AJUTOR VA ROG !!
-
0 0Buna . incep prin a ma prezenta caci sunt noua pe aici . numele meu este nicoleta. locuiesc in londra de 3 ani . am un job de birou am 21 de ani nu sunt casatorita insa am o mica mare problemutza
Am cateva kg in plus care nu ma lasa sa traiesc linistita . Stiu ca o sa imi recomandati miscare ca sunt tanara dar serviciul meu nu imi permite. Va rog ajutati ma . Recomandati mi o dieta buna va rog . Trebuie sa slabesc cam 20 de kg ca sa ajung la greutatea perfecta recomandata de bmi. Va multumesc tuturor anticipat -
nu stiu draga mea cu ce te putem ajuta...dar bine ai venit in club! tu trebuie sa stii ce dieta ti se potriveste, desi personal sunt impotriva dietelor; noi iti putem spune ceea ce tu stii deja, dar treaba grea tot tu trebuie s-o faci. intrebarea e: te-ai hotarat? si daca da '" Do it! " noi te sustinem si cand ai sa ai moralul la pamant, intri sa ne motivam reciproc; mult succes!
un sfat totusi, imi permit: draga mea, fara foamete...3 mese pe zi si 2 gustari, numai alimente sanatoase...si miscare cat cuprinde; in rest depinde de tine.
probabil vei fi dezamagita de raspuns, dar nu sunt retete minune pentru slabit. acorda-ti macar jumatate de an pentru astea 20 de kg in plus. -
Buna..uite eu am o idee..eu deja sunt hotarata pentru o dieta..de luni ma apuc..am zis k ma apuc de lunea asta insa am avut o problema si a trebui sa renunt petru o saptamana...daca vrei sa te apuci odata cu mine o sa fie mai usor..o sa fie o "concurenta" sa ii zik asa sa vedem care cum da jos mai repede
numai ca eu fac si miscare..bicicleta, alerg, dansez, abdomene multe..trebuie sa slabesc vreo 7 kg..pana nu incep scoala..k merg la liceu si trb sa arat bine
dak vrei sa te apuci de luni, scrie'mi
si ne gandim la cv sanatos si cu rezultate
te astept:* -
Buna,
Sfatul meu ar fi sa faci o vizita la nutritionist care iti poate recomanda o dieta in functie de metabolism, de stilul de viata, etc. Iar fara miscare e mai greu sa reusesti. In plus, trebuie sa fii atenta la ce mananci dupa ce termini dieta, pentru ca poti pune inapoi mai mult decat ai dat.
In cazul in care te tenteaza sa incerci niste retete pentru slabit, iti adaug niste linkuri, desi cred ca tot nutritionistul te-ar putea ajuta:
http://www.doctorating.ro/forum_doctorating/viewtopic.php?f=5&t=53&sid=51374dc5b3fb38da44d3e2f44ecb8fbc
http://www.doctorating.ro/forum_doctorating/viewtopic.php?f=5&t=63&sid=51374dc5b3fb38da44d3e2f44ecb8fbc
http://www.doctorating.ro/forum_doctorating/viewtopic.php?f=5&t=66&sid=51374dc5b3fb38da44d3e2f44ecb8fbc -
chiar te rog sa ma scuzi belona nu a fst vb ca nu am vrut sa iti raspund
imi cer scuze daca asa te am facut sa crezi
am avut o saptamana foarte inacarcata ... servici plus un fratior accidentat la fotbal si niste acte de facut pt un var si o intreaga familie in londra care nu vorbesc nici unul engleza
si m am inscris si la fitness cu toate ca vin rupta de oboseala cateodata merg acolo macar 1 ora de 4 ori pe saptamana
mi a recomandat cineva un fel de dieta ..... sau ceva de genul : o zi 3 mese normale ... adik o mancare cat se poate de sanatoasa fara grasimi si o zi doar fructe . nimic altceva . Doar fructe !!!
va multumesc pt primirea calda in comunitatea voastra !!!! -
sa va mai spun ce am mai facut nou ???? Am uitat de ziua de nastere a celei mai bune prietene din tara

doamne si s a suparat pe mine atat de tare
imi vine sa mor
atat sunt de suparata
nu stiu cum sa fac sa ma ierte
nu stiu cum am putut uita ....
offfff
Cum oare sa fac sa o impac ???
Ma simt atat de rau si de vinovata
-
demonik, seteaza-ti telefonul sa te anunte de onomasticile celor importanti pt tine

altfe, trimite-i prietenei tale ceva dragut din londra, chiar si o felicitare simpatica cu o felie de tort desenata, in semn ca te-ai gandit la ea
suna interesant cu dieta a la 3 zile mancare ok, si restul 4 fructe...e si de detoxifiere, insa pe ce termen tre sa o tii? -
mersic frumos margueritte
sincer sa iti spun aveam setat tel pt ziua ei cu cateva zile inainte numai ca am avut telef 2 sapt descarcat ca nu imi gaseam inkrcatorul . intr un final cred ca asa a vrut doamne doamne .
dieta e in jur de 3 luni . asta la kg mele ... asa mi a spus doctorita respectiva sa o tin asa cam 3 luni . o sa incerc pt ca imi doresc foarte mult sa slabesc ..
decat m am ingrasat am 100 de mii de complexe
nu ma mai inteleg cu nimeni . am impresia ca nimeni nu ma iubeste , prietenul k ma inseala, lumea ca se uita la mine si tot asa .... am luat o rau cu capul
va pooopacesc si aveti grija de voi ... -
Buna fetelor:> as vrea sa va intreb si eu cv in legatura cu slabitu asta
vreau sa ma apuc de un regim alimentar in schimb imi e cam frica..pana acum am mai incercat in schimb dupa 2-3 zile renuntam nu pt k nu puteam sa ma abtin, insa imi era rau..ma simteam slabita, ametita si atunki renuntam..stiti cumva c ar trb sa fac? dACA iau calciu efervescent ingrasa? una la 2 zile? -
aa tin sa va spun ca dietele erau din alea de 2 saptamani
ma infometam, sport nu faceam si nu tineam decat primele zile k eram nevoita sa renunt...acum vreau sa ma apuc de ceva sanatos
sa va zic la c m am gandit ..va zic o zi cap-coada
dimineata un pahar de apa plata calduta p stomacul gol; apoi niste iaurt dietetic..la pranz piept de pui p grill cu salata..seara niste iaurt, lapte cv,,un pic de sunca presata de pui, curcan.depinde de zi..in rest 2 fructe p zi(fara banane,struguri) , legume..cam 100 de abdomene la zi, bicicleta, alergare si 2 l de apa plata p zi..e ok? sper sa imi dea voie organismul.. -
buna dia !
acuma nu stiu daca nu cumva 100 de abdomene e cam mult pffff eu mai mult de 10 nu pot face ca ma inteapa rau coloana in dreptul rinichilor
eu iti urez mult succes cu planul tau de slabit ca si eu m am apucat si parca zic eu ca functioneaza
bafta multa multa si nu mai fa prostiuara sa te infometezi si apoi sa incepi iar sa mananci pt ca atunci te ingrasi mai mult decat ai slabit
iti spun asta din propria experienta
pupici -
pai dia e si normal sa fii slabita pt ca 100 de abdomene dintr o data asa este prea mult pt muschii tai si o sa faci febra musculara la abdomen . te sfatuiesc sa o iei mai usor daca nu ai mai facut sport in ultima luna . cand te lasi miscarea si te apuci din nou trebuie sa o iei incet altfel faci febra
bafta multa te pooop