cum să slăbesc 8-10 kg în 2 luni?pls hel
-
0 0am 170 cm şi 60 de kg... vreau să ajung la 50, arăt oribil pt că nu mă îngraş la picioare, ci la faţă,mâini,burtă... merg la sală de 3 ori pe săpt şi beau 2 L de apă.... ce regim alimentar să urmez?
-
daca faci sport, la inaltimea si greutatea ta ar trebui sa fii perfecta.
In mintea ta ti se pare ca esti grasa la maini, burta... dar nu-i asa.
Acum nu trebuie decat sa faci sport sa te mentii frumos multi multi ani de acum la greutatea asta,
Urmareste sa nu depaseti pragul de 60 si gata. Daca tot ti se pare ca esti grasa, slabeste 2-3 kg, incearca sa ajungi la 57-58 de kg - asa e fetita mea (la 1.67) si e tocmai bine. -
Buna..am 15 ani, 1,63 si 52 de kg
vreau sa dau jos burtica..ce imi recomandati? ce dieta? sport fac...cate 50 de abdomene pe zi..merg cu bicicleta 2-3 ore pe zi..merg pe jos..alerg..dansez...dar imi plac mancarurile nesanatoase
mai ales dulciurilee
inghetata ingrasa? va rog sa imi raspundeti..c pot face? -
Ms
Maine e luni si ma gandeam sa ma apuz serios de treaba..vreau sa slabesc pana incep scoala
azi am avut un mic incident
am cazut de pe bicicleta si m am lovit ff tare la cot..cred k o sapt nu pot sa mai fac sport..nu pot sa mai indoi maine..dar o sa fac tot c imi permite.. De maine incep regimul alimentar
adica exclud total dulciurile, painea, prajelile si tot c stiu eu k ingrasa
de maine fructe, legume. gratar, lactate si sport..saptamana asta sa vad ce fac cu mana dar dupaia ''bag tare''
trebuie sa dau jos burtica asta..vreo 5 kg trb sa slabesc..trec a 9a, ma duc la liceu..deci trb sa arat bn
acum, cred k de la soare, au inceput sa imi iasa cativa pistrui
ce pot face? daca stiti ceva va rog sa imi scrieti..cu dieta o sa va tin la curent
byee
-
Pai draga mea,eu m-am ingrasat in 4 luni de zile 8kg si aratam ca dracu eu te sfatuiesc sa mananci cat mai multe fructe si legume(crude)sa nu mananci inainte de ora 19 si sa alergi cel putin 2 ore pe zi sau sa faci exercitii .Si sala ajuta dar pe mn nu ma avantajeaza mai bn acasa!AA...si fara cola daca se poate (sau sucurile acidulate)
-
De curand salonul Shades - beauty lounge ( zona Piata Victoriei, Bucuresti) a inceput colaborarea cu medici nutritionisti renumiti. Vino la Shades si-ti garantez ca vei slabi cu ajutorul lor pana la 20 kg in 3 luni. Nu sunt diete drastice. Secretul este ca sunt adaptate la stilul tau de viata.
Persoane din show-biz au slabit cu ajutorul lor, dar din motive de confidentialitate nu le pot dezvalui aici.
Pentru mai multe informatii acceseaza www.shades.ro sau fa-ti o programare la 0213109198 -
Buna! 8 kg in 2 luni nu ar trebui sa fie greu. Eu am ajuns la concluzia ca nu exista retete miraculoase, trebuie doar sa reusesti sa te ridici, de la fiecare masa, cand iti este inca putin foame.
Uite ce am gasit dragut, asta asa, ca sa te motiveze in plus:
http://safiitusanatos.ro/?p=216
E drept, la ei este altfel, lor le e mai simplu...