intrebare...
-
0 0Buna fetelor,am o mica intrebare,a tinut cineva regim cu bors acru,am auzit ca este foarte eficient,dar vreau o parere de la cineva care a incercat,sau poate chiar o dieta daca se poate.Multumesc mult!
-
cum naiba sa se imbolnaveasca de la bors? am mai auzit-o si pe asta.
informeaza-te si tu inainte sa postezi, anitos.
uite ce am gasit pe net.
Borşul sau zeama rezultată din macerarea tărâţelor de grâu este un tonic natural ce conţine minerale şi un complex de vitamine B şi C. De aceea, acest aliment folosit de obicei pentru ciorbe, are beneficii multiple pentru sănătate.
Borşul contribuie şi la eliminarea toxinelor din organism. Este eficient şi în curele de slăbire, deoarece stimulează digestia şi arderea grăsimilor. Pe lângă aceste beneficii, borşul poate fi şi un adjuvant în cazul bolilor respiratorii precum bronşita, astmul şi sinuzita.
Cum se bea? Curele cu borş sunt eficiente dacă durează trei săptămâni. Este indicat ca borşul să se bea cu un sfert de oră înainte de masă. -
da, corect...
sper ca initiatoarea nu se gandea sa bea numai bors sau sa bea litri intregi.
si inca ceva, ar trebui sa provina dintr-o sursa sigura, preparat in casa ma refer, in niciun caz nu as bea bors cumparat.
cred ca 2-3 pahare pe zi sunt suficiente.
am mai gasit intr-un articol din Formula As si ca este o excelenta cura de detoxifiere a organismului.