detox de primavara
-
0 0m-am hotarat sa incep o detoxifiere serioasa, insa nu m-am hotarat asupra metodei
voi ce folositi?
as vrea sa pot tine un post negru in acest scop, dar mi-e putin teama sa nu renunt repede, e totusi cam drastic
parca as incerca post negru + sucuri de fructe si legume, pare un detox mai friendly
care vi s-a parut cea mai eficienta metoda de detox? -
buna,incearca sa tii o dieta disociata pe zile o zi fructe,o zi carne slaba,o zi barzeturi,o zi legume crude sau fierte si sa vezi ca da rezultate si se obijnuieste organismul,tii pe o perioada cat de lunga poti ,cu infometarea faci mai mult rau slabesti rapid,dar cant te vei apuca sa mananci nu ai sa te mai saturi si pui foarte repede la loc kg,succes!voteaza-ma si pe mine te rog
-
Dieta de 7 zile permite consumul cantitatii nelimitate de alimente specifice in zile diferite. Aceasta dieta sustine pierderea in greutate, de 6 kg in 7 zile, si detoxifierea corpului.
Acesta dieta trebuie tinuta timp de maxim 7 zile. Daca vrei sa continui dieta, trebuie sa faci pauza de cel putin doua saptamani.
Planul de alimente al acestei diete
Ziua 1
In prima zi puteti sa consumati o cantitate nelimitata de fructe de orice fel, in afara bananelor. Mancati fructe diferite, in asa fel nu va veti plictisi mancand mere si portocale toata ziua. Incepeti ziua cu pepene rosu sau pepene galben, fiindca pepenele da senzatia de saturare. La pranz consumati fructe asortate, portocale, mere, pere, fructe de padure, care sunt foarte bogate in antioxidanti. Puteti consuma ceai neindulcit si multa apa.
Ziua 2
A doua zi include consumul de cantitati nelimitate de orice fel de legume. Legumele pot fi fierte sau gatite sote. Puteti sa consumati de asemenea sos de soia, mustar sau otet. Incercati sa consumati cat mai multe legume verzi (gatite sau crude) si evitati porumbul, mazarea si fasole uscata. Mai puteti consuma in a doua zi supa de varza, iar ca un premiu dupa o zi grea, seara puteti sa consumati un cartof copt cu putin unt.
Ziua 3
In a treia zi puteti sa consumati cantitati nelimitate de ambele, fructe si legume, insa excludeti cartoful copt.
Ziua 4
In a patra zi consumati cinci banane si cinci pahare de lapte. A patra zi va ajuta la reducerea poftelor de dulciuri. Iata ca ati ajuns deja la mijlocul saptamanii!
Ziua 5
In a cincea zi este permis consumul de intre 280 g – 560 g de vita, pui (fara piele!) sau peste cu maxim sase rosii.
Ziua 6
In a sasea zi puteti sa consumati o cantitate nelimitata de carne de vita cu legume proaspete. In una dintre aceste zile cand consumati carne de vita, puteti sa o substituiti cu peste la gratar, insa nu in ambele zile.
Ziua 7
orez integral
este permisa cafeaua neagra neindulcita, fara alcool, fara paine..
in afara de toate acestea iti prepari o supa de varza pe care o mananci in ce cantitati vrei..are calorii 0.
la mine a dat rezultate bune. nu te infometezi si pierzi si ceva kilograme
supa de varza o prepar asa : 1 cutie de rosii, 3 de apa, delicat, ardei 2, ceapa 3- 6, o varza mare, si telina.
tai toate in bucati mici, pui apa, sare, piper, busuioc. le fierbi 10 minute si pe urma reduci temperatura pana se fierb legumele. supa o poti manca mereu. nu-ti aduce nici un fel de calorii. supa mancata singura pe un timp mai lung duce la subnutritie... -
multumesc pentru raspunsuri, ma intereseaza si scaderea in greutate, e oricand binevenita, mai ales ca vine vara, dar detoxifierea e pe primul loc
dieta disociata de foarte periculoasa, o da ea rezultate spectaculoase la capitolul greutate, dar cand incepi sa asociezi din nou... se pune la loc cu bonus; iar carnea vreau sa o elimin complet o vreme, chiar si pestele
sucul de avocado o fi bun in post + sucuri? ca parca n-as elimina complet grasimile -
eu una nu mai m-am ingrasat, dar sincer am grija ce mananc. am anumite reguli : beau 2 litri de apa zilnic, mananc doar paine integrala, nu mananc mai tarziu de ora 6 . nu mananc intre mese. 5 ore intre mese fac pauza...
eu m-am gandit ca ar fi buna pentru tine aceasta dieta, deoarece nu esti flamanda. prima zi mananci fructe, ori de cate ori tie foame. mai este si supa, plus apa pe care o bei zilnic. a doaua zi legume, tot asa nu flamnzesti pentru ca mananci ori de cate ori tie foame....
dupa ce ai terminat dieta, ai grija la alimentatie..
eu una nu mai m-am ingrasat deloc. -
problema e ca organismul are nevoie de proteine!!!
in prima zi de carne eu am folosit pestele. a doua zi am facut o salata de carne de vita..
dieta scrisa de mine mai sus se foloseste si ca detoxificare. eu am gasit-o pe un site nemtesc si am folosit-o : http://testberichte.ebay.at/7-Tage-Diaetplan_W0QQugidZ10000000000702682
eu am folosit-o pentru ca vroiam sa scap de 4 kg, care nu voiau sa plece in nici un fel. acum nu zic ca e buna. ti-am scris doar ce am urmat eu. ramane la aprecierea ta, daca vrei sau nu sa o urmezi.
eu sunt impotrieva dietelor in care te chinui cu foamea. tu ziceai ceva de post negru si asta mi se pare chinuitor pentru organism. -
Buna,
Iata cateva sfaturi pentru detoxifiere: http://www.doctorating.ro/stiri_browse.php?p=1&QSkeyword=detoxifierea+organismului. Am gasit acolo 3 articole despre detoxfiere.
Am incercat spirulina pe care am luat-o pentru intarirea imunitatii, dar e f buha si pentru detoxifiere daca o combini cu un regim alimentar sanatos, mai reduce din pofta de mancare si curata bine organismul fara a-l slabi. -
eu m-am hotarat, voi incepe postul negru - poate reusesc chiar 7 zile

am insa o problema si nevoie de ajutorul vostru: NU vreau sa fac clisme; ce alternativa exista pentru clisme in timpul unui post de detoxifiere?
am tinut o data 3 zile si m-am dat desteapta, am zis ca voi folosi ceai laxativ in loc de clisme... mare greseala
nu incercati niciodata ceai laxativ pe stomacul gol, am vazut niste dureri de stomac ...!!!! -
* pentru ece: eu am reusit sa nu mananc sase zile, deci se poate. Am baut limonada pentru ca imi place foarte mult, cafea, lapte, sucuri naturale. M am simtit extraordinar. Deci pentru detoxifiere e foarte ok, pentru slabit insa nu. Pentru ca daca vei da 3 kilograme in 6 zile, scapi practic de apa din organism. Pentru slabit, e foarte bine sa mananci disociat macar pe mese, daca nu pe zile, sa nu bei sucuri cu gaze, bineinteles sa nu mananci dupa 6 seara si sa faci sport, de preferat jogging, la o viteza medie, nu prea lent. Garantez ca vei vedea rezultate.
* pentru angelanna: ce rezultate ai avut cu dieta prezentata? Cate kilograme, in cate zile si cat de greu ti a fost? Astept raspuns
-
mariana. nu mi-a fost greu deloc, pentru ca pur si simplu nu eram flamanda. eu am slabit 5 kg. cunosc persoane care doar 3. eu nu m-am ingrasat deloc dupa ce am terminat dieta. vreau sa o repet din nou saptamana viitoare, doar primele 3 zile. vreau sa scap de 2 kg. eu am aproape 35 d ani si cantaresc 49 kg.