vacuum
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
5 Iul 2010, 05:500 0a incercat cineva?sunt deja la a patra sedinta si nu vad nici o schimbare...sa ma mai duc?
-
9 Iul 2010, 19:29Buna, am citit un articol care mi s-a parut interesant si chiar am gasit lucruri utile.
Vi-l recomand
:http://www.afladespre.ro/spune-adio-kilogramelor-in-plus-975.htm
Pupici. -
10 Iul 2010, 23:18am facut si eu cateva sedinte de vaccum...si ma invineteam k naiba...si niciun rezultat..
-
22 Iul 2010, 17:16Vacuum-ul ajuta la reducerea celulitei, daca este insotit de o dieta echilibrata, multe lichide consumate si ceva exercitii fizice.
Rezultatele se vad dupa mai multe sedinte. -
29 Iul 2010, 14:57www.monique-center.ro
1 sed. vacuum = 26 lei
10 sed. vacuum + 5 sed. Fast Slim Bonus = 220 lei -
9 Aug 2010, 10:43Hai sa va luminez, vacuumul este ok de facut pe termen lung, 1 data pe saptamina 6 luni sau 1 an , este o terapie super eficienta pt tratarea celulitei de grad mare 3-4.
Ce face, este sa dreneze corpul de toxine in ritm accelerat.
Facuta de un profesionist nu invineteste grav, ci doar mici zone in care sunt mai afectate si acelea trebuie sa treaca in max 2-3 zile.
NU SE LUCREAZA PE VINATAI.
La intrebarea ta, in 4 sedinte abia obijnuiesti corpul cu aparatul si drenezi apa in exces, abia dupa a 8-10 se vede cu adevarat cum pielea e mai neteda si raspunde la tratament.
Este necesara totusi un ajutor din partea ta ca procesul sa fie accelerat, asta inseamna mai putine grasimi si apa plata cu lamiie pt detoxifiere.
Asa capeti doua beneficii, slabesti si modelezi corpul.
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness