ColonHelp
-
0 0vreau sa stiu daca a incercat cineva si ce rezultate a avut
-
Da,si eu am comandat dar sincer nu se merita sa arunci cu bani, cu aceea suma de bani mai bine iti cumperi fructe si legume ca e mai bine.Eu am dat comanda pentru Colon help penru a ma ajuta sa ies cu scaunul mai des,dar ia gindestete ca aceste seminte trebuie consumate cu iaurt,eu nu imi permit sa cumpar deoarece e foarte scump.Am citit undeva ca daca manici seara si dimineata pe stomacul gol o portocala are efecte foarte bine,asa am facut si am mers in fiecare zi cu scaunul macar odata in zi,deci vreau sa va spun ca sincer daca as primi gratis acest produs tot nu as avea nevoie de el.dar acum fiecare face cum crede,parerea mea e ca nu merita cumparat,curatarea intestinelor si dezintoxifierea organismului se fac si prin alte moduri,de exemplu clisma.Cautati pe net si aveti si multe de invatat
-
din ce imi amintesc 130,dar sincer imi pare rau ca am dat aceasta suma dar am incercat ca atita reclama,dar cineva sti ce a zis?reclama se fac doar acelor produse care nu se vind,si mare dreptate a avut.Eu si acum mai am in frigider din acest produs,zice ca iti taie pofta de mincare,abureala curata,acest produs e facut din niste seminte,odata am lasat in cana un pic si pina am venit de la servici se unflase.acum fiecare face ce vrea dar mie sigur nu imi mai trebuie
-
eu am incercat programele COLONIX, si pot spune ca am avut rezultate , nu fac multa reclama dar au efecte pe mine m-a ajutat pentru eliminarea de toxine, efectiv nu mi-a venit sa cred ce elimin si am o energie in mine nemaipomenita.
eu pot spune cu mana pe inima ca sunt foarte multumita si voi face cura cat trebuie sa imi ajut organismul. -
asta este una dintre cele mai mari dezamagiri pe care le-am auzit, normal ca este ok si clisma, dar HALOOOO CLISMA????mai bine sa fac ceva de calitate si sa merg la sigur ,decat CLISMA, PRODUSE IEFTINE FARA CALITATE SI LEACURI BABESTI.
ai grija ca aceste leacuri babesti functioneaza dar nu intotdeauna ....mersi.foloseste calitate