buna ziua

•  
    • 1 mesaje
    1 Iul 2010, 22:37
    0 0
    Ma intereseaza de tratamentele corporale cu argila pudra ce le putem face acasa?Vreau pentru slabit si vergeturi dar nu am prea inteles cum sa utilizez argila sa aibe rezultate.
  •  
    • 7051 mesaje
    2 Iul 2010, 17:11
    0 0
    depinde foarte mult de calitatea argilei...nu toate produsele de pe piata sunt bune.

nu stiu daca te ajuta cu ceva in tratarea vergeturilor. ajuta la curatarea organismului de toxine in schimb si daca ai retentie de lichide.
    din cate stiu se pune praful intr-un pahar cu apa, o ligurita, se amesteca si se bea pe stomacul gol.
    pentru ten stiu o masca super cu argila :se amesteca o lingurita de argila cu zeama de la un castravete, se intinde pe fata si se lasa pana se usuca...foarte buna masca, efectele se vad imediat, cel putin pe tenul meu.

sper ca te-a ajutat...
  •  
    • 7051 mesaje
    2 Iul 2010, 17:17
    0 0
    sigur ca poti sa-ti faci si acasa...numai sa prepari o cantitate mai mare...argila o amesteci cu apa pur si simplu, pana se face ca o crema si o intinzi tot corpul. stai cu ea pana se usuca si apoi la dus...dupa, un masaj cu ulei de masline sau ce-ti doreste inimioara...dar nu-i obligatoriu.