Program de slabit cu mancare gata preparata

•  
    • 3 mesaje
    16 Dec 2010, 15:45
    0 0

Buna fetelor, poate ma puteti ajuta. Am gasit pe net un site care vinde acest program, Nutrisaveurs se numeste. Primesti acasa toata mancarea pentru 2 saptamani, gatita, ambalata, trebuie doar sa o incalzesti. Pe site scrie ca slabesti in medie 5 kg, si doar din grasime. As vrea sa incerc dupa sarbatori, are cineva mai multe informatii? A incercat cineva? Multumesc mult.

•  
    • 2 mesaje
    23 Dec 2010, 17:25
    0 0
    am tinut eu dieta, am slabit in 2 saptamani 4 kg, si de la terminarea programului nu m-am ingrasat deloc. pt mine a fost foarte eficient. este foarte practic si comod, mai ales daca ai un program incarcat si n-ai timp sa-ti numeri caloriile. poti sa si repeti programul daca ai nevoie sa slabesti mai mult. sper sa-ti fi fost de folos. eu ii recomand cu toate increderea.aaa, si sunt si foooaarte gustoase!
  •  
    • 3 mesaje
    17 Ian 2011, 12:52
    0 0
    Fetelor, un An Nou fericit, asa cum va doriti! am tinut programul Nutrisaveurs imediat dupa sarbatori si am slabit 5 kg in 2 saptamani! A fost extraordinar, f practic si usor de tinut! Dupa primele 3 zile mi-am intrat in ritm si nu am mai simtit ca tin o dieta! Mi-a redus mult acum pofta de mancare! Preparatele sunt forate satioase si bune la gust, chiar deosebite! Vita marinta in vin si puiul in lapte de cocos m-au innebunit! Este primul produs de slabit pe care il recomand din toata inima!
  •  
    • 260 mesaje
    11 Nov 2013, 21:30
    0 0
    Sincer , de ce as comanda o mancare gata cand mai si costa si nici nu sti ce pune in ea mai exact..prefer de o mie de ori sa imi fac singurica ( si sa fim seriose , gasim cateva minute sa gatim )