mi-e frica!:(

•  
    • 307 mesaje
    9 Mai 2010, 10:03
    0 0
    Fetelor, am luat Supradyn Forte sa ma ajute in ceea ce priveste efortul fizic.Am un examen sportiv peste 2 luni...si fac antrenamente.Am auzit ca sunt bune vitaminele , dar toata lumea ma sperie ca ma vor ingrasa.Voi ce ziceti?l-a incercat cineva? este bune? pls un sfat va rog mult mult!
  •  
    • 1767 mesaje
    9 Mai 2010, 10:26
    0 0
    Mai, eu am crezut ca ai patit ceva cand am vazut titlul...

Eu nu stiu de unde ideea asta de-a dreptul t..ampita ca vitaminele (indiferent de care sunt, pt par, pt unghii, etc) ar ingrasa.

Nu vitaminele ingrasa ci stilul de viata si alimentatia.

De obicei tinerelele "gandesc" asa...

In caz ca nu stii, doctorii recomanda vitaminele; pe langa cele luate din alimente este bine sa luam si vitamine mai ales daca se tine o dieta, daca faci sport, etc.

Eu iti dau cam 19 ani...asa-i? Pentru ca o femeie matura stie ce e bun pt corpul ei si ia vitamine fara sa-si faca ganduri, ca vezi doamne, o face de 100 kile.

Eu am luat Supradyn si mi-a placut.
    Bafta la examen.
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    9 Mai 2010, 12:32
    0 0
    nu ingrasa vitaminele, ci mancarea!
    sunt intr-adevar persoane la care le creste pofta de mancare dupa vitamine.
    dar daca vei manca echilibrat, nu te vei ingrasa, mai ales daca faci sport. iti vor imbunatati metabolismul.
  •  
    • 307 mesaje
    10 Mai 2010, 09:13
    0 0
    multumesc pt sfaturi.da, am 19 ani..probabil ca sunt inca o adolescenta neinformata.oricum o sa iau in cons ce mi`ai zis.ms
  •  
    • 171 mesaje
    10 Iun 2010, 16:19
    0 0
    Supradyn nu ingrasa, au doar efectul unor simple vitamine. ar trebui sa te simti mai sprintena si mai energica, nicidecum nu ai sa te ingrasi de la ele.
  •  
    • 231 mesaje
    11 Iun 2010, 10:02
    0 0
    ba eu una la 2 luni dupa ce terminasem un tub de supradyn m-am ingrasat...dar NU mult, cred ca vreo 2 kg, asta se intampla acum vreo 7 ani...dar nu m-a deranjat deloc, eu chiar voiam sa ma mai ingras pt ca era prea de tot.