SveltCola

•  
    • 4 mesaje
    11 Nov 2010, 10:40
    0 0

As dori sa va intreb despre un produs de slabit.Se numeste "SveltCola" si cica slabesti 800grame pe zi si vreo 7 kile intr-o saptamana.Voiam sa va intreb:credeti ca este buna??Mie mi-a luat o prietena acest produs si cum imi place Cola am zis sa incerc.Azi e prima zi in care beau si sincer nu este asa buna la gust.Credeti ca ar putea da randament?Eu am facut 2 saptamani mult sport si am scapat de vreo 2 kg si jumatate,dar acum nu mai am timp sa fac atat de mult sport.

•  
    • 1 mesaje
    11 Nov 2010, 11:02
    0 0

Mai intai felicitari ca ai reusit sa slabesti prin sport.Nu multa lume reuseste acest lucru.Dar,sa iti raspund la intrebarea despre SveltCola.Eu am citit cate ceva pe net.M-as bucura sa fie adevarat tot ce scrie acolo,dar sincer sunt cam confuza.In orice caz daca deja l-ai cumparat sau il ai,eu zic sa il incerci ca incercarea moarte nare si sa ne mai spui (cel putin eu as vrea sa stiu) cum mai merge cu acest produs si daca reusesti sa scazi un pic in greutate.Multa bafta si felicitari,din nou!Succes!

•  
    kti
    • 1327 mesaje
    11 Nov 2010, 17:40
    0 0
    uita-te și tu ce contine produsul respectiv, daca se merita sa te indopi cu chimicale. mai bine incearca metode naturale.
    nu cred ca nu ai timp deloc pt o jumate de ora de sport, macar de 3 ori pe saptamana.