interactiv slim

•  
    • 370 mesaje
    14 Nov 2010, 15:35
    1 0

intamplator am dat de cateva discutii pe net despre niste pastile/capsule de slabit - interactiv slim. in aceste discutii multe persoane spun ca au slabit ba 5kg, ba 10 kg, chiar si 15 kg parca... acum, nu stiu daca sunt discutii publicitare sau chiar asa o fi... ati auzit sau folosit pastilele astea?

•  
    • 232 mesaje
    14 Nov 2010, 15:48
    0 2
    de interactiv slim n-am auzit. de slim&fit stiu ca dau rezultate si nu sunt nocive. atentie: a nu se confunda cu superslim, care am inteles ca sunt boala curata. ai spus ca persoanele acelea au slabit 5,10, 15 kg. daca au slabit atat de mult in 2 saptamani, poti sa fii convinsa ca e ceva anormal la mijloc si mai bine te feresti de ele.
  •  
    • 370 mesaje
    14 Nov 2010, 15:50
    0 0
    nu in 2 saptamani, intr-o luna, 2... fiecare dupa cum a luat...
  •  
    • 260 mesaje
    15 Nov 2010, 22:20
    1 0
    Cred ca Suzy a zis orientativ 2 saptamani. Oricum, un ritm normal de slabire e de 2 - 3 kg/luna, iar pt cei cu un metabolism mai rapid hai sa zicem 4 kg/luna.
  •  
    • 1 mesaje
    20 Nov 2010, 00:06
    4 2

Buna fetelor sa stiti ca eu iau interactiv slim de o luna,acum o sa continui si in a doua luna cu el,am slabit 8kg si in total am de slabit 18kg.Ar trebui sa mai slabesc 10kg,hainele imi sunt largi si recomand din suflet aceste capsule,nu am nici o reactie adversa.Va pup

•  
    • 1 mesaje
    21 Dec 2010, 16:24
    1 1
  •  
    • 1 mesaje
    30 Aug 2011, 12:58
    5 0

buna eu am interactiv slim de pe siteul lor.nu stiu daca am voie sa scriu  numele asa ca poti sa dai un search pe google interactiv slim si o sa gasesti sigur.eu am luat timp de 3 luni si am avut rezultate bune cu el.pup

•  
    • 2 mesaje
    27 Nov 2011, 16:39
    0 0
    buna....si eu am inceput sa iau interactiv slim de azi....sa vedem ce o sa se intample...a mai luat cineva in ultima vreme?
  •  
    • 2 mesaje
    7 Dec 2011, 08:42
    0 0
    interactiv slim...din punctul meu de vedere e o minciuna.....gogonata
  •  
    • 224 mesaje
    9 Dec 2011, 18:11
    1 1
    servus fetelor
    nu am mai fost demult aici
    am avut grave problenme de sanatate
    si sincer am uitat parola
    am facut un cont la slabute si dupa ce am povestit tot ce am patit si povestea mea de dublu malpraxis am fost eliminata doar pt ca am indraznit sa mi am spus mikutzacekurai sper sa nu patesc si aici asa ceva
    acum am nevoie de voi mai mult ca oricand sa ma ajutati cu sfaturi
    va multumesc
  •  
    • 590 mesaje
    9 Dec 2011, 18:18
    0 0

am inteles ca-ti poate cadea parul de la pastile din astea+ alte efecte negative pot aparea...

Acest mesaj a fost editat de către Panther: 9 Dec 2011, 18:18
  •  
    • 1 mesaje
    26 Ian 2012, 11:41
    2 0
    Cum sa ai efecte adverse de la niste pastile naturale,care au in compozitie numai plante?...Eu  iau interactiv slim de 3 saptamani si ma simt absolut normal.Am slabit 5kg in astea 3 saptamani.Nu am tinut o dieta pana acum ,am mancat 3 mese pe zi si am incercat sa beau apa mai multa,pentru ca aveam zile inainte cand beam numai un pahar de apa pe zi si consider ca era foarte rau.Dragelor va urez sa scapati de kg nedorite in noul an.succes.
  •  
    • 2 mesaje
    26 Ian 2012, 13:13
    3 2
    Buna ziua!
    Am inceput  anul cu dreptul am slabit 6 kg cu interactiv slim,si vreau sa va spun ca nici la mine nu a avut  reactii adverse.
    Momentan am 69kg si o sa continui sa iau interactiv ,sper sa dea rezultate in continuare, sa ajung la 60 de kg.
    Va pup
  •  
    • 1 mesaje
    2 Apr 2012, 19:25
    4 2
    si eu iau interactiv slim si da rezultate,ma bucur ca nu am dat banii aiurea pe el. nu ma asteptam,am slabit in doua saptamani, de cand il iau, 4kg.
  •  
    • 232 mesaje
    28 Iun 2012, 16:30
    1 0
    Gilly32 said:Cum sa ai efecte adverse de la niste pastile naturale,care au in compozitie numai plante?...Eu  iau interactiv slim de 3 saptamani si ma simt absolut normal.Am slabit 5kg in astea 3 saptamani.Nu am tinut o dieta pana acum ,am mancat 3 mese pe zi si am incercat sa beau apa mai multa,pentru ca aveam zile inainte cand beam numai un pahar de apa pe zi si consider ca era foarte rau.Dragelor va urez sa scapati de kg nedorite in noul an.succes.

wow, asa mult fara sport si diete? nu e cam mult? or avea compozitie naturala dar eu stiu ca daca slabesti prea repede mai ales fara sport, pielea se lasa si arata urat.

•  
    • 3 mesaje
    6 Nov 2012, 11:19
    1 1
    Pana la urma am cumparat si eu pastilele interactiv slim,am vazut ca toata lumea le lauda si am vrut sa ma conving pe pielea mea ca sunt bune. In primul rand vreau sa spun ca sunt 100% naturale,eu nu am avut niciun efect advers de la ele si ce m-a convins pe mine in final sa le cumpar este ca sunt fabricate la noi in Romania,ceea ce e super,ca la noi nu se fac magarii ceea ce scrie pe eticheta lor ca au in compozitie,exact aia au.
    Le-am luat o luna ,acum o saptamana am terminat pastilele si de atunci ma mentin.Am slabit 7 kg si nu mi s-a lasat pielea si cat timp le-am luat nu am tinut dieta ,am mancat alimente sanatoase si in unele am ,,calcat si stramb'',nu am respectat cu sfintenie alimentatia sanatoasa. Ideea e ca sunt bune si nici nu duneaza organismului in vreun fel.
  •  
    • 2 mesaje
    12 Nov 2012, 20:25
    0 0
    azul said:

intamplator am dat de cateva discutii pe net despre niste pastile/capsule de slabit - interactiv slim. in aceste discutii multe persoane spun ca au slabit ba 5kg, ba 10 kg, chiar si 15 kg parca... acum, nu stiu daca sunt discutii publicitare sau chiar asa o fi... ati auzit sau folosit pastilele astea?

Sunt aceleasi cu astea?: http://track.ultra-slim.ro/product/Ultra-Slim/?pid=121&uid=1419

Acest mesaj a fost editat de către antonsuzana: 12 Nov 2012, 20:26
  •  
    • 3 mesaje
    7 Dec 2012, 10:35
    1 0
    nuuu...sunt acestea si sunt foarte bune: www.interactivslim.ro
  •  
    • 3 mesaje
    7 Dec 2012, 10:37
    1 0
    De la interactiv slim nu am avut probleme,nu am avut niciun efect advers,nici sete,nimic.Nu este chinezesc ca altele,este facut numai din plante,eu chiar am desfacut o capsul la inceput cand le-am primit ,totul este in regula.
  •  
    • 174 mesaje
    7 Dec 2012, 12:33
    0 0
    alinacrazy said:,eu chiar am desfacut o capsul la inceput cand le-am primit ,totul este in regula.

Si ce ai descoperit cand ai desfacut-o?