Pastilele de slabit XL-S.

•  
    • 4 mesaje
    17 Mai 2010, 20:52
    4 0
    Salut Evelor!Am auzit si eu de pastilele de slabit XL-S.As dorii sa le incerc.Chiar maine le voi achizitiona,dar inainte de asta as vrea sa aflu mai multe detalii despre ele inainte de a le incerca pe propia piele.Daca le-at folosit va rog spuneti-mi rezultatele, in cat timp ati slabit(am inteles ca se slabeste cam 7-8 kg in 2 luni) si daca aceste pastile isi merita banii?Multumesc!
  •  
    • 21 mesaje
    18 Mai 2010, 11:12
    0 1
    sa imi spui si mie daca le incerci insa parca nu as incerca... am 59-60 kg la 1,58. as vrea sa dau jos 5 kg dar... mi-e cam teama sa apelez la pastile am mai multe cunostinte care au apelat la pastile asa de capul lor si f rau si-au facut! ameteau,vomitau,migrene ingrozitoare... pana au renuntat la ele ca nu mai puteau de atat disconfort creat din cauza pastilelor! mai mult m-ar incanta ideea cu putina gimnastica,mai putina mancare,si sa renunt la dulciuri si sucuri! oricum chiar as vrea sa imi spui cum te simti daca iei aceste pastile... Bafta!
  •  
    • 14 mesaje
    18 Mai 2010, 23:55
    1 0
    Daca totusi nu ai inceput programul de slabit cu pastileXL-S,iti recomand o nutritie celulara hipocalorica, proteica cu continut echilibrat de vitamine si minerale.Obtii rezultate sigure fara riscuri in sanatate,si chiar cu normalizarea functiilor organismului,cresterea vitaliutatii si imbunatatirea aspectului pielii.
  •  
    • 17 mesaje
    18 Mai 2010, 23:58
    0 1
    nu stiu prea multe despre pastilele de slabit, dar fetelor, aveti mare grija ce luati si eventual intrebati un medic. eu am 3 prietene care au luat niste pastile de slabit, am uitat cum se numesc. ideea este ca nu simteau nevoia sa manance... simteau o sete continua si dupa a 5-a zi, cam asa, si-au dat seama ca ajunsesera sa doarma 2-3 ore pe noapte. apoi am auzit un zvon cum ca acele pastile contineau amfetamina...nu stiu cat de adevarat este, dar efectele nu erau chiar normale si pastilele fuseser recomandate de o asistenta...de aceea va spun sa aveti grija!
  •  
    • 4 mesaje
    19 Mai 2010, 22:50
    0 0
    Intradevar,am inceput sa iau aceste pastile.Am luat una in timpul micului dejun si una la pranz.Nu am patit nimic,dar nu prea aveam pofta de mancare.Cum bagam ceva in gura,cum simte-am ca imi explodeaza stomacul.Oricum am mancat si am luat si vitamine.Un singur lucru s-a schimbat fata de normal,am avut mai multa energie.In rest,totul ok(pana acum si sper ca acest lucru sa nu se schimbe).Farmacista mi-a recomandat XL-S DUO Slabire si Tonifiere pt primele 2 sapt,iar apoi pot lua XL-S Calori Reducer.Multumesc pt raspunsuri!
  •  
    • 3 mesaje
    20 Mai 2010, 20:09
    0 0
    nu stiu ce sa zic de pastilele de slabit....am folosit si eu iar rezultatele sunt cu dus-intors........sincera sa fiu in ultima perioada ma m cam ingrasat ..am 1.71si 75 kg si as dori sa slabesc 20kg si chiar le as incerca.Acu eu nu stiu ce efect or sa aiba dar urati mi bafta si apropo le a incercat cineva vreau si eu da stiu