cum pot sa slabesc dar fara sa fac sport.:)
-
1 0
buna as vrea sa slebesc dar nu stiu cum am auzit ca daca bei ft multa apa pe zi slabesti..e adevarat??
-
Nu neaparat.Apa e importanta dar si daca e prea multa iti suprasolicita rinichii.Dupa fiecare masa,ia o felie de lamaie si mananc-o.De asemenea sunt indicate alimentele iuti ca ardeii iuti,piper,usturoi,si bineinteles sa nu mai mananci nimic dupa ora 6-7 seara!Si sa nu te astepti la rezultate spectaculoase intr-o saptamana!Si bineinteles un pic selectie si la mancare!
-
Cu siguranta poti slabi prin infometare si fara sport..dar mai stiu cazuri de genul asta, si crede-ma nu au o imagine prea placuta ..li se lasa muschii si pielea devine zbarcita..depinde si cate kile vrei sa slabesti...daaaaar sportul oricum este bun..da tonus si viata,..oxigeneaza creierasul in primul rand
-
sigur ca poti slabi fara sport. dar e indicat macar putin de tot sa fie. sau macar masaj cand faci dus. ceva sa fie pt piele.
Acest mesaj a fost editat de către roxxie20: -
Dar de ce nu vrei sa faci sport? Este sanatos, macar de 2-3 ori pe saptamana. Inceputul este mai greu ca dupa aceea vei merge din placere.
Trebuie sa mananci 3 mese principale pe zi, echilibrate si 2 gustari, un fruct sau un iaurt, de exemplu, intre mese.
Depinde cat de motivata esti ca sa slabesti.
-
Macar daca nu vrei sa faci sport incearca sa mergi mai mult pe jos,eventual renunta la mijloacele de transport in comun si poarta in acelasi timp acest dres http://bit.ly/i3v9xA ,mananca sanatos,no junk food si gandeste pozitiv.Gandirea pozitiva si ambitia sunt factori cheie in procesul de slabire
-
Apa ajuta la eliminarea toxinelor din cate stiu eu, dar nu neaparat ca slabesti. Eu am slabit cu suplimentele naturale Aloe Slim, iar efectele se vad, nu mai am colacei, si nici nu mai sunt obosita.. Am tinut regim/facut sport si am asociat dietei si Aloe Slim timp de 3 luni si rezultatele chiar au fost pe masura. Am slabit 8 kg si acum ma simt alta persoana.
-
fara sport nu reusesti decat sa iti slabesti capacitatea organismului de a se mentine suplu...eu am facut balet 10 ani si am avut contact f mult cu lumea sportului...prin infometare nu vei face decat sa inrautatesti situatia..pt ca organismul va fi foarte slabit din cauza lipsei alimentatiei..si chiar si acea putina mancare pe care i-o administrezi o va stoca la maximum si se va depune in totalitate..repet, pt ca organismul este f slabit si are nevoie sa se intareasca..
-
musicforever said:
buna as vrea sa slebesc dar nu stiu cum am auzit ca daca bei ft multa apa pe zi slabesti..e adevarat??
Sigur ca slabesti, daca bei multa apa pe zi si nu mananci deloc!
Asta era fraza pe care de fapt ai auzit-o!
De fapt este o gluma pe care o fac oamenii...ca apa te ajuta sa supravietuiesti doar, nu te ingrasa si daca nici nu mananci, logic, ca slabesti.
Deci, normal si recomandat de medic este 2 litri apa/zi (8 pahare de apa), pentru a-ti mentine niste rinichi sanatosi, corpul hidratat si pielea frumoasa.
Vezi ca sunt cateva diete de slabit pe site-ul asta, citeste si vezi ce ti se potriveste. Succes!
Acest mesaj a fost editat de către Maricon: