nu inteleg de ce nu slabesc
-
0 0
buna ziua. dumneavoastra intrati pe acest forum mereu, la sectiunea "dieta" si ma gandesc ca ma puteti ajuta cu un sfat, pentru ca probabil stiti mai nmulte decat mine. am avut acum un an 45 de kg si am ajuns la 50 kg si m-am hotarat sa tin o dieta ca sa ajung la cele 45 kg, mai ales pentru ca mi-am calculat greutatea ideala pt inaltimea mea, 1,56, si mi-a iesit mult mai putin de 45kg (adica unde vreau eu sa ajung), dar am zis ca 45kg este destul, si ok pt mine. tin dieta de doua saptamani si am ajuns abia la 47,2 desi am tinut-o foarte strict si fara abateri. in fiecare zi mananc ultima masa la ora 5 si ceva, ca dupa 6 sa nu mai mananc nimic, iar in timpul zilei mananc rosii, salata verde, ridichi, mozarella (pt ca am auzit ca este foarte slaba), piept de pui la gratar sau peste la gratar, si daca chiar imi doresc ceva dulce, mananc o banana. s-a intamplat ca dupa ora 6 sa imi fie foarte foame si mancam o jumatate de lamaie, de care trageam cat puteam, ca sa o termin mai greu si sa simt ca am mancat, in rest nu am avut niciun fel de abateri.
inainte sa ma apuc de dieta, mancam orice si mancam seara si dulciuri si chiar si fast food si de toate, si ma asteptam ca organismul meu sa functioneze mai repede cand ii schimb regimul....
nu stiu ce sa fac, m-am chinuit mult timp de doua saptamani si rezultatul ma face sa imi pierd rabdarea.
-
Buna dimineata! Ai slabit foarte bine,asa cred eu! E mai bine sa slabeasti incet si sanatos,decat repede si apoi sa iti mai apara si cine stie ce boala. Daca mergi la un nutritionist o sa iti dea un regim cu care slabesti 1-2 kg pe LUNA! Eu stiu din propria experienta.. Deci curaj,draga mea! Esti pe drumul cel bun.
-
Poate ca ati auzit de noul dispozitiv medical care a patruns pe piata romaneasca si care trateaza supraponderabilitatea/excesul de kilograme. Se numeste OBESIMED si este distribuit exclusiv de Fiterman Pharma in Farmaciile Dona.
Are studii clinice care-i demonstreaza eficacitatea (de altfel, se poate administra si copiilor incepand cu varsta de 10 ani), este natural (fibre vegetale OMTEC 19) si are rol in sustinerea unui regim de viata sanatos.
Mai mult decat atat, mecanismul de actiune este diferit de cel al altor pastile de slabit: fibra naturala OMTEC 19 absoarbe mari cantitati de apa, formeaza in stomac un gel vascos, conferind astfel senzatia de satietate.
Convingeti-va singure. 30 tari europene urmeaza deja tratamentul cu OBESIMED. -
obesimed said:
Poate ca ati auzit de noul dispozitiv medical care a patruns pe piata romaneasca si care trateaza supraponderabilitatea/excesul de kilograme. Se numeste OBESIMED si este distribuit exclusiv de Fiterman Pharma in Farmaciile Dona.
Are studii clinice care-i demonstreaza eficacitatea (de altfel, se poate administra si copiilor incepand cu varsta de 10 ani), este natural (fibre vegetale OMTEC 19) si are rol in sustinerea unui regim de viata sanatos.
Mai mult decat atat, mecanismul de actiune este diferit de cel al altor pastile de slabit: fibra naturala OMTEC 19 absoarbe mari cantitati de apa, formeaza in stomac un gel vascos, conferind astfel senzatia de satietate.
Convingeti-va singure. 30 tari europene urmeaza deja tratamentul cu OBESIMED.si e asa bun incat i se face reclama gratuita, pe un forum, in disperare...
asa ziceti toti, ca medicamentul vostru e cel mai cel, ca e 100% natural (yeah, right) si face si drege...toate pastilele de slabit sunt la fel...
-
Este foarte bine 2 kilograme pe saptamana. Inseamna ca ai slabit natural, nu fortat prin tot felul de suplimente. Sincer...eu iti spun felicitari ca ai reusit fara sa apelezi la pastile de slabit. Eu am fost mai lenesa si am slabit cu ajutorul lor. Este ok ce zice roxxroxxy. Ceaiul verde accelereaza procesul de ardere a caloriilor.
-
Uite http://www.youtube.com/watch?v=Sz1cV5StGU8 daca vei face aceste exercitii timp de 2 saptamani o sa ai niste rezultate super !! dupa primele 11-12 zile o sa ai niste rezultate multumitoaree. chiar si mai repede unele fete au avut rezultate chiar dupa primele 5 zile . Te rog sa le executi in fiecare zi de 2 ori cu adrenalina. lasa-mi un mesaj cu rezultatele tale! (o sa ai o febra mai persistenta in primele 2 zile.. dar ce conteaza orice pt rezultate!)
-
2 kg pe saptamana este mult. pe luna max. 2-2,5kg este bine sa dai jos, altfel kilogramele pierdute se vor lipi inapoi, si dublat.
fara pastile sau alte minuni, avand grija la cantitatea de mancare (inghitita
), acele 2kg le dai jos fara probleme.
Acest mesaj a fost editat de către Andrea68: