Vergeturi, Celulita

•  
    • 40 mesaje
    25 Ian 2011, 21:26
    0 0

Buna fetelor :* am si eu o problema , nu pot scapa de vergeturi , exista vreo fata care a gasit vreun remediu ,macar sa le estompeze ..? Si in leg cu celulita, cum ati scapat cel mai usor? M-ar interesa cat costa o sedinta de masaj anticelulitic in bucuresti  , va rog fetelor care stiti si care ati experimentat . sfatuiti-ma si pe mine:D :X va pup

•  
    • 267 mesaje
    25 Ian 2011, 23:01
    1 0
    anti vergeturi tratament cu fiole de la vishi si mi-au fost bune si cremele de la avon...daca ai vergeturile de la faptul ca erai slaba si te-ai ingrasat brusc alea se duc cel mai greu...celulita daca vrei creme tot vischi sau cellulight sau sunt geluri cu castane cafea...si un truc pentru acasa...jumatate cana cafea cu jumatate cana zahar si miere faci o pasta si te dai cu ea daca ai si o manusa abraziva sau sunt prostioare de astea de masaj si mai bine...stai cam vreo 20 de minute 30...apoi te speli
  •  
    • 40 mesaje
    27 Ian 2011, 01:02
    0 0
    ms mult iubita
  •  
    • 9 mesaje
    27 Ian 2011, 12:43
    0 0
    Pentru celulita de 2 sau 3 ori pe sapt. zat de cafea si masat bine apoi acoperit 30 de min sau o ora cu folie de staniol. E foarte bun acest truc da rezultate. Proprie experienta.
  •  
    • 9 mesaje
    27 Ian 2011, 12:43
    0 0
    Am gresit semnul
  •  
    • 40 mesaje
    28 Ian 2011, 14:26
    0 0
    multumesc mult , ramane sa aflu ce pot sa fac in legatura cu vergeturile
  •  
    • 9 mesaje
    28 Ian 2011, 21:47
    0 0
    Vergeturi am si eu nu multe dar am...folosesc niste creme de la avon...dar nu vad rezultate
  •  
    • 260 mesaje
    30 Ian 2011, 11:58
    0 0
    Si eu stiam ca zatul de cafea e bun impotriva celulitei. Pentru vergeturi am citit undeva ca aloe vera ar fi buna, crema cu aloe vera.
  •  
    • 9 mesaje
    30 Ian 2011, 21:01
    0 0
    Exista o gramada de creme dar nu prea dau rezultate....am auzit ca cele de la vichy sunt bune....dar sunt putin scumpe.
  •  
    • 7 mesaje
    1 Feb 2011, 18:18
    0 0
    vergeturi am si eu si tot asa nu stiu cum pot scapa . o sa incerc si eu cu zat si alea , dar pt vergeturi ? ce aveti ?
  •  
    • 189 mesaje
    2 Feb 2011, 10:43
    0 0

pentru vergeturi nu prea exista nimic. Le ai, acolo raman. Doar daca sunt in stadiu incipient, adica asa rosii-rozalii le mai poti trata, daca sunt albe, sorry nu mai trec cu nimic (la creme ma refer)

•  
    • 232 mesaje
    14 Feb 2011, 19:36
    0 0
    Eu mai nou incerc argila pentru vergeturi. Trebuie sa fac o cura de 21 de zile. Va anunt daca da rezultate
  •  
    • 8 mesaje
    22 Feb 2011, 16:20
    0 0
    Depinde si de ce tip de celulita ai, de suprafata sau in profunzime. Normal, cea de suprafata poate fi tratata mai usor cu creme - recomand Elancyl - sau cum a spus si RalucaIoana19 cu zat de cafea.
  •  
    • 1 mesaje
    22 Feb 2011, 23:35
    0 0
    Hei! Buna! Eu va recomand tuturor un sport in primul rand. I-am spus si lui Fufulina, eu practic dansul sportiv care e si un sport foarte placut. Taxa la sala la care merg e si foarte mica. In plus, va recomand si masajul anticelulitic si, daca vreti, scrieti- mi un mesaj si va dau nr de tel al unei persoane care se ocupa cu asa ceva. Asta daca sunteti din Bucuresti... Pupici!
  •  
    16 Mai 2013, 23:36
    0 0
    Fetelor sa va zic cu ce dau eu si dau rezultate......adaug 4,5 linguri de zat cafea 2 ,3 ulei de masline si 4,5 picaturi de zeama lamaie si chiar dau rezultate eu fac si acu si sunt multumita bafta.........
  •  
    • 9 mesaje
    21 Mai 2013, 17:27
    0 0
    Celulita nu scapi de ea asa cu una cu doua. Sau daca faci diverse tratamente, si tot stilul de viata sedentar il ai... reapare.
    Vergeturi am si eu de la slabit/ingrasat rapid si nu mai ai sanse sa scapi de ele.Cosmeticiana mi-a spus asta. Se pot ameliora cu masaj, dar sa dispara de tot mai greu.
  •  
    • 16 mesaje
    28 Mai 2013, 10:24
    0 0
    Cristian Margarit vine la Health&Fitness Tour Romania #2 sa ne vorbeasca despre diete si miturile acestora. In ultimii ani suntem bombardati cu tot felul de diete minune, care ne asigura un organism sanatos si un trup de invidiat. Cat de eficiente sunt aceste diete si cum ne influenteaza ele echilibrul general al organismului o sa aflam pe 20 iunie, de la 18:45, de la Cristi.

Adrian Soare, speaker motivational, pasionat de sport ne va vorbi la acest seminar despre motivare si cum putem avea rezultatele dorite utilizand puterea noastra interioara.

Detalii: https://www.facebook.com/events/167876410045534/