ati facut spinning?
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
23 Mar 2010, 13:290 0am inteles ca ajuta foarte mult la arderea grasimilor.... este “mersul†pe o bicicleta speciala sub indrumarea unui trainer, pe muzica... eu sunt din galati si nu stiu daca exista asa ceva si aici....voi ati practicat acest sport? cum este?
-
23 Mar 2010, 14:45Buna, eumerg din cand in cand la spinning (de vreo patru ani) si imi place foarte mult, chiar il recomand.
Dar sunt din Bucuresti, nu stiu daca / unde se face in orasul tau, asa ca nu stiu cum te-as putea ajuta. -
23 Mar 2010, 14:55alexa, la ce sala mergi? cam cat de mult transpiri la o sedinta?
Adica s-ar merita sa dau kangoo'ul pe spinning? -
23 Mar 2010, 17:29Acum la Larkoti (gasesti pe net) si e destul de funny; inainte am facut la WorldClass, erau ceva mai profesionisti, corectau mereu pozitia pe bicicleta etc.
Transpiri... cat vrei (antrenorul iti spune cat sa cresti rezistenta aparatului, dar in functie de nivelul tau - pe o scara de la 0 la zece, unde 0 inseamna ca pedalezi in gol iar 10 ca nu mai poti urni pedalele).
Kangoo ma tentase si pe mine, dar am un program cam haotic si prefer o sala unde sa existe o varietate de programe si sa faci ce-ti convine... si ce esti in stare cand pici de la birou. -
27 Mar 2010, 17:55
vreau si eu
macar asa te mai stimuleaza sa faci sport..si aerobicul e bun.. :-<
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness