Vreau sa slabesc in perioada sarbatorilor
-
0 0
Sau, cel putin, sa imi mentin silueta.
Ma puteti ajuta cu un tratament bun?
-
Salutari!
Eu am inceput de luni tratament cu Obesimed. Am incercat orice pana acum, nimic nu a dat rezultatele asteptate.
Obesimed a aparut recent pe piata romaneasca. Este dispozitiv medical, nu medicament, adica nu actioneaza chimic. Este natural si prezent in multe alte tari europene.
Farmacista care mi l-a recomandat mi-a insirat multe calitati. Sper sa nu ma fi inselat.
Am gasit informatii complete pe www.obesimed.ro.
Cum apar primele rezultate, dau de veste. -
alig37 said:
Sau, cel putin, sa imi mentin silueta.
Ma puteti ajuta cu un tratament bun?
sfatul meu..consulta un medic nutritionist..el iti poate face "un meniu" pe perioada sarbatorilor si eventual daca preferi varianta adjuvantelor alimentare..el iti poate recomanda ceva ok..nu va mai luati dupa ce spun reclamele si farmacistele care au un target de vanzare saptamanal..si chiar daca sunt sarbatorile..asta nu te poate impiedica sa faci miscare..multa bafta si sarbatori fericite!
-
xenia_x said:
acum ti-ai gasit sa slabesti!? esti cumva putin depresiva sau mi se pare mie.Nu cred ca exista un timp anume cand trebuie sa te apuci de slabit..fiecare are propiul "ceas", ce-i drept, sarbatorile nu sunt de mare ajutor in cazul asta. Dar cu depresia nu are nimic a face. Sarbatori fericite si la multi ani!
-
a slabi in perioada sarbatorilor este un tel greu de atins, din punctul meu de vedere..dar ai toata aprecierea mea pentru incercare..ma intreb daca ti-a iesit tinand cont ca sarbatorile au trecut..oricum ar fi..te sfatuiesc sa te inarmezi cu multa rabdare si ambitie..ceea ce observ ca nu-ti lipseste (de ambitie vorbesc)..mult succes!