Dieta lui Catalin Crisan

•  
    • 65 mesaje
    21 Oct 2010, 17:43
    0 0
    Buna,
    A tinut vreuna dintre voi aceasta dieta? Eu sunt in a doua zi de dieta...a dat rezultate la voi ?
  •  
    • 1767 mesaje
    23 Oct 2010, 17:35
    0 0
    Dieta disociata da intotdeauna rezultate. E mai bine sa manaci diferit in fiecare zi in loc de 3 zile carne, 3 etc..
  •  
    • 654 mesaje
    26 Oct 2010, 23:28
    0 0
    Da angel_je, eu am tinut-o de 2 ori cu o mica pauza de o saptamana intre ele si am avut rezultate ft bune...20-21 kg.
    Prima data am slabit aproape 13-14 kg si a doua oara cam 6-7 kg, n-am mai avut aceleasi rezultate pt ca organismul deja se obisnuise.
    Hainele nu-mi mai vin, a trebuit sa-mi schimb garderoba si ma simt tare mandra de mine ca am reusit sa fac fata tuturor tentatiilor.
    Asa ca iti doresc mult succes in lupta cu kilogramele,multa vointa si rabdare, o sa ai momente in care vei stagna si vei fi tentata sa renunti...sper sa n-o faci.
    Eu acum incerc s-o mai tin , desi uneori ma mai abat putin de la dieta.
    Zilele de carne mie mi se par cele mai grele...cand sunt la cele de fructe si legume sunt cea mai fericita.
    Sa ne tii la curent.
    Pupici
  •  
    • 232 mesaje
    31 Oct 2010, 12:39
    0 0
    e greu tare sa tii dieta cu 3 zile ceva, 3 zile altceva. mie una mi se acreste sa mananc 3 zile acelasi lucru. subscriu la ideea de mai sus, cea cu un aliment diferit in fiecare zi. deocamdata, eu tin Atkins si e ok. mai stagnez, mai slabesc. dar e normal.
  •  
    • 49 mesaje
    3 Nov 2010, 21:22
    0 0
    Mi se pare mie sau Catalin Crisan s-a ingrasat?
  •  
    • 260 mesaje
    9 Nov 2010, 22:41
    0 0
    Ba da, si mie mi se pare ca a mai pus ceva de el. Oricum, stim sigur ca tine Atkins?
  •  
    • 28 mesaje
    10 Nov 2010, 10:57
    0 0
    Vrei sa fii liber in graficul de munca, dar sa ai un salariu stabil si bun? Vrei sa stai acasa si sa lucrezi si asta sa nu iti afecteze veniturile? Atunci ai nevoie de lucrul pe care eu ti-l ofer. Nici un fel de inselatorie, sponsorizare de inceput, sau taxa de start in afaceri...Pentru doar 3-4 ore de lucru pe zi poti castiga 75-100$ pe saptamana si mai mult daca lucrezi mai mult. Ce iti trebuie? Internet si calculator conectat la retea si un minim de cunostinte in accesari de site-uri on-line...restul, depinde doar de tine si de cat de multa staruinta iti dai. Lucrul e mai mult legat cu casuta de e-mail. Pentru informatii suplimentare, trimite-mi un e-mail cu subiectul "LUCRU" pe adresa de e-mail "ralu0589@yahoo.com" .Nu uitati sa scrieti la subiect cuvantul "LUCRU"
  •  
    • 15 mesaje
    10 Nov 2010, 19:50
    0 0
    buna ma numesc cristina si eu am inceput o dieta cu compot de mere supa de pui si batoane fibrobar si ma simt bine vreu sa dau jos 10 kileeeeeeee