Dieta Nicoletei Luciu..care ati tinut-o?
-
0 2Care dintre voi a tinut aceasta dieta? eu am tinut-o o zi..si nu mai puteam de foame,plus k nici nu imi placeau deloc supa si compotul...Verisoara mea a slabit mult k a tinut dieta asta..ea vad k are ambitia necesara..dar eu..
Sincer mi-e sa nu mi se faca prea rau de la ea...Voi ce parere aveti? -
Dieta cu care Nicoleta Luciu a slabit 30 de kg – reteta de pe www.acasatv.ro
Dieta minune cu care Nicoleta Luciu a slabit miraculos 30 de kg
Compotul îl faci astfel: în 2 litri de apa pui 7 mere taiate cubulete sau felii si le fierbi compozitia pâna când se înmoaie putin merele.
Aceasta cantitate o bei pe tot parcursul zilei.
Supa de pui trebuie facuta cu mai multe feluri de legume: telina, ardei, gogosar, morcovi, dar niciodata cartofi, orez sau fidea. Supa e buna si rece si calda. E de preferat sa manâci supa facuta de tine acasa si nu una de la restaurant, unde o mai prepara câteodata si din cele la plic, care contin zahar. Aceea, evident îngrasa.
Dimineata – o cana mare de compot. Dupa doua ore, daca îti este iar foame, bea 300 ml de compot de mere.
La prânz si toata dupa-amiaza – câte o portie de supa de pui în care sa fie si o bucata de carne, ciocanele sau pulpe superioare, de pe care este important sa scoti pielitele.
Daca la un moment dat crezi ca nu mai poti mânca atâta supa, încearca un ardei iute si îti creste pofta imediat.
eMAG iti da 5% inapoi - Furnizorul solutiilor complete!
Nu conteaza la ce ora e ultima masa. Daca nu esti acasa, poti apela la batoanele fibrobar, maximum doua pe zi.
Nu ai voie pâine si nici dulciuri, oricum fibrobarul îti taie pofta de dulce.
Aceasta ar fi dieta minune a Nicoletei Luciu, cu care se spune ca a slabit 30 de kg. Dieta este prezentata pe siteul www.acasatv.ro -
ea a tinut dieta, a facut mult sport zilnic si a luat vitamine si minerale.
cel mai important in dieta asta e sa se ia vitamine si minerale, pt a suplimenta pierderile organismului.
mie mi se pare f dura si nu as recomanda-o nimanui, decat daca are un medic si un antrenor langa, cum a avut nicoleta luciu. poti ajunge f usor la spital cu o astfel de dieta. -
nu-ti trebuie o dieta anume k sa slabesti . Ce faci? ...tii dieta si cand te lasi de ea incepi sa te ingrasi ? Tot ce trebuie sa faci este sa elimini grasimile din alimente (sa ai o dieta echilibrata cum se spune). Eu asa fac de 1 an si mi-e foarte bine , adik ma mentin . Am aceeasi greutate tot timpul . Incearca si tu sa nu mananci prajeli , carne grasa(porc, oaie, miel) , dulciuri si sucuri bineinteles . IN REST POTI MANCA ORICE MANCARE
-
Eu am tinut aceasta dieta si pot spune ca nu am murit chiar deloc de foame.. Imi placea compotul,dar nu mancam fructele
am slabit in 2 saptamani 8 kg...apoi am inceput sa mananc cat de cat si am mai slabit 3 kg intr-o luna... Acum ma mentin si pot spune ca am mancat normal . Dar nu am exagerat si nu mananc seara .
daca ai ambitie poti slabi..si apoi sa te mentii. Eu anul trecut am slabit 10 kg...deoarece am luat pastile Reductil si practic uitam ca trebuie sa mananc. Dar vara m-am ingrasat 12 kg deoarece nu am tinut cont nici de ora nici de ce mananc. Am invatat din greseala mea si am reusit sa ma mentin de data asta.. chiar ieri am inceput sa tin un mic regim pentru ca mai vreau sa dau jos macar 5 kg
Succes fetelor ! Daca va doriti cu adevarat se poate ! De ce sa fim injosite si marginalizate pentru cateva kg in plus ? De ce sa nu ne simtim bine in pielea noastra pentru o portie de mancare mancata cand nu trebuie ? Sper ca sfatul meu sa va ajute ! Eu am reusit ...si stiu ca se poate ! -
Doamne ce prostie , va omorati parerea mea cu aceasta dieta. Ea este o mare "diva" si atunci o stimula si mai mult nevoia de a fi pe prima paginilor cu 45 kg...sa fim serioase. Nici nu se recomanda sa faceti asa ceva mai ales de capul vostru.Chiar si ea a zis ca nu recomanda dieta ei ca sunt riscuri mari sa ajungeti si mai rau