sunt stresata
-
0 0..si mananc! Am o perioada mai nasoala cam pe toate planurile si m-am pus ca lumea pe mancat! si nu ma multumesc cu un mar ... exista solutii?
Stiu sigur ca solutia n-ar fi sa elimin stresul pt ca e pe termen lung, din pacate si chiar am obosit
-
sport, sport, sport. de orice fel in cantitate cat mai mare, dupa min nu exista nimic mai bun pntru eliminarea stresului. iar cand trebuie sa sezi la birou sau acasa ia-ti bile din acelea de silicon de framantat in maini. si guma de mestecat ajuta daca simti nevoia sa mesteci intr-una. si fa tot posibilul sa nu consumi cafea si alcool ca sa reduci stresul, bea ceaiuri calmante: musetel, tei, salvie, valeriana. ceaiurile iti taie senzatia continua de foame si te hidtrateaza, in acelasi timp te umplu si efectiv nu mai poti manca intr-una. si daca tot iti vine sa mananci tot timpul incearca macar sa ai frigiderul plin cu fructe si legume proaspete (abtine-te sa cumperi altceva) si de cate ori ti-e foame mananca fructe, morcovi, gulii, pastarnac, nuci, seminte crude, fructe uscate....incearca macar sa mananci doar chestii sanatoase care iti fac un bine nu un rau. macar asa poti atinge idealul zilnic de vitamine si minerale
transforma obiceiul rau in ceva pozitiv 
sunt tot felul de site-uri care te invata sa prepari mancarea cruda, proaspata, in acest fel poti manca intr-una daca asta iti face bine, insa doar legume, cereale si fructe, fara carne si lactate. in schimb nu te mai simti vinovata ci fericita stiind ca mananci sanatos
-
Si eu la fel spun: sport, sport, sport si iar sport. Eu am inceput sa fac de doua luni aerobic si kangoo si sunt un pic schimbata.
Sper sa te simti mai bine si daca este asa, tot sport iti recomand.
Acest mesaj a fost editat de către mihaelaa21: -
apa_plata_cu_lamaie said:..si mananc! Am o perioada mai nasoala cam pe toate planurile si m-am pus ca lumea pe mancat! si nu ma multumesc cu un mar ... exista solutii?
Stiu sigur ca solutia n-ar fi sa elimin stresul pt ca e pe termen lung, din pacate si chiar am obosit
sport sport sport...eu de exemplu mi-am taiat pofta de mancare cu pastilele de la slim&fit. Chiar eram toata ziua cu teama de a mai manca.
-
Pentru a evita stresul este necesar sa te focalizezi pe altceva, mintea ta a ramas blocata pe pe problema si nu pe solutia ei, cu cat esti mai atasat de problema cu atat mai mult vei participa la ea... Sportul este o buna solutie insa daca dupa aceea revii la starea dinainte refugiul il vei gasit tot in mancare