Ceai de slabit

•  
    • 2386 mesaje
    28 Mar 2010, 15:44
    0 0
    A incercat cineva ceaiul "Silueta perfecta" de la Fares? Da rezultate?
  •  
    • 171 mesaje
    23 Apr 2010, 10:32
    0 0
    Buna,

un simplu ceai de slabit nu te va ajuta. trebuie sa-l combini cu o dieta adecvata si cu miscare. si apoi depinde si cat de mult vrei sa slabesti. si depinde si de organismul tau...pentru ca poate sa nu aiba aceleasi efecte asupra mai multor persoane.
  •  
    • 31 mesaje
    7 Mai 2010, 16:09
    0 0
    citeste aici cum poti slabi sanatos fara prea mult efort
    http://www.afladespre.ro/slabeste-sanatos__--280.htm
  •  
    • 171 mesaje
    10 Mai 2010, 13:46
    0 0
    Buna,
    Am gasit o metoda de slabit mai usor de aplicat. Consta in reducerea portiilor de mancare...

http://www.doctorating.ro/forum_doctorating/viewtopic.php?f=5&t=53&sid=27a7f37daacc6dc13882e1620e34bbb2
  •  
    • 7673 mesaje
    10 Mai 2010, 18:37
    0 0
    io,beau zinic ,seara inainte de culcare
    nu slabesti din cauza lui ci doar te ajuta sa-ti reglezi tranzitul intestinal
  •  
    • 567 mesaje
    11 Mai 2010, 09:37
    0 0
    Eu nu cred in asa ceva. Chiar daca ai slabi de la el dupa ce ai renunta iti dai seama ca ai pune inapoi? Mai cunosc eu persoane care beau tot feluri de ceaiuri pt a slabi si nimic...
  •  
    • 171 mesaje
    11 Iun 2010, 12:06
    0 0
    Metoda diminuarii portiilor de mancare este eficienta (se pot consuma mai mult legume si fructe), astfel ca organismul se obisnuieste cu un consum de mancare mai redus, care ramane constant. la fel se va mentine si greutatea daca portiile sunt constante.
  •  
    • 231 mesaje
    11 Iun 2010, 12:17
    0 0
    de acord cu metoda micsorarii portiilor...citeam pe undeva ca e suficient sa lasi in farfurie un sfert din mancare si in cateva luni scapi de ceva kg bune..
    si on-topic, este ceaiul de slabit de la natura vit, care chiar actioneaza, in pr rand face un super tranzit intest, eu una am alergat pana acasa la prima utilizare fiind pe atunci o constipata cronica, treceau si 10 zile si nu ieseam..
    si are si efect de slabire, eu am slabit in perioada cand il consmam, fara sa tin vreun regim special, eu il luam pt constipatie.
    aveti grija ca multa lume am auzit ca s-a plans ca i-a fost rau de la el.
    eu n-am avut nicio prb.
  •  
    • 8403 mesaje
    11 Iun 2010, 17:26
    0 0
    ceaiurile de slabit sunt eficiente numai baute inainte de masa, cu inghituri mici.

unele, chiar in timpul mesei.

de aceea nu se vad efectele usor la ele.

erau candva niste ceaiuri deosebite la noi- firma nu era asa cunoscuta insa, cu care chiar slabeai. incet dar sigur. nu le-am mai vazut de vreo sapte opt ani deloc pe piata.
  •  
    • 1767 mesaje
    13 Iun 2010, 12:10
    0 0
    Eu am baut ceai de slabit acum multi ani. Tot asa, ieseam foarte greu.
    Dupa folosire indelungata mie mi-au dat dureri de colon. Si m-am speriat atat de tare ca s-ar putea sa am vreo problema la colon incat le-am lasat naibii chiar daca ma gandeam ca nu o sa mai ies afara vreodata.

Acum, cu multa apa, mult ceai verde, multe fructe, lactate si legume plus sport chiar nu mai am probleme.

Eu va sfatuiesc sa nu incercati.
  •  
    • 171 mesaje
    15 Iun 2010, 11:33
    0 0
    Buna,
    In primul rand stiu ca nu e bine sa amesteci lichidele cu mancarea in timpul mesei, iar in al 2-lea rand ceaiurile sunt bune, chiar si cel de slabit, insa nu se recomanda folosirea indelugata a acestora, indiferent ce tip de ceai ar fi.