Legat de slabit .

•  
    • 1 mesaje
    18 Dec 2010, 16:59
    0 0

Buna . Ma numesc Diana si am 17 ani . Probabil ca este normal ca la varsta mea sa imi fac griji in legatura cu aspectul meu de aceea voiam sa va cer ajutorul in legatura cu un mod  de a slabii . Am 58 de kg si 1.62 inaltime  . Vreau sa slabesc in jur de 5 kg insa nu stiu daca organismul ma va ajuta pentru ca tot ce mananc se depune foarte repede . Cine care a reusit sa slabeasca ma poate ajuta ? Va multumesc  si sarbatori fericite >:D< ! 

•  
    • 260 mesaje
    18 Dec 2010, 21:40
    0 0
    Draga mea, conform formulei lui Broca, a greutatii ideale, tu ar trebui sa ai 62 de kg. La varsta ta treci printr-o perioada de transformari care iti solicita organismul. De aceea nu ti-as recomanda o dieta agresiva. Sportul este solutia! Ceva ce-ti place, de exemplu: innotul care ajuta la multe lucruri legate de sanatate sau mergi la aerobic la sala, volei, tenis, orice! Cat despre alimentatie, sa fie cat mai sanatoasa, fara grasimi, prajeli, dulciuri (inlocuiestele cu fructe) si stabilesteti 3 ore fixe la care sa mananci in fiecare zi cu amendamentul ca seara sa nu iei cina mai tarziu de ora 6/7. Mult succes!
  •  
    • 232 mesaje
    19 Dec 2010, 20:40
    0 0
    Diamiaumiau said:

Buna . Ma numesc Diana si am 17 ani . Probabil ca este normal ca la varsta mea sa imi fac griji in legatura cu aspectul meu de aceea voiam sa va cer ajutorul in legatura cu un mod  de a slabii . Am 58 de kg si 1.62 inaltime  . Vreau sa slabesc in jur de 5 kg insa nu stiu daca organismul ma va ajuta pentru ca tot ce mananc se depune foarte repede . Cine care a reusit sa slabeasca ma poate ajuta ? Va multumesc  si sarbatori fericite >< ! 

sunt de acord cu tine ca este normal sa fi preocupata de felul in care arati..dar trebuie in acelasi timp sa te preocupe si sanatatea si sa ai in vedere ca trupul si organismul tau inca sufera ceva modificari..se maturizeaza..de aceea singura reteta din punctul meu de vedere este o alimentatie sanatoase si echilibrata, asa cum ti-a spus si daria plus sport..care nu ar trebui sa lipsesca din rutina oricarui tanar..mult succes!