slabim sanatos

•  
    • 10 mesaje
    24 Nov 2010, 15:42
    0 0

Buna fetelor,

Am tot citit tot felul de solutii in lupta cu kilogramele,solutii sunt si unele  chiar eficiente ....dar intrebarea mea ar fi: sunt pe termen lung? si cat de mult ne afecteaza sanatatea ? Eu stiu asa ca 75% din problemele de sanatate care le avem sunt din cauza alimentatiei.As vrea sa dezvoltam un pic subiectul asta . Astept pareri

•  
    • 260 mesaje
    26 Nov 2010, 16:26
    0 0
    misscarmen said:

Buna fetelor,

Am tot citit tot felul de solutii in lupta cu kilogramele,solutii sunt si unele  chiar eficiente ....dar intrebarea mea ar fi: sunt pe termen lung? si cat de mult ne afecteaza sanatatea ? Eu stiu asa ca 75% din problemele de sanatate care le avem sunt din cauza alimentatiei.As vrea sa dezvoltam un pic subiectul asta . Astept pareri

Carmen, ai dreptate exista o mie de solutii si care dau rezultate, insa cred ca cel mai greu este sa gasesti ceea ce se potriveste cu metabolismul tau si cu stilul tau de viata. Daca incepi un regim, nu poti renunta la el dupa o luna si sa astepti sa ramai la aceasi greutate pe care ai obtinut-o cu greu. Este normal ca te vei ingrasa la loc. Din punctul meu de vedere trebuie sa gasesti un regim pe care sa-l poti permanentiza.

•  
    • 232 mesaje
    27 Nov 2010, 22:11
    0 0
    DariaMih said:
    misscarmen said:

Buna fetelor,

Carmen, ai dreptate exista o mie de solutii si care dau rezultate, insa cred ca cel mai greu este sa gasesti ceea ce se potriveste cu metabolismul tau si cu stilul tau de viata. Daca incepi un regim, nu poti renunta la el dupa o luna si sa astepti sa ramai la aceasi greutate pe care ai obtinut-o cu greu. Este normal ca te vei ingrasa la loc. Din punctul meu de vedere trebuie sa gasesti un regim pe care sa-l poti permanentiza.

Daria, ai mare dreptate, insa mi se pare foarte greu sa gasesti un astfel de regim. de exemplu eu iau acum un adjuvant alimentar, la care va trebui sa renunt la un moment dat..nu pot sa-l iau la nesfarsit..insa, dupa fiecare regim pe care l-am intrerut am pus la loc kg de care reusisem sa scap, ba in unele cazuri, am pus chiar mai multe..

•  
    • 260 mesaje
    28 Nov 2010, 12:22
    0 0
    cutesuzy said:
    DariaMih said:
    misscarmen said:

Buna fetelor,

Daria, ai mare dreptate, insa mi se pare foarte greu sa gasesti un astfel de regim. de exemplu eu iau acum un adjuvant alimentar, la care va trebui sa renunt la un moment dat..nu pot sa-l iau la nesfarsit..insa, dupa fiecare regim pe care l-am intrerut am pus la loc kg de care reusisem sa scap, ba in unele cazuri, am pus chiar mai multe..

N-am spus ca e usor. Stiu ca suna imposibil, insa ai observat si tu ca de fiecare data cand revii la regimul normal te ingrasi la loc. Ce adjuvant alimentar iei? Eu ma intrebam zilele trecute daca exista vegetarieni care au probleme cu greutatea. Duminica frumoasa!

•  
    • 3 mesaje
    28 Nov 2010, 14:59
    0 0
    pe langa o dieta este necesar si un 'stimulent' pentru ca organismul sa inceapa sa slabeasca si sa ramana slab= tratamente profesionale la un centru de slabit. la centrele PREMIUM- AFI mall si COCOR, sunt oferte la pachete de la 99 ron si slabesti garantat! electrostimularea e 9 ron, vacuumul 19 ron etc...toate acestea te ajuta mult sa slabesti in zonele in care ai nevoie.www.premiumdayspa.ro
  •  
    • 86 mesaje
    29 Nov 2010, 10:58
    0 0
    Eu ma apuc de maine sa iau ca adjuvant Citrimax Appetite de la LifeImpulse. O sa va tin la curent.
    Voi ce suplimente ati luat si au functionat?
  •  
    • 260 mesaje
    1 Dec 2010, 16:05
    0 0
    niccolletta said:
    Eu ma apuc de maine sa iau ca adjuvant Citrimax Appetite de la LifeImpulse. O sa va tin la curent.
    Voi ce suplimente ati luat si au functionat?

Nicolletta, eu iau de cateva luni un adjuvant alimentar, Slim&Fit. Mi-a fost recomandat de medicul meu nutritionist, sunt 100% naturale si chiar functioneaza. Trebuie sa recunosc ca la inceput am fost destul de reticenta la a lua medicamente, insa dupa prima saptamana de tratament, chiar am simtit cum mi-a scazut apetitul pentru mancarea. Acum pot spune ca ma satur destul de repede si ma bucut ca intr-un final am ajuns sa mananc si eu cantitati normale. Eivdent ca nu poti slabi fara un regim alimentar sanatos (preferabil prescris de medic) si sport. Mult succes!

•  
    • 232 mesaje
    2 Dec 2010, 23:25
    0 0
    eu momentan nu iau niciun adjuvant, insa tinand cont ca se apropie sarbatorile de iarna..ma gandesc serios sa iau si eu in perioada dificila ce va urma un astfel de adjuvant. Pana acum mai multe persoane mi-au recomandat Slim&Fit, chiar si medicul nutritionist mi-a vorbit despre el, insa de Citrimax Appetite nu am auzit nimic. niccolletta..poti, te rog sa ne dai mai multe detalii? din ce sunt facute? cum actioneaza, au efecte secundare?

seara faina si bafta la slabit!
  •  
    • 86 mesaje
    3 Dec 2010, 11:56
    0 0
    Uite ce scrie in descrierea produsului:
    Tabletele Citrimax Appetite intensifica arderea glucidelor si grasimilor chiar din timpul meselor, astfel alimentele consumate se vor depune in cantitati reduse in organism.
    Beneficii

Garcinia Cambodgia din componenta tabletelor , care este folosita de sute de ani pentru imbunatatirea digestiei si tratamentul crizelor de angina pectorala. Fructele acestei plante au un continut bogat in hidroxicitrati (HC). HC influenteaza si regleaza multiple procese metabolite: scad sinteza colesterolului, trigliceridelor si a acizilor grasi, impiedica transformarea in lipide a glucidelor aduse in organism de catre alimente, scad apetitul, cresc nivelul energetic al organismului si stimuleaza glicogenogeneza hepatica (transformarea glucozei in glicogen).
    Efecte

Scade sinteza colesterolului, trigliceridelor si a acizilor grasi, impiedica transformarea in lipide a glucidelor aduse in organism de catre alimente, scad apetitul, cresc nivelul energetic al organismului si stimuleaza glicogenogeneza hepatica (transformarea glucozei in glicogen). Se recomanda1-2 capsule pe zi. Preferabil a se consuma in timpul meselor

Am cautat pe internet si am vazut f multe produse de slabit care se bazeaza pe citrimax, de asta am si luat. Ce am mai vazut este ca trebuie asociat cu consumul de lichide (dar asta oricum e lucru pe care ar trebui sa il facem, eu una beau f multe ceaiuri). Efecte secundare nu am avut pana acum, dar sunt d-abia in a treia zi. Va tin la curent.

Un flacon costa 55 lei si are 50 de capsule.
  •  
    • 232 mesaje
    3 Dec 2010, 22:48
    0 0
    niccolletta said:
    Uite ce scrie in descrierea produsului:
    Tabletele Citrimax Appetite intensifica arderea glucidelor si grasimilor chiar din timpul meselor, astfel alimentele consumate se vor depune in cantitati reduse in organism.
    Beneficii

Garcinia Cambodgia din componenta tabletelor , care este folosita de sute de ani pentru imbunatatirea digestiei si tratamentul crizelor de angina pectorala. Fructele acestei plante au un continut bogat in hidroxicitrati (HC). HC influenteaza si regleaza multiple procese metabolite: scad sinteza colesterolului, trigliceridelor si a acizilor grasi, impiedica transformarea in lipide a glucidelor aduse in organism de catre alimente, scad apetitul, cresc nivelul energetic al organismului si stimuleaza glicogenogeneza hepatica (transformarea glucozei in glicogen).
    Efecte

Scade sinteza colesterolului, trigliceridelor si a acizilor grasi, impiedica transformarea in lipide a glucidelor aduse in organism de catre alimente, scad apetitul, cresc nivelul energetic al organismului si stimuleaza glicogenogeneza hepatica (transformarea glucozei in glicogen). Se recomanda1-2 capsule pe zi. Preferabil a se consuma in timpul meselor

Am cautat pe internet si am vazut f multe produse de slabit care se bazeaza pe citrimax, de asta am si luat. Ce am mai vazut este ca trebuie asociat cu consumul de lichide (dar asta oricum e lucru pe care ar trebui sa il facem, eu una beau f multe ceaiuri). Efecte secundare nu am avut pana acum, dar sunt d-abia in a treia zi. Va tin la curent.

Un flacon costa 55 lei si are 50 de capsule.

multumesc mult pentru informatii..am facut si eu o cautare, dar nu m-a convins exact asupra efectelor pe care le are asupra corpului tau..imi suna mai mult ca un complex de intarire a imunitatii si o mai buna functionare a organismului decat un produs care te ajuta sa slabesti sau macar sa-ti menti greutatea..tu urmezi si un regim alimentar sau faci sport?

•  
    • 260 mesaje
    5 Dec 2010, 13:55
    0 0

multumesc mult pentru informatii..am facut si eu o cautare, dar nu m-a convins exact asupra efectelor pe care le are asupra corpului tau..imi suna mai mult ca un complex de intarire a imunitatii si o mai buna functionare a organismului decat un produs care te ajuta sa slabesti sau macar sa-ti menti greutatea..tu urmezi si un regim alimentar sau faci sport?

Sunt de acord cu Suzy si mie imi suna cam la fel. Chiar te rog sa ne ti la curent cu progresele pe care le faci. Dar banuiesc ca ti si un regim alimentar sau mergi la un nutritionist?

•  
    • 86 mesaje
    6 Dec 2010, 11:20
    0 0
    De 2 ani nu mai mananc prajeli de niciun fel (nici cand fac mancare nu folosesc ulei), nici grasimi pt ca am probleme cu bila. Beau multe lichide (ceaiuri si apa). Sport fac cam cand imi aduc aminte, dar in schimb merg doar pe jos, cu conditia sa nu ploua. Singura problema e ca mananc seara, si acum incerc sa imi scad ultima ora la care mananc, acum sunt la 7 si incerc sa trec la 6.
  •  
    • 2191 mesaje
    6 Dec 2010, 15:55
    0 0
    niccolletta said:
    De 2 ani nu mai mananc prajeli de niciun fel (nici cand fac mancare nu folosesc ulei), nici grasimi pt ca am probleme cu bila. Beau multe lichide (ceaiuri si apa). Sport fac cam cand imi aduc aminte, dar in schimb merg doar pe jos, cu conditia sa nu ploua. Singura problema e ca mananc seara, si acum incerc sa imi scad ultima ora la care mananc, acum sunt la 7 si incerc sa trec la 6.

mancatul pana in ora 17-18.00 e o prostie. daca mananci cu 3-4 ore inainte sa dormi nu o sa fie nici o problema. eu, de ex., mai devreme de ora 2.00 nu ma bag in pat...am seri (rar), cand adorm la 4-5 dim...daca as manca ultima masa la ora 18.00...deja la 24.00-1.00 mi-ar fi foame iar.

acum depinde si la ce ora adormi...

•  
    • 86 mesaje
    8 Dec 2010, 00:14
    0 0
    Eu am citit ca ar fi bine sa mananci pana in 18, dar am citit si ceea ce spui tu. Eu una inclin spre prima varianta. De obicei ma culc undeva intre 12 si 1, si da... mi se cam face foame.
  •  
    • 3 mesaje
    31 Mar 2011, 16:39
    0 0

pentru un stil de alimentatie mai sanatos am cumparat acum ceva timp un steamer de bambus cu care ma impac f bine... mancarea iese mult mai usoara, il folosesc pentru legume, orez, peste si carne! f rar mai prajesc sau fierb clasic alimente! si chiar se simte in nr de kg!

eu l-am luat de pe www.asianhomegourmet-online.ro

•  
    • 45 mesaje
    1 Apr 2011, 05:00
    0 0
    Eu am slabit cu acesti ciorapi speciali http://bit.ly/i3v9xA si jogging.Totul natural!Iti recomand si tie !
  •  
    • 260 mesaje
    3 Apr 2011, 23:19
    0 0
    Nu prea inteleg cum ar putea o pereche de ciorapi sa te ajute sa slabesti.
  •  
    • 19 mesaje
    4 Apr 2011, 20:49
    0 0
    eu am mai auzit de ei, dar nu am incercat. cred ca o sa ii incerc cat de curand, rau nu au cum sa faca
  •  
    • 260 mesaje
    30 Iun 2013, 13:30
    0 0
    ioanaM88 said:eu am mai auzit de ei, dar nu am incercat. cred ca o sa ii incerc cat de curand, rau nu au cum sa faca

Dar dar mi se pare un timp pierdut ..si nervi acumulati  , nu?

•  
    • 232 mesaje
    2 Iul 2013, 21:50
    0 0
    niccolletta said:Eu am citit ca ar fi bine sa mananci pana in 18, dar am citit si ceea ce spui tu. Eu una inclin spre prima varianta. De obicei ma culc undeva intre 12 si 1, si da... mi se cam face foame.

Pentru taierea senzatiei de foame incerca slim&fit. Pur si simplu din prima saptamana ai sa simti treaba asta si sigur nu vei mai fi nevoita sa mananci atat de tarziu cand te si culci