slabesti mancand cu 5 mese pe zi

•  
    • 427 mesaje
    11 Aug 2010, 12:39
    0 0
    Buna....tot mai mult aud de '' am slabit mancand ''......si ridicam din spranceana.....am doua cazuri la munca.....si cred sincer ca numai despre asta e vb.....O tipa cu bani, nu foarte mare, dar.....1,70 m si 70 kg. si a zis in urmatorul fel.....dimineata cereale integrale (mic dejun) , apoi gustare un fruct, pranzul.....apoi iar o gustare, poate fi un iaurt mic 0% si seara pana in ora 19 cina.....nu prajeli, carne pe gratar fiarta, nu sculat de la masa satul, sa ai impresia ca parca ar mai fi incaput un pic....si acum daca mi-e pofta de un patratel de ciocolata, il mananc,dar apoi masa sa fie salata.....mai putini cartofi.......a zis ca se vede dupa 3 luni.....si a dat cred ca vreo 15 kg. in jumatate de an, stil de viata.....si azi am citit intr-un ziar de Piedone care in 9 luni a scapat de 50 kg.(el are si de unde sa dea jos) si tot asa zicea ca a slabit cu 5 mese pe zi, ore fixe neaparat, dar el are saptamanile impartite, in primele 2 saptamani mananca carne fiarta,gratar,cuptor....apoi adauga legume, in urmatoarele 2 saptamani, apoi in saptamana 5 si 6 iaurtul....si apoi o ia de la capat......cu saptamanile de carne......e o idee....si mai repede as fi incantata de a manca cam orice in cantitati moderate, fara senzatie de foame.....adica mancand......
  •  
    • 43 mesaje
    15 Aug 2010, 12:12
    0 0
    aiurea
  •  
    • 6 mesaje
    20 Aug 2010, 11:37
    0 0
    cred ca pe langa diete, ar trebui sa faci si putina miscare. eu ma duc de 2-3 ori pe saptamana la aerobic si am slabit destul de mult,