Help me, fetelor!

•  
    • 307 mesaje
    6 Mai 2010, 13:27
    0 0
    Am un examen sportiv foarte important in 2 luni jumate! Am inceput antrenamentele acum aproape o luna, dar nu am reusit sa ajung la performantele dorite.Deci nu prea stau bine la capitolul conditie fizica.Am luat Supradyn Forte, niste vitamine care am auzit ca ajuta la marirea efortului fizic, energie etc.PROBLEMA ESTE: ma voi ingrasa? Am ajuns sa nu mai mananc de frica sa nu ma ingras.Voi ce parere aveti?L`a incercat cineva? A dat rezultate?.Va multumesc:*
  •  
    • 2487 mesaje
    6 Mai 2010, 13:43
    0 0
    Conditia fizica se face cu antrenament, nu pilule , iar faza cu nemincatul, nu faci decit sa aduci organismul in prag de colaps, nu poti consuma energie fara a reface stocul, cauta o dieta care sa te ajute sa faci mai multa masa musculara.
  •  
    • 307 mesaje
    6 Mai 2010, 13:45
    0 0
    multumesc mult pt sfaturi,dar cred ca nu m`am facut inteleasa bine:n`am zis ca nu mananc deloc...pur si simplu am icneput sa reduc cantitatea de alimente ..din cauza vitaminelor....iar in afara faptului ca iau aceste vitamine, fac si sport de cel putin 4 5 ori pe saptamana...deci le`am luat doar ca sa ma ajute.Multumesc mult:*