E putin cat mananc pe zi?
-
0 0Salut vreau sa va intreb daca e mult cum mananc,dimineata paine cu cascaval si salam,la ora 16-18(18 si ceva)mananc de ex supa,si dupa 18 nu mananc deloc,ori 18 si ceva.
-
Eu zic ca nu mananci ce trebuie....pentru o dieta ai nevoie de cel putin 3 mese regulate pe zi...nu 2.....si incearca sa eviti alimentele grase precum calscavalul si salamul...
Manaca la micul dejun cereale integrale, la pranz salate sau carne de pui sau peste pe gratar cu orez, cartofi natur, chestii din astea usoare, seara un sandvich din paine integrala cu niste sunca de pui....multe legume si fructe...
Si nu manca dupa ora 17-18....
Ma gasesti pe id kamelya1987 daca vrei mai multe sfaturi....eu am slabit 5 kg cam intr-o luna.... -
ori era o gluma ca mananca mult si nu m-am prins eu?

Supa e buna, bravo, daca ai putea s-o mananci la pranz ar fi si mai ok.
Cascavalul ingrasa la greu, mezelurile nu sunt bune deloc!
Dupa mine, mananci dezorganizat si putin. Incearca sa mananci altceva dimineata, gen un ou fiert, cereale cu lapte, branzica, fructe, asta ca tot ceream si eu sfatul ce sa mananc dimineata ... La pranz o ciorba si seara o salata cu carne fripta sau pur si simplu salata cu branza slaba -
PT necesarul de calorii ,e bine sa ai in vedere si consumul tau zilnic ,in cit efort depui si cind.
Personal ,mi se pare putin si extrem de departate mesele una de alta, intre ele stomacul tau se agita si roade in gol, poti face ulcer asa.
Mai bine, mese mici si echilibrate, un mic dejun care sa asigure energie pina in ora2 si apoi o masa care sa te energizeze pt dupamiaza, ultima fiind ora6 cu o gustare.