Remodelare

•  
    • 344 mesaje
    24 Sep 2010, 15:37
    0 0
    Dupa mii si mii de diete, sala, jogging si toate alea, mi-au ramas numai coapsele cam groase. Bine, si fundul cam mare

Vad ca regim draconic nu mai pot sa tin, deci nu cred ca mai am cum sa slabesc, asa ca ma intereseaza ceva la un salon, numai ca habar n-am ce trebuie sa fac. Impachetari? Daca da, cu ce? Cate sedinte?

Ma gandesc ca mai bine aflu din experienta cuiva decat sa intreb la salon, ca aia vor dori sa recomande cat mai mult din toate.

Am auzit ca electro merge, numai ca am auzit si ca daca ai vene sparte nu e recomandat. Any thoughts?
  •  
    • 15 mesaje
    28 Sep 2010, 00:30
    0 0
    Electrostimulare am facut si eu dar sincer iti spun ca nu am vazut nimik spectaculos .....ptr subtiere cel mai ok pana la ucred ca ar fi un masaj manual , eu asta vreau sa incep de luna viitoare ,....din ce am vazut doar asa poti scapa de cativa cm ...prin masaj si am mai auzit de celebra spuma anticelulitica ...chiar am cerut aici pe forum o parere celor care au folosit-o dar nimeni nu mi-a raspuns .....in rest eu pledez ptr masaj ...am facut si dermocell cateva sedinte si sincer cm au ramas la locul lor ...in fine ...acum fiecare corp reactioneaza diferit ...poti incerca ....bafta !
  •  
    • 344 mesaje
    28 Sep 2010, 09:08
    0 0
    Merci de raspuns, am tot cautat pareri, am dat si search pe forum si parca nimic concret. In fine, eu sper ca fiind ceva complet nou va da rezultate. Ieri am avut prima sedinta...am transpirat enorm in tubul ala si am de gand sa merg pana la 10 sedinte. Eu vreau sa-mi rezolv coapsele si tipa de acolo mi-a zis ca as avea nevoie si de un tratament cu ultrasunete. Incep sa cred ca astea sunt ca drogurile..o data ce incepi, nu te mai opresti
  •  
    • 15 mesaje
    29 Sep 2010, 23:16
    0 0
    Da, asa e ....iti dau dreptate in privinta celor afirmate ca daca incepem cu aceste proceduri de remodelare corporala s-ar putea sa devenim dependente ....eu din fericire m-am lecuit in sensul ca m-am lamurit ca daca nu le faci incontinuu sau hai sa zicem cu f mici pauze intre ele rezultatele nu se mentin ....chiar daca se respecta un stil de viata sanatos .......k un detaliu iti povestesc ca eu am apelat vara trecuta la un abonament ce includea cam toate procedurile dintr-un salon de remodelara corporala ...am facut electrostimulare , tunel , dermocell si ...ultrasono .....si sincer acum nu pot spune nimik in sensul asta.... decat ca nu am scazut in cm si nu am vazut ceva spectaculos ....mentionez ca nici nu ma asteptam la ceva nemaipomenit ....in primul rand am vrut sa vad cum e si daca merita sa mai incerc ....eu neavand mari pb , am un corp ok , vroiam doar o imbunatatire a tonusului si daca era si o scadere in cm nu era nimik rau in asta ...si m-am lamurit ...totul depinde mult mai mult de noi nu doar de aparate si creme ....si daca avem norocul sa ne bucuram de un corp frumos e si mai bine , aici putem obtine doar relaxare si satisfactia ca am incercat sa imbunatatim ceva ...cu cat e mai putin de remodelat ceva cu atat e mai usor la salon ......nu sunt o pesimista ci doar realista ....tocmai de aceea acum eu vreau sa mai incerc masajul manual , sunt sigura ca e bun pentru o piele in primul rand frumoasa si mai tonifiata ...iti doresc mult succes , sunt sigura ca vei reusi ceea ce ti-ai propus ...bye!