Ceai de slabit
-
0 0A incercat cineva ceaiul "Silueta perfecta" de la Fares? Da rezultate?
-
de acord cu metoda micsorarii portiilor...citeam pe undeva ca e suficient sa lasi in farfurie un sfert din mancare si in cateva luni scapi de ceva kg bune..
si on-topic, este ceaiul de slabit de la natura vit, care chiar actioneaza, in pr rand face un super tranzit intest, eu una am alergat pana acasa la prima utilizare
fiind pe atunci o constipata cronica, treceau si 10 zile si nu ieseam..
si are si efect de slabire, eu am slabit in perioada cand il consmam, fara sa tin vreun regim special, eu il luam pt constipatie.
aveti grija ca multa lume am auzit ca s-a plans ca i-a fost rau de la el.
eu n-am avut nicio prb. -
ceaiurile de slabit sunt eficiente numai baute inainte de masa, cu inghituri mici.
unele, chiar in timpul mesei.
de aceea nu se vad efectele usor la ele.
erau candva niste ceaiuri deosebite la noi- firma nu era asa cunoscuta insa, cu care chiar slabeai. incet dar sigur. nu le-am mai vazut de vreo sapte opt ani deloc pe piata. -
Eu am baut ceai de slabit acum multi ani. Tot asa, ieseam foarte greu.
Dupa folosire indelungata mie mi-au dat dureri de colon. Si m-am speriat atat de tare ca s-ar putea sa am vreo problema la colon incat le-am lasat naibii chiar daca ma gandeam ca nu o sa mai ies afara vreodata.
Acum, cu multa apa, mult ceai verde, multe fructe, lactate si legume plus sport chiar nu mai am probleme.
Eu va sfatuiesc sa nu incercati.