cum pot sa slabesc!
-
0 0Hristos a înviat,am 12 ani 1.70 şi 62 de kg ce dietă pot sa ţin am ţinut una de 3 zile doar cu chefir si mai demult alta cu mere 3 zile...acum nu mai merge dieta cu mere,ce dieta pot sa ţin..mersi anticipat!
-
Renunta la sucuri, bea doar apa si ceai neindulcit. Renunta la dulciuri, daca simti nevoia de dulce mananca un fruct. renunta la carbohidrati rafinati, adica paine alba, paste, orez alb. In schimb mananca paine integrala, orez integral sau paste din faina integarle, si acestea cu masura.
Problema ta e kilogramele sau grasimea? Ca nu conteaza cat arata cantarul, conteaza cum arati in oglinda in final... -
cum pot sa slabesc!
postat de: corincik la data: 2010-04-16 17:48
Hristos a înviat,am 12 ani 1.70 şi 62 de kg ce dietă pot sa ţin am ţinut una de 3 zile doar cu chefir si mai demult alta cu mere 3 zile...acum nu mai merge dieta cu mere,ce dieta pot sa ţin..mersi anticipat!
"umblu la volei"

ai gresit forumul, ora.....
e vineri! -
eu cred ca nu e o farsta anume ca sa tii dieta eu am 170 si 55kg adica cred ca sunt slaba dar cum am mai spus mai sus eu beau multe lichide si multe fructe. e adevarat ca in romania nu sunt multe fructe ca in alte tari. eu sunt in spania de 5 ani ceia ce vreau sa spun ca aicea in spania sunt fructe in orice luna a anului. si asta conteaza foarte mult. sa mananci ca dupaia o sa distrugi stomacul si eu cred ca e si mai rau.
-
Si in Ro sunt fructe tot anul, de tot felul, nu ducem lipsa
Cat despre initiatoarea topingului, nu cred ca e cazul sa te apuci de o dieta acum pt ca esti in crestere si ai nevoie de o multitudine de alimente, nu doar fructe ori legume ..incearca sa faci mai mult sport, gen role, alergat, basket, tenis, gimnastica si nu mai manca prostii. Cred ca e suficient pt varsta ta, nu exagera pt ca o sa-ti para rau mai tarziu