Acai Cleanse
-
34 11
Buna fetelor.
Am si eu o rugaminte la voi. Dc vreuna dintre voi a incercat aceste pastile, imi spuneti si mie cum v-ati simtit cat timp le-ati luat, cat ati reusit sa slabiti, etc.
Sincer astept raspunsuri din partea voastra.
O primavara frumoasa dragele mele.
Pup
-
Nu sunt OK. Nu slabesti si stai pe buda toata ziua

Edit: si daca dai jos in prima faza pui la loc urgent dupa.
Acest mesaj a fost editat de către stmihaela: -
sifare said:
Buna fetelor.
Am si eu o rugaminte la voi. Dc vreuna dintre voi a incercat aceste pastile, imi spuneti si mie cum v-ati simtit cat timp le-ati luat, cat ati reusit sa slabiti, etc.
Sincer astept raspunsuri din partea voastra.
O primavara frumoasa dragele mele.
Pup
Nuuu, nici prin cap sa nu-ti treaca. O sa ai mari batai de cap. Mai bine incearca ceva mai "destept".
O dieta de dorit.
Daca vrei sa slabesti, urmeaza planul asta in 2 pasi: http://www.eva.ro/forum/viewtopic.php?topic=58402&forum=14&start=6340&nrpages=318post2319019
-
Buna fetelor vreau sa va spun sincer sa nu cumparati acai cleanse e o farsa, eu am luat si nu am dat nici macar un gram jos , iar blogul mariei e o farsa e inventat de cei care comercializeaza produsul nu are absolut niciun efect...si nu numai produsul acesta si celelalte sunt la fel....nu mai dati banii pe ele mai ales ca sunt exagerat de scumpe.....va urez bafta.....corina
-
Buna fetelor!Eu nu sunt genul care critica vehement sau care lauda excesiv,dar ,faptul ca iau acai de 2 sapt si nu am nici un rezultat,in afara de niste crampe puternice la stomac,ma face sa fiu sceptica cu privire la rezultate,care nu se stie daca vor aparea!precizez ca nu le-am luat pt a slabi,am o constipatie cronica si am crezut ca astfel imi reglez putin metabolismul! nu am nevoie sa slabesc,doream doar o detoxifiere,dar acum nu stiu daca sa le mai iau,avand in vedere ca am niste crampe !!!
pana la urma se pare ca reclama e sufletul comertului!pt ca daca intradevar faceau ce scrie,se vedea ceva,si precizez inca odata,ca nu am nevoie de slabit,dar mie mi se pare ca in loc sa ma detoxifice,imi dau alte efecte adverse(balonare excesiva,crampe)!
-
mihaela_sterre said:
Buna fetelor!Eu nu sunt genul care critica vehement sau care lauda excesiv,dar ,faptul ca iau acai de 2 sapt si nu am nici un rezultat,in afara de niste crampe puternice la stomac,ma face sa fiu sceptica cu privire la rezultate,care nu se stie daca vor aparea!precizez ca nu le-am luat pt a slabi,am o constipatie cronica si am crezut ca astfel imi reglez putin metabolismul! nu am nevoie sa slabesc,doream doar o detoxifiere,dar acum nu stiu daca sa le mai iau,avand in vedere ca am niste crampe !!!
pana la urma se pare ca reclama e sufletul comertului!pt ca daca intradevar faceau ce scrie,se vedea ceva,si precizez inca odata,ca nu am nevoie de slabit,dar mie mi se pare ca in loc sa ma detoxifice,imi dau alte efecte adverse(balonare excesiva,crampe)!
Buna,
Eu am incercat o dieta cu acai si colon cleanse si chiar a dat rezultate. Inca le mai iau. Nu am avut nici un simptom pe care il descrii. Probabil ca depinde de unde ti le-ai procurat. Sa inteleg ca este un singur produs? Eu iau acai berry (care este un extract dintr-un fruct ) si colon cleanse care ajuta la detoxifiere (fiind un extract din mai multe plante). Produsele sunt din SUA.
-
Buna fetelor,eu iau acest produs de imediat 2 saptamani si nu am dat jos nici macar un gram,din pacate ne iluzionam singure in privinta unor pastile devoratoare de grasimea in exces,dar asa ceva nu exista,singurul mod pt a slabi,este "a face foamea" si multa miscare!!!!
Si pe langa faptul ca nu au rezultate pastilele,dau si dureri de burta si stomac
((Bafta la slabit!

-
Acai Berry - http://bit.ly/18Ci4WI
Am inceput sa iau Acai Berry acum 2 luni de zile, si am slabit deja 12 kilograme.
Acest mesaj a fost editat de către Diana245: