Dieta Cambridge Weight Management Plan

•  
    • 3 mesaje
    7 Apr 2011, 11:55
    8 6

Buna fetelor,

Am inceput de 2 saptamani sa urmez planul celor de la http://www.cambridge-control-greutate.ro/ . Am reusit sa slabesc pana acum 6,5 kg si mi se pare incredibil, mai ales ca pana acum am incercat cam toate dietele posibile si imposibile, ani si ani la rand. Partea cea mai faina este ca ai un consultant personal cu care te vezi saptamanal si care te suna sa te incurajeze o data la 2-3 zile. Pe mine asta m-a motivat cel mai mult.

A mai incercat cineva dieta si daca da, cum vi se pare?

Oana.

•  
    • 4 mesaje
    8 Mai 2011, 10:27
    4 7

Si eu am urmat aceasta dieta si este praf in ochi, doar atat! Extrem de scumpa si rezultatele nu se vad nici cum! De cand e omenirea asta, se poate slabi foarte bine si sanatos fara sa dam bani pe prostii si de aici altii sa faca bani pe prostia altora! Aceasta dieta este zero barat, o porcarie! Nu pot sa cred draga Oana ca esti atat de copil, ca sa nu spun altfel sa crezi ca a slabi in 2 sapt -6,5 este un succes pt organismul tau! Nu pot crede ca esti asa o naiva sa inghiti  asa o iluzie, un praf in vant de la astia care ti-au vandut mizeriile alea de produse, cand orice om de pe planeta asta stie ca a slabi in 2 sapt, 6,5 kg este ca si cum ai dori sa te imbolnavesti! Doar daca nu esti obeza, in vreun ultim stadiu, dar si acolo, mai ales acolo nu se slabeste cu batoane si dropsuri si toate porcariile sintetice ca astea care le vand astia , aici, in aceasta dieta! Eu totusi inclin sa cred ca esti una de-a lor, ori vrei sa le faci reclama , ori te-au pacalit asa intr-un hal incat esti total in ceata! Una peste alta, aceste produse sunt zero barat, din propria experienta spun asta! Si eu am fost o fraiera, dar m-am trezit totusi la timp

•  
    • 4 mesaje
    8 Mai 2011, 10:38
    2 6

As mai adauga ceva, totul este sa ai o vointa nemaipomenita in a slabi, tu personal, nu cu ajutorul altora pt ca devine adictie si niciodata nu vei reusi sa slabesti decat depinzand de altii! Doar constientizare ca trebuie sa slabim, vointa, sport si in tot cazul foarte multa miscare, sub toate formele si restrictie alimentara, in esenta schimbarea stilului alimentar de viata, la care creierul participa major! Cu batoane, supe, zborul pasarilor, lentile de contact si r....l iepurelui, niciodata nu vom reusi sa slabim pt ca toata viata vom fi dependenti de acestea si de astia care incearca sa ne manipuleze , miza fiind banul lor de castigat prin toti fraierii care incap pe mana lor! Deci creierul nostru, de unde vine ambitia de fier, miscare si restrictie alimentara, fara a depinde de nimeni, consultanti si zborul randunelelor sau vreo harta desenata cumva cu drum catre prostie! Cine nu stie asta? Doar un iremediabil naiv sau un om care este legat de astia de aici si care le face reclama, asa crede el sau ea, ca le face!

•  
    • 3 mesaje
    13 Mai 2011, 10:18
    6 2

Draga Camelia,
    Fiecare este liber sa ia propriile decizii si sa-si exprime opinia. Tin in continuare dieta si dupa 6 saptamani am slabit 12 kilograme. O medie de 2 kilograme pe saptamana este mai mult decat ok. Din punctul de vedere al sanatatii te anunt, de asemenea, ca analizele mele sunt perfecte. Produsele nu sunt sintetice ci cuprind un mix de vitamine care iti asigura aportul nutrient necesar, iar toate produsele sunt avizate de Ministerul Sanatatii. Desigur, exista o lipsa de educare a pietei la noi din punctul acesta de vedere si niste prejudecati generate probabil de povestile nefericite de tipul "Pastila de slabit". Pretul mare? Produsele te costa aprox. 200 RON pe saptamana. Din punctul meu de vedere, este accesibil daca te gandesti ca oricum banii respectivi i-ai fi dat pe mancare. De acord cu ce zici tu referitor la faptul ca nu trebuie sa devii totusi dependent pe termen lung de asemenea produse. Consider insa ca atat timp cat ai niste adjuvanti sanatosi care sa potenteze scaderea in greutate, te documentezi cum trebuie inainte s ale bagi pe gat si te consulti si cu un medic inainte - te rog sa ma crezi ca toti medicii nutritionisti recomanda la un moment sau altul asemenea produse care ajuta slabirea in greutate. Produsele Cambridge sunt recomandate de multi doctori nutritionisti din Vest, dar si din tari mai apropiate precum Cipru sau Grecia unde se gasesc aproape in toate spitalele. Programul nu este recomandat doar pentru slabire ci si pentru pacienti care au nevoie sa scada rapid in greutate inaintea unei operatii.  Stiinta si medicina evolueaza, Slava Domnului! Nu vreau sa conving pe nimeni de nimic si nu sunt avocatul lor in Romania, ci doar vreau sa impartasesc o experienta fericita pentru ca stiu ca sunt multe persoane care sunt in situatia in care eram eu la inceputul programului. Desigur, romanii sufera de complexul "capra vecinului" si asta ne determina sa dam in cap ori de cate ori se mai intampla ceva bun in jurul nostru...
    Si inca ceva, daca ai impresia ca pentru dieta asta nu ai nevoie de vointa nemaipomenita sau de schimbare a stilului de viata  sau de sport, te inseli Inseamna ca nu te-ai interesat foarte bine in ce consta...

•  
    • 4 mesaje
    13 Mai 2011, 16:26
    3 5

Draga mea Oana, am primit mesajul tau, dar nimeni nu te intreaba ce faci tu in continuare! Foarte bine ca faci ceea ce faci , consumand produsele lor! Nu toti consumatorii realizeaza ce e cu aceste produse, e compulsiv sa existe si naivi, tocmai aceasta e miza astora care le vand aici! Eu mi-am expus propria parere referitoare la aceste produse care sunt doar niste porcarii, nu primele si nici ultimele de pe piata! Din experienta mea, sunt asa cum am spus , DOAR PRAF SAU MAI BINE ZIS PRAF IN OCHI! Rezultatul acestei diete e nul! Am fost foarte bine informata cand am inceput ,, dieta" cu ele si am stiut exact ce sa fac, nu de capul meu, ci cu ,,expertii consultanti" ! Te-as ruga sa nu iti dai cu parerea pt ceea ce am facut, ce am urmat, cum am urmat dieta cu aceste produse pt ca deocamdata cam tu esti aceea care nu sesizezi ce hram poarta aceste produse! Insa, oricine, obseva cu usurinta, cat de infocata esti in ai sustine pe acesti comercianti de aici, este foarte clar, cred tuturor, ca esti intr-o stransa legatura cu dansii, ba iti mai dai cu parerea despre alte tari, si mari, cum ca tu stii ce fac nutritionistii si alte aberatii! Esti patetica! Cu cat insisti mai mult, cu atat le creezi astora care vand aici, o reclame fortata care se auto-negativeaza devenind anti-reclama si oricine it citeste randurile patetice , concluzioneaza ca insistenta ta, doar ca simplu consumator, e prea mare! Mai pe romaneste, esti de-ai lor! Lasa oamenii sa se exprime in ceea ce priveste concluzia lor despre aceste produse, doar atat! Fara abureli, de peste mari si tari, nutritionisti care spun consumatorilor,, fratilor nu dati bani pe mancare in dieta, dati 200 ron /saptamana pe produsele acestei ,,magice diete" , care sunt sub forma de prafuri si batoane si nu numai..."  E tare de tot, daca tu crezi ca adevaratii doctori, insemnand profesionisti,  de oriunde din lumea asta, incurajeaza oamenii sa se abata de la o dieta cu produse alimentare naturale si sa consume prafuri si batoane??!!! Asta chiar e tare! Si las-o cu capra vecinului , ca tu nu o poti tine in viata, mai ales in felul in care te strofoci sa le iei partea astora! ! Esti bine inserata, ca fiind de-ai astora care vand idioteniile astea aici, dar lumea nu e asa naiva cum crezi tu! Te salut si e ultima meu comentariu vis a vis de astia si produsele lor! Oamenii nu sunt naivi, in Romania, si niciunde, asa cum crezi tu sau astia de care esti tu legata si pt care te flambezi  atat! Produsele astea sunt chiar praf in ochi!

•  
    • 3 mesaje
    13 Mai 2011, 16:49
    7 2

Draga Camelia, te inflamezi prea tare. Nu prea vad informatii concrete in mesajele tale referitoare la experienta cu programul acesta ci mai mult "blabla". Asa ca ar fi interesant sa spui cand l-ai tinut, ce program concret ai urmat, ce fel de produse ai consumat din gama lor si cine a fost consultantul tau. Dar ai dreptate, hai sa lasam lumea sa decida singura cat de "daunatoare" sunt aceste produse: http://cambridgeweightplan.com/userfiles/file/nutrional_information.pdf

•  
    • 4 mesaje
    14 Mai 2011, 12:15
    3 5

Esti chiar hilara draga mea Oana! Dar cine esti tu pt ca eu sa iti furnizez tie informatii concrete privind concluziile mele referitoare la aceste produse???? Eu mi-am exprimat parerea , chiar  foarte calificata, in ceea ce priveste aceste produse, in urma consumului acestora, batoane, supe, cereale, shake-uri , care prin rezultatele care mi le-au oferit , s-au calificat a fi niste porcarii, niste nulitati  si care in mod exact afecteaza sanatatea! Clar! Este experienta mea proprie si personala! Prin urmare mi-am exprimat parerea! Nu stiam ca trebuie sa iti vin tie cu informatii! Dar prin insistenta ta de a ma combate, tu , personal, dovedesti clar ca esti inserata in afacerea astora  care vand aici bazaconiile astea si nu un simplu consumator ca si mine! Chiar nu te prinzi ca ti-ai creat o capcana singura si te-ai dat de gol cu maxima precizie???? Daca ai fi fost si tu un simplu consumator, doar atat, te-ar fi interesat atat de mult ce fac alti consumatori, unde se duc pt consultanta si cate altele, daca au urmat sau nu au urmat corect ,, dieta" si cate si mai cate?????

Te-ai dat de gol ca nu esti o simpla consumatoare, dar in loc sa le faci reclama astora, le faci anti reclama si nici macar nu realizezi!  Pun aici punct tuturor altor comentarii indiferent de ce te vei mai trezi tu sa imi adresezi sau sa imi comentezi! Produsele sunt PRAF sau PRAF IN OCHI , menite sa prosteasca lumea, pt putin timp, pt a face niste bani , doar atat! Dar, oamenii stiu deja acest lucru si in continuare vor sti, vor avea capacitatea de a se convinge! Sper pana la urma sa ti se face si tie lehamite, nu de alta dar sa nu cazi intr-o totala disgratie ! Sfarsitul tuturor comentariilor mele , indiferent de raspunsurile  tale ulterioare!

•  
    • 1 mesaje
    15 Mai 2011, 11:11
    1 6

Cat  tupeu la Oana asta??? !!! Cat tupeu!!! Vezi-ti femeie de treaba ta, e invadat internetul de diete ca aceasta,  pe  care tot te chinui tu sa o sustii si sa ii sustii pe astia care incearca sa o vanda aici!  Toate sunt doar amageli, prosteala maxima pt a castiga bani! Acesta e scopul! Lumea si Romania e plina in continuare de obezi si supraponderali, etc! Acestia nu vor slabi niciodata cu diete de-astea de ale voastre, ci doar cu inlaturarea cauzei care a condus la cresterea lor in greutate , cu miscare, cu regim alimentar si nu cu toate chimicalele, prafuri, si altele , cu schimbarea totala a modului de viata si de a se alimenta! Acest sfat il dau toti medicii din lume, toti adevaratii profesionisti in domeniu! Nu, basme de adormit copiii, menite sa arunce ceva banuti in buzunarele acestor vanzatori

•  
    • 1 mesaje
    28 Mai 2011, 15:30
    1 5

bai nene, oanakin asta, cred ca e cea din pozele astora, cu slabitul ei, sau poate ca nu, dar oricum e clar ca e mana in mana cu astia de aici care vand mizeriile astea, pt ca apare peste tot, si incearca sa combata toate parerile proaste ale celor care au consumat produsele astora cambridge! se da de pamant sa faca astora reclama, dar are si  ea timp saracuta sa se trezeasca la realitate! oricum fata sustine niste aberatii de n-ai idee nene, e pe-afara total

•  
    • 2191 mesaje
    28 Mai 2011, 18:43
    2 5

tinand cont de "hotararea" oanei de a face reclama acestei diete, pot sa bag mana in foc ca este, dupa cum a spus si cornel, "mana in mana" cu cei de la cambridge weight bla bla...

nu as incerca dieta asta nici daca ar fi ultima varianta de pe pamant, avand in vedere parerile negative citite pe diverse forumuri.

mai si zice ca e "accesibila"...200lei/saptamana   (oricum se dadeau banii astia pe mancare la o dieta? asta da replica... sa inteleg ca nu se mai mananca nimic altceva cand tii dieta asta?)...

•  
    • 1 mesaje
    18 Iun 2011, 11:45
    2 11
    Bai ce porcarie sunt produsele astea, ce porcarie maxima! Speram ca fraieri prea multi sa le foloseasca, nu vor fi, ca vor ramane cu uitatul la stele! Si cat se mai chinuie astia peste tot sa le faca reclama, de fapt le fac anti reclama prin persoanele pe care le pun sa scrie despre aceste produse, ca aceste persoane nici nu stiu sa scrie romaneste, daramite sa mai aiba si habar de-o reclama! Maidan, bai!