Bună.
-
0 0Bună.. Mă numesc Andreea şi sunt nouă pe aici.Am 15 ani şi mereu am fost complexată.Vara asta m-am decis să slăbesc deşi acum e iulie,însă în toamnă voi începe liceul şi nu vreau să aud lucruri urâte.Nu mă cântăresc des,cântarul meu nu este unul bun dar presupun că am 70 de kilograme.Trebuie să recunosc,până acum nu am ţinut o dietă şi nici exerciţii nu am făcut.La sala nu mă pot duce,părinţi nu mi-ar da voie iar să fac jogging mi-e oarecum ruşine,sunt rac,sunt timidă şi am impresia că toată lumea se uită la mine.Aş vrea mai ales să slăbesc la picioare şi de aceea am de gând să fac exerciţii deşi camera mea nu este chiar foarte mare. Voi ce credeţi că ar trebui să fac?
Mulţumesc. -
Buna si tie! suntem de aceeasi varsta
si aceeasi problema o avem aman2..eu de azi am inceput un regim alimentar..tu de unde esti? acum depinde kte kg vrei sa dai jos..c inaltime ai? eu am 1,63 53 de kg si vreau sa dau vreo 6,7..sa iti zic ce am maincat azi..de dimineata un pahar de apa pe stomacul gol,,dupa 2 ore niste iaurt simplu..la pranz am mancat piept de pui cu 1 rosie,,acum p seara am macat de mi a mai ramas de la pranz..o bucatica de piept(facut p grill) u rosii..2 nectarine..am baut 2 l de apa ..1 ora de bicicleta pe afara..si 60 de abdomene..trb sa ajung la o suta..inainte de culcare le fac..si cam atat..eu iti dorect bafta si tie ..daca vrei poti sa incepi chiar de maine
si discutam aman2..pupici -
Heiii,mă bucur că mi-a răspuns.Am 1,61. Văzusem pe internet o chestie cu 3 zile cartofi,3 zile orez,3 zile legume dar nu ştiu ce să zic. Sunt din Piteşti. Eu nu am bicicletă,am role dar nu prea am pe unde să merg.. ÃŽnsă merg mult pe jos şi aseara am început cu multe exerciţii şi dans. Tu urmezi o dietă anume?
-
Pai nu..manac sanatos ..daca citesti mai multe articole de p forum o sa intelegi cam ce ar trebui sa mananci..asta am facut si eu..asta e a doua zi si ma simt bine..am tinut si eu diete din astea insa a doua sau a3a zi trb sa renunt k ma simteam slabita ,ametita..eu zic sa incerci sa mananci cat mai sanatos..cura pe care ai gasit'o u sincera sa fiu nu crd ca e f buna..apoi poate te ingrasi mai mult..deci invata sa mananci sanatos..3 mese pe zi 2 gustari.. multe fructe, legume, carne de pui sau crucan..peste..2 l de apa p zi si sport..eu cred ca vei reusi..te tin la curent cu ceea ce fac eu
paa
-
a mai trecut o zi
sper ca nu am gresit cu nimic
dimineata lapte cu fulgi...la pranz piept d pui p gratar cu castravete..pe la 5 un mar..si acum pe seara o nectarina..si apa multa ..si 30 de abdomene
si 1 ora cu bicicleta..maine o iau de la cap dar renunt la carne..peste fiert
hii am facut cv
fratemiu manca alune nu am putut sa ma abtin si am macat vreo 4
akm imi pare rau..nu muream daca nu mancam..si erau cu sare
-
dc sa fie de fatada? e un pas inainte! bv fetelor...si eu de maine ma apuc de dieta...eu am 1,69
si 58 kg..vreau sa incerc dieta cu pepene galben.am gasit o in revista click pt femei.nu mi ar strik vreo 3 kg in minus
si cik in 5 zile se rezolva.nu ma incred prea tare ca o sa slabesc intr un timp atat de scurt ...dar dak tot e pe baza de fructe..dc nu
-
Pai toate bune..inca nu m'am cantarit
astept pana lunea viitoare
inainte ma cantaream zilnic
acum o data pe saptamana..sper sa am cu 2 kg mai putin
avand in vedere k nu ma ating de dulciuri, sucuri,prajeli si altele
knd ajung la 45-46 pup pamantul
dupaia ma mentin oricum..ce am slabit sapt trecuta(2 kg) le'am pus in week`end...dar acum nu se va mai intampla asta..nu regret pt k am invatat ceva din asta
acum va las
stomacelul meu acum cere mancare dar nu`i dau
te pup si ai grija de u
-
La 15 ani nu as recomanda o dieta sticta. Organismul este inca in crestere.
O scadere in greutate normala este de 2 kg pe luna. Daca slabesti mai mult vei creea dezechilibre si cu siguranta vei pune la loc kg pierdute.
Poti face multa miscare chiar si acasa(abdomene, genoflexiuni); pune-ti mai putina mancare in farfurie, evita painea, dulciurile, prajelile. Daca se poate, gateste mancarea sanatos (fiarta sau la gratar). Mananca multe fructe si legume crude, bea multa apa.
Incearca sa iti faci un program de 5 mese pe zi. Mic dejun cu cereale integrale, iaurt, fructe; un pranz consistent; o cina usoara (pui, peste la gratar, legume, fructe, lactate); si doua gustari (un fruct, un iaurt) intre mese.
Nu manca dupa ora 19:00.
Daca ai kg in plus inseamna ca organismul tau e predispus la ingrasare (ai un metabolism mai lent); de aceea trebuie sa adopti un stil de viata sanatos pentru tot restul vietii. Daca tii diete drastice nu vei avea rezultate pe termen lung.
Retine ce slabesti atunci cand consumi mai multe calorii decat ai mancat. Deci, daca mananci mai mult trebuie mai multa miscare. -
si eu am 15 ani si am aceeasi problema..trebuia sa dau jos 7 kg..de sapt trecuta tin o dieta..nu e stricta ci un mod de viata sanatos..sport fac..beau 2,5l de apa pe zi..iaurtuti,lapte, carne de pui p gartar, legume, fructe asta mananc..si am slabit sapt trecuta 2 kg..si acum astept pana luni sa ma cantaresc..deci nu`i niki o prb
-
Buna..eu sunt 9 pe aici...am si eu o intrebare..vreau sa slabesc cam 5 kg..si de luni sunt la dieta..nimic special...iaurturi, piept de pui, oua fierte, legume, fructe, sport. eu consum zilnic cred k 300 de calorii,,si cu toate astea nu am slabit decat 1 kg jum...putine calorii dar nu ma infometez..ma satur! beau muuulta apa..e corect cu caloriile astea? mai mult nu pot manca...raspuns ast,,pup
-
Necrophobic ai fost chiar simpatica

stiu ca teoretic e bine deoarece pt fete kilogramele trebuie sa fie cu 10 mai putine decat inaltimea..si ma incadrez,dar park uitandu ma in oglinda..mai vad cate o sunculita...imi imaginez picioarele mai subtiri..
apropo cantarul arata intre 56 si 57...mai scap cate un cartofior prajit,dar chestia e ca n am mai mancat seara.cu exceptie azi!! rusineeeeee sa mi fie..stiu..dar lasa ca urc scarile de 10 ori maine si poate dau jos ce am mancat
(o rosie cu branza..........mi a fost pofta
) -
Ce simpatica esti
Cam asa e si la mine..1,63 si 52 de kg
cica e bine..dar mie nu`mi place
acum sunt la regim...nu m`am cantarit..oricum am sub 50 acum..cred ca 49..nu stiu..nu ma mai urc pe el ...mai astept o saptamana,doua
m`am masurat..cu 2 cm mai putin dupa o saptamana..tin de 2 dar week`endul trecut am mancat si am pus..deci lunea asta 51 aveam
acum cred k 49,50
of of..kg astea..pana nu ajung la 45,46 numa las
..ne mai auzim
:*