intrebare. va rog, ajuta-ti-ma
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
24 Aug 2010, 17:410 0buna fetelor, am si eu o intrebare care ma tot chinuie de ceva vreme.
sunt o persoana destul de sedentara, dar m-am mentinut in forma pana acum fara diete sau medicamente. insa, in ultimele 2 luni de zile am luat in greutate 4 kilograme!!!! singurul lucru care cred ca este de vina este ca eu si iubi meu am facut urmatorul pas in relatia noastra.
de asta vreau sa va intreb, daca stiti cumva, sexul oral ingrasa? problema e ca el lucreaza si foarte tarziu, si nu putem sa fim impreuna inainte de 6 seara.
va rog sa ma ajutati, eu sunt si o persoana mai sedentara, nu fac mult sport. -
24 Aug 2010, 21:36nu pe bune acum.... sexul oral nu ingrasa
si practica sex mult ca slabeste.. un pahar de suc de grefe inainte de masa si 2 litri de apa zilnic... si daca poti, si cate 20 de minute de mers pe jos, zilnic -
25 Aug 2010, 06:50e adevarat ca sperma" contine grasimi, dar ma intreb ce cantitati poate produce "iubi" al tau de ai ajuns sa te gandsti ca asta ar putea fi ingrasarii tale.
mai degraba as crede ca se intampla si la tine ceea ce se intampla in majoritatea cuplurilor stabile: starea de multumire si securitate emotionala creaza un teren psihosomatic propice ingrasarii.
PS revenind la sexul oral: nu este nevoie sa inghiti chiar tot...
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness