200 abdomene pe zi?

•  
    • 16 mesaje
    2 Mai 2010, 18:34
    0 0
    E posibil ca o fata sa faca atatea abdomene pe zi, asa cum sustine cineva pe idieta.ro?
  •  
    • 367 mesaje
    2 Mai 2010, 19:05
    0 0
    eu cred ca da,nu inseamana foarte mult
  •  
    • 689 mesaje
    2 Mai 2010, 21:39
    0 0
    Normal ca e posibil, se poate si mai mult. Bineinteels ca e inutil si prostesc dar asta e alta poveste...
  •  
    • 338 mesaje
    3 Mai 2010, 01:45
    0 0
    De ce sa fie inutil?

200 de abdomene zilnic nu e greu deloc, din cele simple. Ba inca pot incapea si mai multe. Cand ma duceam la sala, tipa ne pacalea in asa fel incat ajungeam si la vreo 400 de abdomene in timpul sedintei. Acu vreo 50, mai tarziu, cat ne odihnim lol, inca 50 si tot asa pana treceam de 300.

Nu mai stiu ce campioana la 1000m spunea ca face zilnic 2000 (doua mii) de abdomene!
  •  
    • 689 mesaje
    3 Mai 2010, 13:20
    0 0
    Pentru ca abdomenul e un muschi ca si oricare altul, si nu te vad facand 2000 de genoflexiuni pe zi sau 2000 de exercitii pentru umeri s.a.m.d.
    Orice mushi se antreneaza de 1-2 ori pe saptamana cu repetari cuprinse intre 1-20 a cate 3-5 seturi in functie de ce rezultate vrei sa ai.
  •  
    • 7673 mesaje
    3 Mai 2010, 16:21
    0 0
    200 sunt o nimca toata,,,,,,,,,,,
    cand am slabit ultima oara ..ajunsesm sa facem la aerobic 1000 de abdomene,am inceput cu 200 si usor ,usor am ajuns la 1000
  •  
    • 27207 mesaje
    3 Mai 2010, 21:26
    0 0
    Unul dintre cele mai usoare exercitii fizice de facut care sa ne dau speranta ca o sa scapam de burtica are din ce in ce mai mult oponenti. Este vorba de traditionalele abdomene. Doua echipe de cercetatori diferite au eliberat publicitatii studii prin care demonstreaza ca abdomenele nu au nici un efect asupra micsorarii stratului de grasime din muschii abdominali sau asupra intaririi acestora.

Prima cercetare citata a avut loc la Younstown State University din statul Ohio. Un grup de 71 de barbati si femei au fost impartiti in alte trei subgrupuri. O parte nu au facut deloc abdomene, o parte au facut cate trei seturi de 20 de abdomene de trei ori pe saptamana, iar ultimul grup de participanti a facut cate trei seturi in fiecare zi a saptamanii. Odata la patru saptamani, participantii trebuiau sa adauge si greutati ca sa fie abdomenele mai greu de facut.

Desi cercetatorii nu se asteptau la imbunatatiri dramatice, au fost surprinsi sa vada ce impact scazut au avut exercitiile de fapt. Nici unul dintre cele trei grupuri nu au prezentate semnele reducerii taliei sau al procentajului de grasime. In cele din urma nu conteaza daca faci sau nu 60 de abdomene pe zi. Muschii abdominali trebuie antrenati pana in punctul in care nu mai pot face o singura miscare, numit de americani: "no repetition point".

Pe de alta parte, cercetatorii de la Unviersitatea Waterloo ne avertizeaza ca abdomenele pot induce probleme pentru spinare si pentru spate.

"Trebuie sa realizam ca exista o limita de efort la care poate fi supusa spinarea" a declara profesorul Stuart McGill pentru Idea Fitness Journal. El recomanda un nou gen de miscare numit curl-up care sa nu supuna spinarea unei presiuni prea mari.

Pentru curl-ups trebuie sa stai intinsa pe podea cu un picior intins si unul indoit la genunchi. Aseaza mainile sub spate si incearca sa-ti ridici umerii de pe podea fara sa iti misti coloana. Tine cateva secunde si apoi relaxeaza-ta.

Avantajul acestui gen de miscare, dincolo de faptul ca nu afecteaza spinarea, este ca accentul se pune pe antrenarea muschilor abdominali astfel incat sa ofere o sustinere mai buna.
  •  
    • 689 mesaje
    4 Mai 2010, 11:34
    0 0
    Sa nu mai vorbim de faptul ca prea multe abdomene ingroasa talia prin faptul ca maresti muschii abdominali...
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    4 Mai 2010, 12:33
    1 0
    o semenea aberatie inca nu am auzit.
    cum sa ingroase talia abdomenele?
    eu fac abdomene de 10 ani si am 60 de cm in talie.
    ingroasa talia mancarea in exces.
  •  
    • 689 mesaje
    4 Mai 2010, 15:36
    0 0
    Am spus prea multe abdomene, nu abdomenele....in special cele pentru oblici...citeste putin pe bodybuilding.com, sa vezi ca toate cele care merg in competitii isi antreneaza muschii abdominali prin genoflexiuni cu bara si deadlifts, nu prea fac abdomene...
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    4 Mai 2010, 16:30
    0 0
    in cazul abdominalilor nu prea are importanta numarul de repetitii. poti creste masa musculara si lucrand doar de 2 ori pe saptamana. conditia e sa stii cum sa lucrezi.
    poti face 500 pe zi si sa nu-ti creasca masa musculara. sa nu crezi ca prin crunch-ul obisnuit vei obtine patratele. nici vorba. poti face la epuizare.
  •  
    • 10876 mesaje
    4 Mai 2010, 16:50
    0 0
    Bun, si cum pot avea si eu un abdomen mai ferm?sa nu zic ca freau plat, deja o dau in sf.
    Am burta efectiv si nu-mi place.ma duc la sala sub supravegherea unui instructor.
    Nu fac numai abdomene, fac o gramada ce-mi da nenea ala.
    da totusi, cum scap mai eficient de burta?
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    4 Mai 2010, 17:31
    1 0
    vei scapa de burta facand exact ce iti spune nenea ala. si tanti nutritionista care te-a sfatuit cum sa mananci sanatos ca sa slabesti.
    iar din partea ta doar rabdare si perseverenÈ›ă.
  •  
    • 5 mesaje
    14 Mar 2011, 20:39
    0 0
    eu prima data cand m-am dus la sala am facut 25 de abdomene...apoi peste 4 luni faceam 600 in 3 serii de 200..organismul de obisnuieste cu timpul..deci e posibil
  •  
    • 232 mesaje
    21 Iul 2013, 12:49
    0 0
    200 pe zi?? doamne in cati ani ajungi sa faci asa ??