uleiul paprika

•  
    • 7 mesaje
    2 Iul 2010, 16:26
    0 0
    Buna fetelor,
    sunt noua pe aici, de aceea am mare nevoie de parerea voastra.
    Eu folosesc uleiul de paprika de ceva timp.
    Pana nu demult il achizitionam de pe site-ul irinei reisler, dar dintr-o data a disparut si a aparut unul de la o alta firma, de care nu am fost asa multumita.
    L-am regasit pe cel folosit de mine pe un magazin on-line de produse aseyda.ro, la un pret mult mai mic decat cel vandut de irina.
    As vrea sa stiu daca a comandat cineva pe acel site, daca sunt seriosi, etc.
    Astept parerile voastre.
    Multumesc
  •  
    • 2191 mesaje
    2 Iul 2010, 18:02
    0 0
    ce gramaj si ce pret avea cel de pe site-ul irinei reisler? eu din cate imi amintesc, era tot cam ca pe aseyda. poate confunzi cu gelul cu paprika, care este mai scump decat uleiul.
    cat despre seriozitatea celor de la aseyda.ro, nu cred ca ai avea nimic de pierdut, avand in vedere ca nu iti cer banii in avans pe produse, ci platesti ramburs, cand iti ajunge comanda.
  •  
    • 32 mesaje
    2 Iul 2010, 22:38
    0 0
    Buna , eu mi-am luat un ulei cu paprika pentru masaj anticelulitic de la alta firma...iti trimit link-ul lor si poate iti este de folos ...au foarte multe produse ok ....eu l-am luat direct de la ei , au sediul in jud cv , sf.gheorghe ....http://www.masajshop.ro/products/151/.......!
  •  
    • 7 mesaje
    5 Iul 2010, 16:22
    0 0
    multumesc mult pentru sfaturi.
    deja am facut comanda, imi ajunge maine.
    am luat 1 l. cu 50 lei, mi se pare super pret, irina il avea de 3 ori mai scump. sper sa ajunga intreg.
  •  
    • 685 mesaje
    5 Iul 2010, 22:54
    0 0
    ,
  •  
    • 370 mesaje
    13 Iul 2010, 10:32
    0 0
    si va e de folos la ceva ? ce ati observat ?
    vreau si eu site-ul va rog de unde zicetzi ca ati luat cu 50 de lei , un litru ...
    pupici
    o zi bunaa!!!