
Asa este, si mie mi se pare ca asta este cea mai buna modalitate de a slabi sau de a te mentine in forma.
Problema este ca m-am cam plictisit de zumba, vreau sa-mi mai iau un program de cardio dance si sa alternez....imi recomandati ceva? am cautat pe net si am gasit unul cu Julianne (Juliane Cardio Dance-Ballroom) care mi se pare interesant ,dar ma cam streseaza vocea ei
o sa-l incerc saptamana viitoare.Eu am mai scapat de 1 kg zilele astea,cred ca o sa-mi ating telul pana la 1 iunie

Toate cele bune!