Vergeturi, Celulita
-
0 0
Buna fetelor :* am si eu o problema , nu pot scapa de vergeturi , exista vreo fata care a gasit vreun remediu ,macar sa le estompeze ..? Si in leg cu celulita, cum ati scapat cel mai usor? M-ar interesa cat costa o sedinta de masaj anticelulitic in bucuresti , va rog fetelor care stiti si care ati experimentat . sfatuiti-ma si pe mine:D :X va pup
-
anti vergeturi tratament cu fiole de la vishi si mi-au fost bune si cremele de la avon...daca ai vergeturile de la faptul ca erai slaba si te-ai ingrasat brusc alea se duc cel mai greu...celulita daca vrei creme tot vischi sau cellulight sau sunt geluri cu castane cafea...si un truc pentru acasa...jumatate cana cafea cu jumatate cana zahar si miere faci o pasta si te dai cu ea daca ai si o manusa abraziva sau sunt prostioare de astea de masaj si mai bine...stai cam vreo 20 de minute 30...apoi te speli
-
Hei! Buna! Eu va recomand tuturor un sport in primul rand. I-am spus si lui Fufulina, eu practic dansul sportiv care e si un sport foarte placut. Taxa la sala la care merg e si foarte mica. In plus, va recomand si masajul anticelulitic si, daca vreti, scrieti- mi un mesaj si va dau nr de tel al unei persoane care se ocupa cu asa ceva. Asta daca sunteti din Bucuresti...
Pupici! -
Celulita nu scapi de ea asa cu una cu doua. Sau daca faci diverse tratamente, si tot stilul de viata sedentar il ai... reapare.
Vergeturi am si eu de la slabit/ingrasat rapid si nu mai ai sanse sa scapi de ele.Cosmeticiana mi-a spus asta. Se pot ameliora cu masaj, dar sa dispara de tot mai greu. -
Cristian Margarit vine la Health&Fitness Tour Romania #2 sa ne vorbeasca despre diete si miturile acestora. In ultimii ani suntem bombardati cu tot felul de diete minune, care ne asigura un organism sanatos si un trup de invidiat. Cat de eficiente sunt aceste diete si cum ne influenteaza ele echilibrul general al organismului o sa aflam pe 20 iunie, de la 18:45, de la Cristi.
Adrian Soare, speaker motivational, pasionat de sport ne va vorbi la acest seminar despre motivare si cum putem avea rezultatele dorite utilizand puterea noastra interioara.
Detalii: https://www.facebook.com/events/167876410045534/