NUTRITIONIST
-
0 0Am si eu o intrebare: cat costa sa mergi la un nutritionist in Bucuresti si cat de mult te poate ajuta? ms
-
Mai, la madam ligioara ma dusai io cu toate analizele.
Si alea de care n-avea nevoie.
vazu ce carente am si ce am prea mult , ma intreba ce imi place sa maninc si ce nu.Nu-i plaku ca io n-am gari cu pestele.
Dupa ce-ti da dieta, te cheama peste trei saptamini iarasi.E, io n-aveam cum sa ma duc.M-oi duce la vara iarasi -
normal ca trebuie sa-ti schimbi stilul de alimentatie pentru toata viata.
nu poti tine un regim cateva luni si apoi sa revii la vechile obiceiuri.
eu nu mai mananc mancaruri traditionale grase si calorice de peste 7 ani. cu sport si alimentatie echilibrata ma mentin la 50 de kg in medie de cativa ani buni. acum am 49. iarna de obicei cu 2 kg in plus.
organismul se obisnuieste cu noul stil de alimentatie. efectiv am ajuns sa nu mai tolerez anumite mancaruri. -
Buna,
si eu stiu ca se fac mai multe sedinte pentru o dieta. insa nutrtitionistul e cel mai in masura sa-ti indice un anumit regim in functie de anumite particularitati. Deci eficient este in mod sigur, bineinteles daca respecti dieta pe care ti-o da si daca ai grija ca apoi sa nu te ingrasi la loc.
http://www.doctorating.ro/stiri_detail.php?id=108 -
mai, depinde ce crezi tu ca ai.Eu m-am dus si la endocrinolog, dar cred ca n-am nimerit una taman buna.
Ma durea capul pe mine, zilnik obosita, adormeam naibii la volan la semafor.
Si mi-a dat ,dupa un set de analize, sa iau pt tiroida un medicamnet
Si cica o sa slabesc.Am slabit la memorie doar.
La nutritionist, am fost, regimul nu e deloc inuman.ma mentine momnetan la aceeasi greutate.Dar uite ca eu nu slabesc.
Acum de ce sa mint, nici nu am tinut strict.
Si ma duc si la sala.