Paine din faina integrala

•  
    • 476 mesaje
    14 Dec 2010, 21:56
    0 0

Buna fetelor, nu stiu in ce masura va preocupa subiectul insa pe mine ma intereseaza foarte tare sa mananc pe cat posibil fara prea multi aditivi si de aceea vroiam sa va intreb daca ati auzit cumva de painea neagra de la Drago-Pan, e de undeva din jud. Sibiu... aia in principiu sunt oameni seriosi, nu? Ma refer daca lista de ingrediente e chiar aia scrisa pe eticheta sau daca au omis anumite lucruri ca sa nu sperie cumparatorii :) sper k m am facut inteleasa...

eu de obicei imi iau de la plafar o paine ecologica dar cum azi nu aveau mi am luat de la un supermarket painea de care v am povestit

•  
    • 476 mesaje
    14 Dec 2010, 22:59
    0 0
    ingredientele sunt : faina neagra, drojdie, sare iodata, apa.. Suna bine, dar o fi si adevarat?
  •  
    • 1 mesaje
    15 Dec 2010, 11:24
    0 0

Eu zic ca nu trebuie sa ne bazam pe ce scrie la ingredinete. Eu am vazut un reportaj in care spuneau ca o lege le permite sa nu mentioneze anumite lucruri. Nu stiu cat de adevarat este, dar pe cine sa mai crezi acum?

Acest mesaj a fost editat de către daniela1999: 15 Dec 2010, 11:25
  •  
    • 1899 mesaje
    15 Dec 2010, 17:48
    0 0
    Poate că pare anacronic, dar eu fac tot timpul pâine în casă, iar de un an jumate de când nu mai cumpăr (aproape) niciodată, am simţit diferenţa.
    Nu am maşină specială de făcut pâine, dar la modul clasic o fac în 5 minute, iar în rest nu trebuie să o păzesc eu să crească sau la cuptor.

Avantajul este că ştii EXACT ce pui în ea, şi eu tot diversific: pâine cu seminţe de secară, orz, ovăz, pâine cu cartofi, cu apă, cu lapte, cu ulei de măsline etc.