cum scapam de pofta de dulciuri

•  
    • 232 mesaje
    19 Feb 2011, 16:18
    1 0

eu am o problema, sunt foarte pofticioasa si imi plac foarte mult dulciurile. ce sugestii aveti pentru a scapa de pofta de dulciuri?

•  
    • 750 mesaje
    19 Feb 2011, 19:51
    0 0
    sa-ti pui pofta in cui pentru inceput ! nu prea stiu ce sa-ti zic, poate nu neaparat esti pofticioasa, poate-ti "cere" organismul, sigur nu ai vre-o problema cu glicemia ?
  •  
    • 232 mesaje
    20 Feb 2011, 12:49
    0 0
    am incercat sa imi pun pofta in cui, dar nu prea a mers , de cand ma stiu am fost mare devoratoare de dulciuri
  •  
    • 185 mesaje
    21 Feb 2011, 13:53
    0 0
    doar cu vointa...eu altceva nu am gasit desi am incercat tot felul de chestii ajutatoare..crom etc...eu imi fac in casa tot felul de bilute din nuci,migdale,fulgi dinersi,seminte+ un fruct uscat pt a-i da dulceata necesara pt gust sau sirop de agave/artar...si fac asa niste bombonele si mananc din alea..mai fac si biscuitei energizanti tot pe aceleasi principii ca mai sus si cand mor de pofta de dulce consum (moderat) inventii din astea
    zaharul e groaznic...distruge tot si da si dependenta
  •  
    • 185 mesaje
    21 Feb 2011, 13:54
    0 0
    erata: dinersi=diversi
  •  
    • 411 mesaje
    15 Mar 2011, 16:57
    0 0
    Am citit ca mirosul esentei de vanilie anihileaza pofta de dulciuri. In carte se recomanda sa purtam in geanta o sticluta cu esenta de vanilie si sa apelam la ea atunci cand nu mai rezistam de pofta (valabil numai pentru cei cu probleme de greutate, carora dulcele le-ar face mai mult rau decat bine).
  •  
    • 57 mesaje
    23 Mar 2011, 13:12
    0 0

Mie imi spui...sunt INNEBUNITA DUPA DULCIURI....dar totusi am scapat de kg in plus de cand iau suplimentele naturale Aloe Slim Day si Aloe Slim Night. ma simt mult mai bine, am slabit aproape 3 kg pana acum si nu mai imi e pofta de dulciuri. E super simplu de administrat, inainte de masa principala si seara inainte de culcare, asa ca nu am avut probleme sa-mi aduc aminte sa le iau.

•  
    • 232 mesaje
    27 Mar 2011, 12:13
    0 0
    si eu am luat pastilele de slabit slim&fit care imi anihilau pofta de dulciuri. acum incerc sa ma mentin cu alimentatie sanatoasa si sport. problema e ca imi mai zboara gandul la o ciocolata si nu pot sa ma abtin. o sa incerc ideea cu esenta de vanilie sa vad daca merge.
  •  
    • 168 mesaje
    4 Iun 2011, 00:42
    0 0
    Eu am inceput de curand sa iau pastilele slim&fit, la indrumarea medicului, si am vazut ca incepe sa mi se reduca pofta de mancare pe care o aveam mai ales seara. Sper ca acest lucru sa se mentina pe toata perioada dietei ca si eu dau buzna foarte des in sertarul cu dulciuri
  •  
    • 151 mesaje
    5 Iun 2011, 00:44
    0 0
    Da, slim&fit au si acest efect de reducere al poftei de dulciuri, defapt al poftei de mancare, in general.
  •  
    • 39 mesaje
    5 Iun 2011, 15:57
    0 0

poate ca ai probleme cu glicemia ..

Acest mesaj a fost editat de către aamariee: 5 Iun 2011, 15:57
  •  
    • 260 mesaje
    30 Iun 2013, 13:26
    0 0
    GeorgianaBB said:Da, slim&fit au si acest efect de reducere al poftei de dulciuri, defapt al poftei de mancare, in general.

Asa este!! intotdeauna probelma duclicuriilor a fost principala problema pentru mine si cand mi-a fost propus acest produs initial a, zis ca da poate merge , insa acuma am ajuns sa nu mai pofta de ele.  

•  
    • 260 mesaje
    30 Iun 2013, 13:28
    0 0
    cutesuzy said:si eu am luat pastilele de slabit slim&fit care imi anihilau pofta de dulciuri. acum incerc sa ma mentin cu alimentatie sanatoasa si sport. problema e ca imi mai zboara gandul la o ciocolata si nu pot sa ma abtin. o sa incerc ideea cu esenta de vanilie sa vad daca merge.

Si deci are efect , nu-i asa