Cum sa ne bronzam rapid ?

•  
    • 32 mesaje
    24 Mai 2010, 23:39
    7 4
    Ce crema de proctectie solara credeti ca e cea mai ok pentru o piele alba care se bronzeaza f greu ? As vrea desigur sa ma bronzez mult mai usor , mai repede dar sa si folosesc o crema FPS ....credeti ca se poate ? daca ati folosit ceva anume mi-ar placea mult sa-mi spuneti si mie cum ati reusit ....
  •  
    • 2487 mesaje
    25 Mai 2010, 09:27
    0 0
    Cu cit e spf mai mare, te bronzezi mai greu.
    Daca doresti, un bronz care sa nu iti faca probleme, trebuia sa bei peste iarna suc de rosii concentrat si suc de morcovii, rosia contine licopen, morcovul, betacaroten( coloreaza pielea in portocaliu in cantitati mari), ambele ajuta ca pielea sa se bronzeze fara probleme majore de ardere.
  •  
    • 32 mesaje
    26 Mai 2010, 01:12
    1 0
    iti multumesc frumos, ai dreptate ....anul trecut in vara am folosit creme cu fps mare si desigur desi am stat 11 zile la mare m-am bronzat f putin ...
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    26 Mai 2010, 08:20
    4 3
    te dai cu crema iar apoi te dai cu ulei de masline extravirgin. te bronzezi f frumos. de ani ce zile folosesc uleiul de masline si sunt f multumita. ma bronzez f repede desi am o piele alba de la natura.
  •  
    • 32 mesaje
    27 Mai 2010, 01:00
    1 2
    Sa stii ca o sa incerc anul acesta metoda asta cu aplicarea uleiului de masline extravirgin, dupa ce ma dau inainte cu crema desigur ....banuiesc ca acest ulei il aplicam exact ca si un ulei de corp, nu stiu cat de bine intra in piele , dar cu putin masaj cred ca e ok......imi imaginez ca e mai greu apoi cu indepartarea lui , fiind atat de gras ramane senzatia aia de lipicios cred eu chiar si dupa ce ne spalam cu dushgel ...nu stiu, dar nu are asa mare importanta pana la urma, efectele conteaza ......sper sa am acelasi rezultat k si tine ....adica sa ma bronzez frumos si sa se vada cat de cat ca am fost la plaja ....iti multumesc !
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    27 Mai 2010, 08:10
    2 1
    uleiul de masline intra f bine in piele. nu ramane pielea grasa dupa ce te speli cu gel de dus. ramane stralucitoare si hidratata.
  •  
    • 32 mesaje
    27 Mai 2010, 20:37
    1 0
    Abia astept sa incerc , ma bucur daca e asa ....aveam doar banuiala ca ar fi asa senzatia cu lipicios si gras , imi imaginam cum ar fi daca m-as unge cu ulei de masline ...daca ramane pielea ok dupa dus merita ! Multumesc ...folosesti si o crema de protectie ceva anume ? speram sa-mi recomanzi si ceva in sensul asta....eu am folosit numai nivea sun pana acum ...a fost ok dar nici nu prea m-am bronzat fiind fps 25 chiar si 30....mi-a fost frica sa nu ma ard avand piele alba de aceea am folosit asa ....am incercat o singura zi fps 8 si iti spun sincer ca am observat diferenta , imediat m-am "prajit" ..
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    27 Mai 2010, 21:30
    2 0
    garnier cu factor de protectie 50. e si pentru cel mic. o folosesc si eu.
  •  
    • 32 mesaje
    28 Mai 2010, 23:31
    0 0
    o sa-mi iau si eu tot garnier , multumesc !
  •  
    • 3036 mesaje
    29 Mai 2010, 09:23
    0 0
    cu crema cu fps 50 aproape ca nu te mai bronzezi deloc.

cu crema cu fps 50 ii dau sotului pe alunite (are multe si mari) cand stam la soare
    pe restul pielii ne dam amandoi cu crema fps 30, dar se vede clar cum in jurul alunitelor pielea lui ramane alba.
  •  
    • 32 mesaje
    29 Mai 2010, 23:07
    2 0
    O sa-mi iau desigur o crema cu fps mai mic de 50...anul trecut cum am spus am folosit fps 25 si chiar fps 30 si nu m-am prea bronzat, f greu ...acum cred ca o sa incerc cam tot asa un 20 sau max 25 plus acel ulei de masline....sper sa fie ok
  •  
    • 216 mesaje
    31 Mai 2010, 14:10
    1 0
    Inainte cu o luna de a merge la mare, incearca sa bei muuult suc de morcov sau combinatii care sa-l contina. Si in timpul vacantei la fel, o sa observi ce nuanta frumoasa o sa capeti, acel auriu din reclame.
    Eu sunt bruneta cu piele inchisa la culoare, si primele 2 zile ma dau cu factor mare 30 sau 25. Apoi scad la 10, urmand ca in ultimele zile sa "bag" ori ulei de bronzat, ori lotiune cu betacaroten pt accentuarea bronzului. Pe fata insa ma dau numai cu factor 30. Asta e reteta mea. A! Anul trecit l-am dus si pe juniorul de 2 ani la mare si l-am dat cu Soltan cu fact 30 pt copii, e super de super crema asta, are pulverizator, si intra instantaneu in piele, masezi 2 secunde si gata, nu ramane lipicioasa, si nu s-a inrosit deloc, bine si el are pielea mai inchisa. Mi-a placut foarte mult aceasta crema.
  •  
    • 32 mesaje
    31 Mai 2010, 22:39
    3 0
    Kiar ma gandeam sa incep sa iau deja de acum ori niste suplimente cu betacaroten ori mult mai ok desigur sa incep sa beau suc de morcov cat pot de des ...si sa-mi mai cumpar o crema de fata cu fps ...iti multumesc mult ptr crema de fata recomandata , anul trecut am folosit una care era buna dar f greu intra in piele si de aceea nu prea m-a incantat , ramanea fata f aiurea si nu ma simteam fresh , abia asteptam sa ma spal imediat dupa ce veneam de la plaja ..in schimb pentru corp o sa-mi iau asa cum ai zis si cu fps 25, 30 si mai mic 15 , 10 ptr final ..plus ulei sa ma ajute la accelerarea bronzului ....multumesc frumos ptr sfaturi !
  •  
    • 175 mesaje
    31 Mai 2010, 23:23
    1 1
    Pastilute cu betacaroten 1 luna de zile, incepi sa iei cand stii ca te vei expune la soare, nu se ia timp indelungat in nici un caz.Da ok suc de morcovi sau rosii, dar nu exagerezi atata timp cat iei pastile, fiindca s-ar putea sa te colorezi, nu e chiar placut.Crema mea de fata are fps 15 si o folosesc tot anul, in schimb am ochit o crema de la Clique care are 25 fps, hidratanta, previne ridurile, exista mai multe formule in functie de tipul tenului.Din pacate femeile nu realizeaza necesitatea protejarii tenului si ce e si mai rau este ca in tara, extraordinar de putine firme au creme de fata cu fps inclus.
    Uleiul de masline folosit pentru bronz nu imi place, am zis si eu wow cand am citit despre el, in schimb pe plaja ma ardea soarele in portiunile in care il aplicam.O senzatie deloc placuta si nu mi s-a intamplat doar mie, plus fiind asa cald mai pui si uleiul care n-are o formula adaptata.Eu am renuntat la el.
    Ma tenteaza untul de cacao si daca mai cauti sunt si altele care intensifica bronzul.Eu vreau sa imi achizitionez untul, probabil voi apela la site-urile dinafara, deoarece la noi nu gasesti ingredientul in cantitatea care ar fi eficienta.
    Mie mi-a placut crema din gama proprie a farmaciilor Catena, cantitate mare, pret accesibil, compozitia super.Am folosit-o pe cea cu factor 30.Doar asta mi-o amintesc acum, am folosit oricum nenumarate si le prefer pe cele care intra lejer si n-au un miros puternic.
    Cand plec in concediu am un adevarat arsenal de produse pentru plaja, adaptat la nevoile mele.Lotiuni de plaja cu factori diferiti, balsam de buze cu fps, lotiuni si creme dupa plaja, spray-ul si crema verde cu aloe vera care nu doar ca e un antiseptic excelent, trateaza pielea lezata de razele nocive, dar e si foarte revigoranta.
    Sa aveti un bronz cat mai frumos si unform in vara aceasta.
  •  
    • 171 mesaje
    1 Iun 2010, 12:02
    0 0
    Buna,
    am citit de curand ca renumitele creme cu fps pot determina aparitia cancerului pentru ca ele contin vitamina A si alte substante care, in
    contact cu radiatiile solare produc cancer. Si, cel mai surprinzator, cremele cu fps ridicat sunt cele mai periculoase din acest punct de vedere. Si cand ma gandesc ca foloseam frecvent creme cu fps ridicat...insa e clar ca trebuie sa renunt la ele. cu ce sa le inlocuim insa?

iata mai multe detalii:
    http://www.doctorating.ro/stiri_detail.php?id=358
  •  
    • 32 mesaje
    2 Iun 2010, 01:03
    0 1
    Stiu ca nu se folosesc mult timp suplimentele cu betacaroten , intentionez sa le iau max o luna nu mai mult , asta chiar inainte de concediu desigur ...nici eu nu am folosit pana acum uleiul de masline stand la soare , dar am citit ca unele persoane sunt incantate de el iar altele dimpotriva , s-au ars exact cum ai povestit....o sa incerc totusi si eu putin si vad cum se comporta la mine ..dar o sa-mi iau si unt de cacao ...exista ceva special , o concentratie aparte sau cum stim exact care e cel eficient ptr intensificarea bronzului?....am o verisoara in Germania si as ruga-o pe ea sa-mi aduca ceva de calitate numai sa stiu ce anume ....iar de cremele de la catena chiar nu stiu nimik ...o sa intreb desigur chiar intr-o asemenea farmacie ...au un nume aceste creme , adica o gama ptr expunerea la soare sau pur si simplu creme obisnuite dar care au si fps ?.....si eu sunt atenta la protejarea pielii la plaja , am o intreaga gentuta echipata cu de toate ....si eu iti doresc o vacanta frumoasa !
  •  
    • 32 mesaje
    2 Iun 2010, 01:11
    1 0
    Nici nu mai stim pana la urma ce sa credem ...serios ....desigur ca citind asa ceva imediat iti vine sa renunti la folosirea acestor creme ...dar aceeasi intrebare...ce facem atunci sa ne protejam de acele raze care ard pielea stand la soare ?...posibil sa nu mai stam decat cateva minute zinic , si tot asa ...e o solutie....sau sa nu mai stam deloc ...dar nici asa nu e ok ...asta e parerea mea ...
  •  
    • 476 mesaje
    3 Iun 2010, 22:08
    0 0
    am readus pe prima pagina la sectiunea frumusete un subiect postat mai demult de marinarul86, in care explica foarte bine cum ne putem bronza frumos si sanatos!
  •  
    • 32 mesaje
    3 Iun 2010, 23:37
    1 0
    Multumesc foarte mult , chiar acum am citit toate sfaturile pentru o bronzare sanatoasa si frumoasa !
  •  
    • 32 mesaje
    3 Iun 2010, 23:38
    0 0
    Multumesc foarte mult , chiar acum am citit toate sfaturile pentru o bronzare sanatoasa si frumoasa !