EXERCITIU PENTRU SLABIT
-
0 0buna! am cautat pe forumuri metode de a slabi, pentru ca eu am incercat sa tin dieta, dar slabesc oriunde, numai la burta nu. am gasit un site, pe care o tipa scria ca dintre toate metodele citite de ea, cel mai bun i s-a parut un exercitiu "minune", care te face sa slabesti la burta, fese, talie si solduri. trebuie sa stai in genunchi, cu mainile ridicate in fata, astfel incat sa vina perpendicular pe trunchi si apoi trebuie sa te asezi in stanga si in dreapta gambelor, adica te asezi in stanga gambelor, te ridici in genunchi, te asezi in dreapta gambelor, te ridici in genunchi din nou, si tot asa...in principiu ea recomanda 3-4 serii de cate 50. a mai auzit cineva de acest exercitiu? cea care l-a postat spunea ca a slabit, dar mai vreau si aud si alte pareri. ce imi puteti spune?
-
si eu faceam exercitiul asta cand mergeam la aerobic, e destul de solicitant si imi amintesc ca faceam serii de 30 si mi se pareau multe insa te obisnuiesti
Pentru burta eu mai fac abdomene insa nu normale ci stau lungita pe pat, cu picioarele in aer si pun si o greutate pe glezne, 3kg. Sunt cumplite insa dau rezultate bune!
Daca mai vreti exercitii, mai am
sunt haotica cu sportul