kangoo party

•  
    20 Nov 2010, 11:49
    0 0

Sala de Fitness Unirea Shopping Center (ETAJ 4- Aripa Calarasi)
    27.11.2010 orele 19.00- 21.00

Tinuta trebuie sa aminteasca de vechii indieni americani! Fie va desenati fata precum un indian razboinic, fie folositi cele mai bune pene ca si accesorii ori bijuteriile sa fie din lemn si pietre.
    Invitati speciali: Kinga Sebestyen – Master Trainer Kangoo Jumps
    Pret intrare 2 ore= 25 de lei
    Inscrierile se fac la Diana Stirbu: mail: kangoo@dianastirbu.ro
    Tel: 0735.094.374

Detalii: www.dianastirbu.ro

•  
    • 1767 mesaje
    21 Nov 2010, 23:49
    0 0
    Eu fac Kangoo si imi place foartee mult, plus ca are si rezultate. Daca sunteti din Bucuresti eu zic sa nu ratati.
  •  
    • 185 mesaje
    22 Nov 2010, 17:35
    0 0

Buna,

Mihaela te rog frumos imi poti spune daca acest sport ti-a afectat in vreun fel genunchii? Multumesc

•  
    • 1767 mesaje
    24 Nov 2010, 09:11
    0 0
    Ana, nu afecteaza genunchii. De fapt el a fost inventat cica in scop terapeutic, pentru coloana si articulatii. Si culmea imi place sa sar chiar daca... nu imi place sa sar si nu am sarit vreodata; adica fara sport pana acum, sunt comoda de felul meu si nici la aerobic nu le am cu saritul cand facem diverse exercitii... deci, eu iubesc sportul acesta. Plus ca ma simt foarte bine.
  •  
    • 185 mesaje
    24 Nov 2010, 11:20
    0 0

Multumesc pentru raspuns Mihaela. Exact asta auzisem si eu de la diversi practicanti ai acestui sport...insa m-au pus pe ganduri 2 antrenoare care mi-au zis ca nu e tocmai ok, ca totusi afecteaza ca bla, bla...    si acum nu stiu ce sa fac, imi este teama si sa incerc  

Eu trebuie sa fac transplant de cartilagiu la genunchi si poate ele au luat si asta in calcul...oricum si ce fac acum in materie de sport - este tot interzis de la medic , dar na...m-am saturat de atatea restrictii, mai ales ca una dintre cele mai mari placeri ale mele este sala

Iti multumesc si cred ca o sa incerc asa un pic si daca ma supara ceva la picior nu mai continuu

pa si spor la sala

•  
    • 1767 mesaje
    6 Dec 2010, 00:18
    0 0
    Ana, ce ai facut pana la urma? Ai incercat?
    Dar sa stii, o antrenoare buna este esentiala pentru ca miscarile trebuie executate corect.
  •  
    • 185 mesaje
    6 Dec 2010, 16:02
    0 0
    Nu Mihaela
    Nu de curaj dar nu vreau sa am probleme si mai mari decat am...si sotul deja e cu ochii pe mine si ma cearta cu sala si am zis sa stau asa sa fac doar ce faceam eu...am probleme cu un cot si cu genunchiul...si cu glezna si am zis sa stau pe craca mea...nici nu ma duc cand sunt orele de kangoo ca sa nu ma oftic :
    Tu faci in continuare, da?