ce raspuns imi oferiti?
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
12 Iun 2010, 22:440 0Buna evelor,as dori sa va spun ca un urma cu 6 ani am nascut un baietel in greutate de 4kg 200,am nascut foarte greu iar de atunci am ramas cu o probema(hemoroizi)nu am dat prea mare importanta deoarece dupa ce ieseam cu scaunul aveam ceva ce iesea cred ca vreo 2 cm dar dupa ce terminam ma spalam si imediat intra la loc.Dar surpriza,de o sap am simtit o mincarime in interoriorul anusului am spalat dar degeaba,acum a iesit o (chestie) in exterior de marimea unui bob de mazare am simtit durere , acum a mai crescut iar durerea e mai mare,as dori sa va intreb daca a facut cineva operatie de hemoroizi ?am inteles ca dupa e foarte dureros,si cit costa financiar aceasta interventie,va multumesc.
-
13 Iun 2010, 09:46nu am avut astfel de probleme, dar am mai citit pe ici, pe colo. eu zic sa dai search pe google si sa mai vezi opinii.
se opereaza, desigur. am auzit si de tratamente naturiste, probabil in cazurile mai usoare. dar mergi la doctor indiferent de cat de neplacut va fi. -
13 Iun 2010, 12:00Se pot rezolva chirurgical dar este dureros, trebuie sa stai la pat si nu poti face nimic.
Alta varianta ar fi laserul ...fir'ar el al naibii, uite ca si in aceasta problema are rezultate.
Daca ai banuti te sfatuiesc sa incerci laserul...varianta aceasta fiind nedureroasa.
Mihaela, ti-am dat un raspuns si la topicul tau de pe frumusete.Sper ca l-ai citit.
Succes.
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness