yoga?!?!

•  
    • 5 mesaje
    26 Feb 2011, 11:15
    0 0

Buna fetelor,am inceput sa caut de cateva zile tot felul de informatii despre yoga,am luat si niste filmulete cu exercitii yoga,ma intrebam daca e cineva care ma poate lamuri in legatura cu aceasta.Am auzit ca e foarte buna pentru relaxare,flexibilitate si poate si pentru slabi.Voi ce parere aveti?

•  
    • 232 mesaje
    27 Feb 2011, 12:04
    0 0
    se pare ca nimeni nu a incercat yoga si eu eram foarte curioasa ce beneficii are
  •  
    • 4 mesaje
    8 Iul 2011, 00:00
    0 0

eu practic Satyananda Yoga, sistem autentic de yoga renumit la nivel internaţional,  dezvoltat in India de catre Swami Satyananda, un maestru spiritual al zilelor noastre. 

Daca vreti sa cunoasteti un maestru cu peste 40 ani de experienta in traditia Satyananda Yoga si 16 ani de training in India, va invit la doua seminarii de exceptie sustinute de catre Swami Muktidharma, mentor spiritual din Noua Zeelanda.

Miercuri, 27 iulie, 17:00 – 22:00

Echilibrul Minte-Corp cu Satyananda Yoga

“Yoga inseamna mai mult flexibilitatea mintii decat gimnastica trupului.” Yoga este adesea inteleasa ca insemnand exercitii fizice, dar aceasta este numai un aspect. Scopul este o abordare holistica, integrala, pentru a dezvolta şi echilibra toate aspectele - trup, minte, emotii si psihic - conducand practicantul spre o viata mai armonioasa. 

Joi, 28 iulie, 17:00 – 22:00

1. Pranayama - Puterea Respiratiei 

Potrivit traditiei Yoga, "calitatea respiraţiei reflecta calitatea vieţii tale". Respiratia rapida echivaleaza cu o minte stresata,  emotii nefocalizate, confuze si un organism bolnav. Respiratia lenta, profunda indica o minte calma si echilibrata, sanatate si bunastare.

2. Mantra – Forta vindecatoare a vibratiilor sonore

„Mantrele reprezinta vibratii care nu au un sens si o semnificatie anume. Mai degraba ele sunt sunete produse de vibratii cu o frecventa speciala, care activeaza parti ale creierului, centrele energetice din corp si constiinta” - Sw Niranjanananda. Mantrele sunt instrumente extrem de puternice pentru transformare mentala. 

Detalii si inscrieri se pot face  pe http://www.yogatimisoara.ro/sw​ami-ro-buc.html.

Cu drag,

Iulia 

•  
    • 151 mesaje
    8 Iul 2011, 21:35
    0 0
    Pai si unde se tin aceste seminarii ca nici linkul nu merge ca sa vedem mai multe informatii.
  •  
    • 4 mesaje
    11 Iul 2011, 23:59
    0 0

Se tin la restaurantul indian Agra Palace.

Bucuresti
    Data: miercuri, 27 iulie si joi, 28 iulie 
    Ora: 17:00 - 22:00 
    Donatie: 140 lei pentru o zi sau 270 lei pentru 2 zile (in ambele zile va fi oferita cate o cina traditionala indiana, inclusa in pretul participarii)

•  
    • 232 mesaje
    21 Aug 2013, 14:45
    0 0
    aauuuuu, numai cand ma gandesc deja "ma doare" , imi place sa vad la altii dar parca pt mine nu e buna yoga
  •  
    • 260 mesaje
    10 Sep 2013, 17:32
    0 0
    da da , yogaaa