Montignac, cine ma ajuta?
-
0 0Dragele mele,
Care dintre voi tineti aceasta dieta aveti si bunavointa sa faceti un meniu pe zile?
Stiu,cer mult, dar sincer, asi frea si eu sa tin dar numa lenea de a cauta prin carte ce sa combin si ce nu ma doboara.
Un meniu pe minim doo saptamini, cu mic dejun,prinz, cina si alte gustari.
Mc frumos
Cred ca mai sunt si alte eve ce ar tine aceasta dieta.Si ma gindesc ca asa, mura in gura, poate ne mobilizam
Mc inca odata -
exemplu de meniu:
mic dejun: 1 ou fiert, o rosie, un castravete, un ceai neindulcit
pranz: fel 1: ciorba de verdeturi fara cartofi, fasole (doar verde e permisa), taitei.
felul 2: piept de pui la gratar/ peste gratar cu garnitura de dovlecei/ fasole verde teci
Gustare: iaurt slab la orele 11:00
un castron de cirese/zmeura/capsuni sau un mar sau o portocala la orele 16:00
Cina: zarzavaturi sotate, pui fara piele facut la rotisor sau pe sticla, salata cu rosii, ceapa, castraveti -
hello..ma bucur ca ati primit. eu recunosc ca nu reusesc sa tin Montignac ca la carte in totalitate, dar incerc sa fac combinatii acceptate macar in faza II. In perioada asta de ex la pranz imi fac o salata uriasa (cred ca folosesc cam 2 kg de legume - rosii, castraveti, ardei gras) cu f putin ulei d emasline, un praf de sare si mult busuioc/ patrunjel tocat. Alaturi o felie de paine integrala sau o bucata de branza sau o conserva de ton in suc propriu. iar seara nu rezist sa nu-mi fac niste floricele fara ulei, macar atat. mai rontai cereale fara zahar de la plafar, stafide, fructe, destul de mult cantitativ din pacate fiindca imi plac mult...nu sunt cel mai bun exemplu, dar macar nu combin carnea cu cartofi
..nu radeti d emine