Nu slabesc
-
0 0
Neatza fetele...
Am o problema care nu imi da pace: am inceput pe 18 ian o dieta ( Monti, mai precis) si mi-am facut abonament la aerobic unde ma duc de 3 ori pe saptamana.
Dieta o respect 90% ( am avut unele scapari cu vreo 2 sarmale si o felie de cozonac, intr-o zi), sport fac...si totusi...mai mult de 1 kg nu am dat jos :((.
Nu stiu ce se intampla, de obicei slabeam usor..de data asta parca stau pe loc..
Ati mai patit asa?
-
si eu cred ca e de la sport, eu nu tin o dieta anume, dar din 1 ianuarie mananc putin si de mai multe ori, dulciuri nu mananc mai deloc, nu-mi prea plac. Merg la Zumba de 2 luni, de la inceputul lui Decembrie desi abia din ianuarie am inceput dieta pt ca nah....sarbatorile
; si de 3 ori pe saptamana, si tot asa, am dat jos doar 1.5 kg. -
Foarte rau.Intotdeauna ne place ce este mai usor dar nu ne gandim la consecinte.Trecand de la o viata sedentara si plina de abuzuri la una sanatoasa si cu foarte multe miscare nu vei slabi brusc ci vei slabi treptat.Rabdare asta iti trebuie,iar aerobicul incearca sa il faci de 5 ori pe saptamana a cate o ora sau cate 3 zile a cate 2 ore..Invata sa mananci si sa traiesti sanatos si nu ai cum sa nu slabesti doar daca nu ai vreo problema medicala.Dar eu spun NU PASTILELOR si CURELOR PRIN INFOMETARE.
-
Si eu am inceput sa iau Slim&Fit ca un ajutor in plus pe langa sportul la sala. Medicul mi-a spus ca sunt de preferat acestea, si nu sunt atat de daunatoare ca celelalte, pentru ca ele contin foarte multe fibre, care odata ajunse in stomac se maresc in volum si iti piere pofta de mancare. Nu mi se pare un lucru rau sa iei pastile de slabit daca esti sub indrumarea unui medic si cu analizele la zi.
-
ce-ar fi ca mai intai sa slabesti si DOAR APOI sa incepi sa faci exercitii si miscare?
Foloseste o dieta pentru un slabit rapid(eu am folosit Dieta Fulger de la www.DietaFulger.com), iar apoi am inceput sa fac sport.
Am un program fix de care incerc sa ma tin cu sfintenie.
Mentionez ca schimbarile sunt astronomice. Si-mi place ^_^