Medic nutriționist bun?
-
0 0Bună ziua,
AÈ™ dori să îmi recomandaÈ›i, vă rog, un medic nutriÈ›ionist bun sau o clinică de nutriÈ›ie din BucureÈ™ti. ÃŽn timpu sarcinii am acumulat È™i eu, ca toate mămicile un anumit număr de kilograme pe care însă nu am mai reuÈ™it să îl dau jos. Acum, după cinci ani de zile, kilogramele s-au acumulat în continuare È™i eu nu am reuÈ™it să le dau jos. Acum, la 85 de kilograme, îmi este ruÈ™ine de modul în care arăt È™i este momentul să fac o schimbare. Am încercat dieta disociată însă nu am putut rezista foarte mult fără să mă îmbolnăvesc. De data aceasta, am nevoie de ajutor specializat.
Vă mulÈ›umesc anticipat pentru răspunsuri! -
Poti incerca la KiloStop. E o clinica de nutritie de pe Stirbei Voda, aproape de Cismigiu. Suntem in aceeasi barca, cum s-ar spune. Eu am nascut acum trei ani. De la nastere si pana acum cateva luni aveam 80 de kg. Am inceput un program de 6 luni la KiloStop ca sa slabesc si sa invat de la nutritionist cum sa imi hranesc mai bine copilul ca sa nu aiba probleme cu greutatea cand va fi mai mare. Am facut si analize de sange tot acolo. Au fost incluse in pachet deci nu am mai fost nevoita sa platesc in plus. Acum astept rezultatele unei alte analize, a firului de par, pe care mi-am facut-o tot la ei. Sa vad si eu care sunt nivelele mele de calciu, de magneziu dupa aproape un an de alaptat ...
Sanatate multa! -
Consultatia initiala este de 75 ron. Ei au la dispozitie pachete pentru 2, 4 sau 6 luni. Poti sa alegi numai consultatii individuale daca nu vrei pachet. Preturile sunt super ok fata de ceea ce ofera - consultatii saptamanale de minim 30 de minute, analize de sange plus investigatii (rata metabolismului, electrocardiograma si o analiza a arterelor, ca sa vada daca esti in ordine). Clinica arata foarte bine, fiind cabinet particular. Prin urmare, nu trebuie sa iti faci probleme in ceea ce priveste curatenia. Singurul "minus" pe care l-am experimentat, daca vrei, a fost ca s-au decalat programarile de 2-3 ori si a trebuit sa astept 15-20 de minute pana sa intru. Acest lucru nu mi s-a intamplat insa decat foarte rar. Daca mai ai si alte nelamuriri, nu ezita sa ma intrebi.
-
Am inceput programul pe la sfarsitul lunii iulie si de atunci pana acum am slabit aproape 16 kg. Mi-a fost mai usor la inceput sa slabesc pentru ca organismul meu era obisnuit sa manance cantitati enorme si apoi am trecut la portii normale.
Apoi ritmul a devenit stabil - in jur de 1 kg pe saptamana. La inceput mi se parea putin doar un kilogram dar apoi m-am uitat peste foile respective (au un cantar performant care iti masoara grasimea, muschii, apa si toate cele) si am observat ca slabeam vreo 700 g sau chiar mai mult din grasime. Si de acolo vreau sa slabesc ... nu din muschi. De ei inca mai am nevoie.
Ceea ce iti propun ei nu este un regim, ci este efectiv o schimbare a stilului de viata. Fiecare om este diferit si avem alte obiceiuri alimentare. Mie imi placea sa mananc seara foarte mult pentru ca era singurul moment in care ma simteam relaxata. Alte persoane poate rontaie in timpul serviciului sau sar peste micul dejun etc. Ei lucreaza cu obiceiurile tale alimentare si cu motivatia reala din spatele lor. E un fel de psiho-nutritie daca vrei sa ii spui asa.
Mergi la ei cu incredere! Nu vei fi dezamagita! Succes! -
Pai pachetele constau in sedinte saptamanale prestabilite. Adica, in principiu, ai o zi anume si o ora anume care, in 90% din cazuri nu se modifica. Mergi la consultatie o data pe saptamana, te cantaresti pe aparatul lor care iti masoara cantitatea de muschi, apa, grasime etc. din organism. Eu ma concentrez acum pe grasime, sa fie cat mai putina.
In plus, ai si anumite analize incluse in aceste pachete. Analizele de sange, spre exemplu, eu mi le-am facut gratuit in cadrul pachetului, tot la ei la clinica. Si, in afara de analize, mai sunt si anumite investigatii pe care ti le fac tot in cadrul pachetului. Cea mai importanta pentru mine a fost cea legata de metabolism, sa vad si eu daca am un metabolism lent sau unul rapid. Eu tot dadeam vina pe un metabolism lent pentru ca ma ingrasam etc. Legat de preturi, eu cred ca am dat pe prima sedinta 75 RON. Scrie si la ei pe site. Iti recomand cu toata increderea sa mergi la ei pentru ca au medici super. Eu sunt foarte multumita de medicul meu nutritionist. -
@Si_Mone: Cred ca ma apuc si eu de un pachet de 6 luni. Inca nu am fost la consultatie, insa am auzit numai de bine de clinica asta. As vrea sa-mi spui cat costa analiza firului de par si in cat timp ai avut rezultatele. Stiu ca se face in strainatate. Si inca ceva. Cat ai reusit sa slabesti de cand te-ai apucat de dieta?
Multumesc. -
Experienta cu nutritionistii este o lupta grea cu rabdarea. In fine , dupa cativa care nu m-au multumit deloc , am gasit exact ceea ce imi doream. Astfel ca am reusit sa ma integrez bine in dietele impuse si sfaturile bine propuse.Mi-a recomandat Slim&Fit combinat cu dieta si sport.Mi-a taiat pofta de mancare lucrul care mi-l doream cel mai mult si primele rezultate s-au vazut din primele saptamani.