Idei despre dieta perfecta

•  
    • 154 mesaje
    15 Iun 2010, 16:44
    0 0
    Eu sunt de aproape un an vegetariana.Singura carne care o mananc este cea de peste si aceasta destul de rar.Beau sucuri neacidulate si apa plata.Mananc soia,masline si tot ceea ce presupune vegetarianismul.Este bine sau rau?Stiu ca e o intrebare cam ciudata,dar foarte multa lume ma condamna pentru dieta asta.As dori sa va intreb care este din perspectiva voastra dieta ideala,adica ce ar trebui sa cuprinda sau ce ar trebui eliminat?Intreb caci as dori sa am o dieta cat se poate de sanatoasa.Orice idee,sugestie,parere,este binevenita.
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    16 Iun 2010, 08:28
    0 0
    eu as introduce totusi ouale si lactatele si as manca mai des peste.
  •  
    • 1352 mesaje
    16 Iun 2010, 10:00
    0 0
    Tu tii dieta asta din principiu sau ca sa slabesti?
    Pt ca daca o tii din principiu,nu ma bag la sfaturi,dar daca e o "dieta" eu as zice sa incerci ceva mai echilibrat.
  •  
    • 685 mesaje
    16 Iun 2010, 13:57
    0 0
    bucurie, tu ai devenit de un an vegetariana si nu te-ai informat maxim despre cum sta treaba cu vegetarianismul,
    adica te-ai deciz sa treci pe frunzeturi fara niste sfaturi despre cum sa le combini macar?
    vorbeste cu un nutritionist, si vezi ce spune, sa nu te trezesti iremediabil anemica, ai grija cu sanatatea!
  •  
    • 4455 mesaje
    16 Iun 2010, 18:21
    0 0
    bucurie, eu nu mananc nici un fel de produs animal, si nu am nici un fel de probleme cu sanatatea. am avut probleme cu asimilarea calciului de cand ma stiu, si acum vreun an sau mai mult, un destept de nutritionist mi-a dat un regim care sa includa produse lactate, in special branzeturi tari. colesterolul mi-a luat-o rana in vreo 3 luni, mi-am bagat picioarele, am renuntat la tot si in cateva luni totul mi-a scazut colesterolul la normal.
    cauta valorile nutritionale ale alimentelor ce le consumi, afla ce cantitati de vit x,y,z (fibre, minerale etc),ar trebui sa consumi intr-o zi, si n-ar trebui sa ai probleme.
  •  
    • 689 mesaje
    17 Iun 2010, 02:51
    0 0
    Problema cu dieta vegetariana e ca ii lipsesc proteinele complete care se gasesc doar in carne. Proteinele aflate in vegetale nu sunt complete, si de cele mai multe ori se gasesc in cantitati insuficiente.
    Ce trebuie sa eviti sunt carbohidratii rafinati, cum ar fi faina alba, dulciuri, cam tot ce are zahar...
  •  
    • 7 mesaje
    17 Iun 2010, 13:17
    0 0
    eu nu prea reusesc sa ma tin de ditete drept pentru care ma tenteaza sa incerc aparatul eximia ca am auzit ca este super bun.ma tenteaza rau .vreau pareri
  •  
    • 171 mesaje
    18 Iun 2010, 12:00
    0 0
    Buna,
    O dieta perfecta nu exista pentru ca daca ar exista o astfel de reteta unica am folosi-o cu totii si ne-ar fi f. bine. E important ca, atunci cand alegi o dieta sa tii cont de tipul de metabolism, sa ai un regim variat si daca vrei sa slabesti cel mai indicat ar fi sa consulti un nutritionist care sa te ajute in alegerea unei diete corepsunzatoare caracteristicilor tale.

va atasez un link in legatura cu dieta:

http://www.doctorating.ro/stiri_detail.php?id=108&t=0

http://www.doctorating.ro/stiri_browse.php?p=1&QSkeyword=dieta
  •  
    • 154 mesaje
    25 Iun 2010, 20:16
    0 0
    In dieta mea mai intra soia,oua,lactate.Nu e o dieta pentru slabit ci e un mod de viata permanent de un an.
  •  
    • 2323 mesaje
    26 Iun 2010, 10:49
    0 0
    păi mie îmi sună bine
    şi dacă şi tu te simţi bine, care-i problema?
  •  
    • 90 mesaje
    29 Iun 2010, 19:43
    0 0
    AI INCREDERE! 100% VEI REUSI

http://sfaturi-utile.com/2010/06/26/sanatate-2/ce-exercitii-fizice-favorizeaza-arderea-grasimilor.html