Doar 4 kg

•  
    • 2386 mesaje
    2 Apr 2010, 16:43
    0 0
    "Floare-de-colt", in topicul 5 kg (prea lung de citit) spuneai ca 5 kg se dau repede jos.
    Cum sa fac, tinand cont ca nu-mi place sportul, doar mersul pe jos si ca nici nu pot renunta total la dulciuri.
  •  
    • 171 mesaje
    6 Apr 2010, 10:36
    0 0
    Incearca sa mergi la un nutritionist bun. Cauta pe doctorating.ro si vezi ce liste cu nutritionisti gasesti. E important sa tii o dieta care te va ajuta si dupa ce reusesti sa slabesti, in general, daca renunti la dieta te ingrasi. Putina miscare insa cred ca ti-ar prinde foarte bine. nutritinonistul va sti sa-ti recomande un regim in functie de ceea ce doresti si tu.
  •  
    • 152 mesaje
    6 Apr 2010, 13:43
    0 0
    Nu cred ca e cazul de nutritionist pt 4 kilograme
    Nu mai manca seara, incearca sa mananci mai putine dulciuri, eventual poti sa mananci fructe dulci, mancare fara grasimi si cred ca dai gata 4 kg destul de repede
  •  
    • 152 mesaje
    6 Apr 2010, 13:45
    0 0
    ce-i cu align center asta?
  •  
    • 216 mesaje
    6 Apr 2010, 13:59
    0 0
    Buna! Pai daca nu poti renunta complet la dulciuri, nu e chiar o tragedie si 4 kg nu-s asa de greu de invins. Depinde si ce dulciuri preferi! Poti opta pt un mic dejun mai consistent, de ex eu pap 3-4 felii de paine prajita cu sunca slaba, jambonele, branzica, si una mi-o prastrez pt gem dietetic e destul de bun si mie imi place sa pap dimineata paine prajita cu gem. Apoi un fruct dupa vreo 2 ore. Apoi la pranz o salata uriasa verde cu de toate in ea plus o friptura de vita, de pui, peste, curcan.Si la gustarea de dupa masa poti papa ceva dulce ce-ti place tie in limitele bunului simt. Putina cioco, sau un baton cu cereale, sau 2 felii de chec, sau o inghetata ( uite big milk pe bat, simpla fara glazura are 91kcal cat un iaurt). ideea e sa nu depasesti ora 17 cu gustarica asata, ca sa aibe timp organismul sa consume caloriile pana seara . Apoi la cina la fel ca pranzul, sau poti papa si supa, ciorbita, orice legume sotate sau crude cu exceptia cartofilor. Conserva de ton cu salata verde si lamaie. Omletica cu maxim 2 oua, sau un galbenus si cate albusuri vrei. Eu asa am slabit 12 kg de la sf lunii noiembrie. Zahar cam deloc, fainoase nici atat. Eu zic ca daca te tii de treaba in maxim 2 luni le dai jos cele 4kg chiar mai mult daca esti cumintica. Si nici eu nu prea le am cu sportul spre rusinea mea. Am insa un servici in care 12 ore imi pun capac.
  •  
    • 2386 mesaje
    6 Apr 2010, 15:23
    0 0
    Pai eu nu cred ca mananc mult: dimineata lape cu fulgi de porumb fara miere sau zahar, la pranz un sandwich,branza cu preparate, iar pe la 17 felul principal, pui cu orez, paste, depinde. Si intre mese mai mananc fructe si seara la fel.
  •  
    • 171 mesaje
    7 Apr 2010, 10:07
    0 0
    o solutie ar mai fi sa iei spirulina, regleaza metabolismul si intareste imunitatea..in plus, creeaza o senzatie de satietate si mananci mai putin...iar daca o sa faci si sport, vei reusi destul de usor. Intr-adevar regimul tau alimentar pare destul de sanatos si normal...dar in primul mesaj ai zis ca nu poti renunta la dulciuri...daca faci exces de dulciuri atunci va fi mai greu sa slabesti. de aceea ti-am recomandat sa mergi la nutritionist...dulciurile ar putea fi inlocuite cu fructe, insa nici acestea in exces pentru ca ingrasa si ele.
  •  
    • 2386 mesaje
    7 Apr 2010, 12:30
    0 0
    Dar nu mananc dulciuri in fiecare zi.
    Nu stiu ce se intampla, cred ca am o perioada proasta, inainte mancam mai mult si mai multe dulciuri si la ore aiurea si slabisem pt ca eram f stresata. Ajunsesem la 55 de kg.
    Acum am 60,8 si nu scad deloc.
  •  
    • 282 mesaje
    10 Apr 2010, 23:54
    0 0
    important e sa bei f multa apa zilnic. cel putin 2 litri.
    la o masa sa nu se consume mai multe feluri de proteine. se incepe masa cu proteina.
    trebuie sa ai cele 3 mese zilnic obligatoriu, iar intre ele sa fie 4-5 ore, timp in care nu bei decat apa.
    sa mananci un mar zilnic.
    eu mai folosesc un tric. de ex. dupa o masa mai copioasa -(din cand in cand) beau o limonada, zeama de la o lamaie in apa plata..
    la mine au dat rezultate.
    de redus painea alba, pastele fainoase din faina alba, cartofii, dulciurile ( poti consuma ciocolata din cand in cand cu un procent de 70% cacao..
  •  
    • 171 mesaje
    13 Apr 2010, 11:10
    0 0
    Intr-adevar apa consumata in cantitate de 2 l pe zi face minuni asupra organismului in general si in mod sigur ajuta si la slabit. desigur, insotita de o alimentatie adecvata.