bicicleta de camera
-
0 0Buna fetelor,bicicleta asta de camera daca este folosita zilnic alaturi de o dieta, da ceva rezultate? A reusit cineva sa slabeasca cu bicicleta de camera,eu am una dar nu prea am incredere in ea si sincer nu stiu de ce,poate ma poate ajuta cineva cu un sfat? Multumesc!
-
cu siguranta orice efort este benefic. bicicleta e f buna, de ce nu? eu chiar mi-am comandat de pe net o bicicleta eliptica, aceea pe care stai in picioare si misti si bratele si abia astept sa vina acasa! si 10 minute pe zi daca faci, tot e ceva, decat nimic! combinat si cu putina grija la ce mananci, sigur se vor vedea rezultatele!
-
10 minute este egal cu zero..sau cu plimbarea pana la un magazin doua scari mai incolo, zi de zi... si normal ca nu slabesti doar cu atat.
Pentru inceput trebuie facuta incalzire; in caz ca nu stii ce exercitii sa faci, trebuie sa pedalezi lejer cam 5 minutele.Apoi, in ritm alert si constat trebuie sa pedalezi 20 minute; dupa 20 minute obosesti; de aici incepe antrenamentul adevarat si in fiecare zi trebuie sa adaugi cate 5 minutele pana ajungi la 45 minute si chiar o ora.
Odata obisnuita cu antrenamentul o sa iti dai seama ca au trecut 20-25 minute de biciclit pt ca asta e pragul cand se oboseste.
Si nu se slabeste usor...adica pedalezi 1 saptamana, doua si gata...sau depinde de organism.